AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
beldelerş filan fena değl. kışın çekilmez ama. şehir dedikleri kısmında bir bok yok.
Mesela karşıyaka ve bornova nasıl sence?
yani denizi olması dışında diğer anadolu şehirlerinden bir farkı yok. en hareketli kısmı çeşme diye hatırlyorum ama konak karşıyaka vs buralar çok boş, çok sakin, pek bir şey yok. şehir gibi bir şehir değil açıkcası. daha çok kafa dinlemelik tatil beldesi havasında bir il.
Anladım. Teşekkür ederim
rica
bu da soru mu tâbi ki müthis bir yer. her semti birbirinden güzel çesme alacatı alsancak bornova güzelyalı bostanlı ve dahası...
Yorumun için teşekkürler. Kötü yerleri var mı peki?
rica ediyorum kötü yerleri de var tabi
Mesela? Ben Buca biraz karışık diye duydum.
basmane kale konak tepecik cennetçeşme falan kötü baya
yani bi tık karısık belki ama buca da güzel yine
Anladımm.. Teşekkür ederim tekrardan.
Sen baya biliyosun, İzmirli misin?
doğma büyüme İzmir
aslen hayır
ama kendimi İzmirli kabul ediyorum hakdk
Süpermiş İzmiri baya biliyosundur. Ben de keşfetmeye çalışıyorum. Nereden başlayacağımı bilemedim. O yüzden fikir almak istedim.
evet biliyorum ve gerçekten İzmir'e aşığım
söylediğim yerleri gezebilirsin bu arada konakta kemeraltı çarşısı var çarşıya gitmek istiyorsan oraya gidebilirsin ama konak kötü dememin sebebi oradaki insanlar suriyeli çok var sahil tarafında çarşı yine güzel ve çok giden oluyor onun dısında karşıyaka ve alsancakta da mağaza gezinebilirsin mavisehire gidebilirsin fahrettin altayda istinye diye bir alışveriş merkezi var açılalı çok olmadı orayı gezebilirsinn ve mutlaka çesme taraflarına gitmelisin
Ben de İzmir aşığı olmak istiyorum :) İstanbul'dan sonra burasını zaten çok sevdim ama daha çok sevmek istiyorumm
çiçekli köyü de çok güzel homeros vadisi efes antik kenti ha bide inciraltına da gidebilirsin midye seviyorsan serkan hamzadan midye balıkk yiyebilirsin inciraltındayken
seversinn emin olll
Söylediğin yerler arasından Çeşme'ye gittim. Sevdim orasını. Alaçatı, Urla, Foça buraları da sevdim.
Karşıyaka gerçekten çok güzel ama spesifik bir yerini bulamadım. Genel olarak güzel yani, sokakları falan geniş, sahili güzel.
Konak bana biraz pahalı geldi. Geçende bir yerde yemek yedim, gerçekten güzeldi yemekleri ama 500 TL ödedim :D Bir daha gitmem. Oranın sahili biraz daha dar ama orada da Carribou kahvecisini sevdim.
Kemeraltı çarşısını duydum ama hiç gitmedim. Çok büyük bir yer mi? Mesela ne üzerine bu çarşı, kıyafet vs mi?
Off.. Midye ve balığa bayılırım :) Hatta kalamar da olur. İnciraltını da yazdım o zaman gidilecek yerler listesine :)
Homeros vadisi, Efes antik şehri oralar biraz daha turistik sanki değil mi? Araba lazım ona.
Çiçekli köy peki ne anlamda güzel?
ay evettt oralar çok güzel gerçekten
katılıyorum
yani İzmir pahalı zaten genel olarak hskdkd
kemeraltı büyük ya ne ararsan var aklına ne gelirse yani ve çok iyi pazarlık yapabilirsin ahhahskd ve çankaya pek güzel değil ama çarşının içindeyken kemeraltından çankayaya doğru ilerleyebilirsin havra sokağından çıkarsın balıkçılar süt ürünleri satan yerler kasaplar manavlar falan var biraz kötü kokuyor ama balıklardan falan
Sen anlattıkça daha çok merak ediyorum bahsettiğin yerleri :)
bende bayılırımmm midyesi güzel balık tartışılır ama hafta sonları çok kalabalık oluyor bilgin olsunn, doğru evet araba gerekebilir
çiçekli köyede kahvaltı yapmmaya gidebilirsin ama biraz uzak kalıyor ata binebilirsin vesaire
gölete de gidebilirsin eğlenirsin çok tatlis
Off.. Ata binmek mii :) Hem de köy kahvaltısı. şu an bile ağzım sulandı :)
Midyeyi çok severimm ben de. Midye dolmasını da tavasını da.. Araba var aslında ama tek başıma çıkıp gider miyimm kendimi buna ikna etmeliyim :)
evettt ahahsh
gidersinn uzun süre yalnız vakit geçirebilseydim her yere tek giderdim daha huzurlu
kendi kendini şımarttt
buna kendimi alıştırmam lazım :) ben tek gezerken içime ulan bak yine yalnızsın tripleri çöküyor. Bunu aşmam lazım. belki de yeni şehir psikolojisi bu
şu an bende yeni şehirdeyim seni çok iyi anlıyorum tabi sen yine güzel bir yerdesin ben ise... orayı hiç karıstırmayacağım yoksa daha da moralim bozulacak
dediğin gibi tam olarak yeni sehir psikolojisi olabilir bu çünkü bende öyle hissediyorum bazen ama tabi ben tek çok dolasamam sorun yaşarm ama sen yapabiliyorsan gerçekten bir çok şeyi yalnız yapmalısın yapabilsem çok güzel hissettirirdi 🥸
ve şunu da söylemek istiyorum; sen İzmir'e gideli az bir vakit olduysa tabi yalnız gezeceksin bir süre -ki bence böylesi daha keyifli- zamanla bir çok arkadas edinirsin her yerden her çesit arkadasların olur ve bugün yalnız yarın ise sevdiklerinle gezinirsinn
Bak şu an bana ilham oldun konuşmalarınla :) Ben sanırım biraz da hayat arkadaşımı bulamamanın verdiği üzüntü ile kendime bunu yapıyorum. Yine teksin bak diyorum, keşke yanında seni gerçekten çok sevecek birisi olsaydı diyorum falan. Yemek yerken bile bazen bunu diyorum, yedigin daha tatlı olurdu şimdi falan gibi. Kendime bunu neden yapıyosam işte. Ama yapmamaya çalışıcam artık, tek gezicem, kendime iyi davranıcam :)
sen peki neredesin şimdi? Doğu illerinden birisinde mi yoksa? Neden tek dolaşman sorun olur ki?
gerçekten tüm bunlar sadece bakış açın ile ilgili sen olumsuz düşünürsen enerjini bu düşüncelerle düşürürsen hep bu frekansta kalır gezersen hiçbir şeyden zevk/tat alamazsın dediğin gibi kendine iyi davran anda kal ki hayatın tadını çıkar ve hiç bekleme emin ol beklemediğin bir anda biri gelicek belki de beklemediğin kadar sevileceksin ama olumsuz düsünmektense olumlu düşünmeyi tercih et ki gerçekten güzellikler seninle olsun frekansını yüksek tut
evet, güneydoğu. tek çıkmamın sorun olması benimle ilgili bazen fazla geriliyorum sadece sebep bu
Ya çok haklısın. Kendi enerjimi düşürmemeliyim. Ama daha aktif de olabilirim. Çevre edinmek, birilerini tanımak için. Hep bir tarafım eksikmiş gibi hissediyorum. Önceden tek yaşamıyordum. Şimdi bu şehirde bir de evde de tek yaşıyorum. O da sıkıyor beni. Gerçi bu yönümü kimseye belli etmiyorum. Mutluymuşum gibi yapıyorum hep ama içimdeki mutsuzluğun en önemli nedeni bu. Ama değişicem, değişmem lazım. :)
Güneydoğudaki çoğu şehir artık eskisi gibi değil aslında. Buralardan güzel şehirler var. Ben bazılarına gitmiştim. Tabi güvenlik önce gelir ama zamanla sen de alışırsın inşallah. Sen de moralini yüksek tut bence :)
evett ya değismek değilde kabullenip çözmek diyelim.
ya mesele sehir değil, sorun benim whskwkd
ama yine de gelip 1-2 hafta gezmek için güzel ama yaşamak için çok kötü çokkk sıkıcı hele ki İzmirimden sonra
ama ama sma
İzmirden sonra hiçbir yere alışılmaz bence :) İzmire ben gelmeden önce bile bayılıyordum :)
öyle ya gerçekten neyse ki sürekli gelip gidebiliyorum
Sürekli gelip gidebiliyorsan çok güzel :) Keşke çok önceden gelseydim ben de buraya ve senin gibi gezmesini seven arkadaşlarım olsaydı. Çok özendim şu an buna :)
bu madar sevmis olman çok güzel umarım daha da seversin
olur ya İzmir'dekiler genelde gezmeyi çok sever
umarım teşekkür ederim :)
sen de umarım bir an önce İzmirine tekrar kavuşursunn
rica ederiim
ay tek temennim kısa süreliğine de olsa bu ay sonu kavusacağımm insallah ve ya sonraki ay başıı
hadi inşallah :) üniversite mi okuyosun orada
nooo
peki neden izmirden gittinn
geçici bir süre öyle gerekti her sey bir anda gelisti ben hala yetisemedim
anladım. umarım her şey biran önce o zaman yoluna girerr
Karşıyaks, Aliağa
Aliağa'ya hiç gitmedim. Karşıyaka'yı gördüm ve sevdim. Ama insanı nasıldır bilmiyorum, o kadar kalmadım.