Savaşların olmadığını düşünün. Brezilya'yı mı tercih ederseniz Ukrayna'yı mı?
Latin mi? Slav mı?
Brezilya
Ukrayna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Savaşların olmadığını düşünün. Brezilya'yı mı tercih ederseniz Ukrayna'yı mı?
Latin mi? Slav mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ukranyada rusyada özetle slav ülkelerinde bir bok yok. boşa mı iniyorlar akdenize. TRde en çok ev alanlar rus ve ukraynalılar. ama şu cennet gibi manzaraya bak ilk karde. bense italya ya da ispanya isterdim.
Ukrayna'da iklim olmayabilir ama toprakları çok verimli. Turizm hiç yok sıfır herkes Antalya'yı kapıyor. Bence Antalya gelişse yatırım alsa Miami'yi bile geçer. Sorunun birde öbür yanı vardı Latin mi yoksa Slav mı? Fiziki olarak. Sen kız olduğuna göre sana da Latin erkekleri mi Slav erkekleri mi diye sormak lazım.
erkek olarak soruyorsan hiçbiri. en yakışıklı erkek milleti İskandinavlar. aynı şekilde kadınları da muazzamdır. İskandinav erkekleri der geçerim. ama ben daha çok ülkenin atmosferi üzerine yorum yaptım. ispanyada oldum ama italyada olmadım. amerika kıtasında hiç bulunmadım tanımıyorum adamları. fakat kiyevde de moskovada da bulunldum. hatta temmuzda moskovadaydım. aşırı soğuk ve kaba insanlar slavlar. birbirlerine karşı da öyleler. bakma buralara gelen gönlü kelebeklerle çoşmuş turist kafilesine. normalde donuk robotik yapıdalar. muhatap olmaya bile değmez. ülkeleri de kendileri gibi.
Kanı bozuk amerikancı ukraynayla işim olmaz.
Sıcak iklim insanı her zaman iyidir
Her türlü Brezilya iklim güzel bi defa
İklim olarak her türlü önde. Peki Latin mi Slav mı? Bu seçenek fikrini değiştirir mi? Slav kadınlar fizik olarak genetik olarak diğer kadınların önünde. Gerçi Latinler de öyle
Dostum iki ırkın da kadınları güzel benim için pek etken değil
Brasil
Brezilya güzel tropikal yönüyle mesela
Slava slav ☠️