Tatil & Seyahat Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve en sevdiğiniz aktiviteniz nedir? 35LoveMe69 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben İzmirdeyim. Güncellemeler+1 yıl İzmirli yok mu Güncellemeler+1 yıl Güncel Hangi şehirde yaşıyorsunuz ve en sevdiğiniz aktiviteniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Ankara 1 0 Yorumla
fatoshatun Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İstanbuldayım. dönem dönem değişiyor: sonbahar ve kışın daha kapalı alanlardayım, sinema tiyatro gibi. ilkbahar, şehir içi geziyorum. yazın da yurt dışı ya da yurtiçi tatili 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 577 cevap paylaştı. Karşıyaka.Gezmek.Sahilde yürümek Arada Alsancak nadir olsada.Foça bende tutku oldu.Arada Adaya gidiyorum. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. İstanbul Anadolu yakasında tüm sahilleri gezmek 0 0 Yorumla
Flowerlady1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İstanbul 1 1 Yorumla 35LoveMe69 +1 yıl Ne güzel Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Eskişehir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pasif misin 0 3 Yorumla 35LoveMe69 +1 yıl Gay değilim Yorumla genctoprak +1 yıl Bu yoruma koptum ya 😂😂😂😂 Yorumla 35LoveMe69 +1 yıl @genctoprak malın biri işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ankara
İstanbuldayım. dönem dönem değişiyor: sonbahar ve kışın daha kapalı alanlardayım, sinema tiyatro gibi. ilkbahar, şehir içi geziyorum. yazın da yurt dışı ya da yurtiçi tatili
Karşıyaka.
Gezmek.
Sahilde yürümek
Arada Alsancak nadir olsada.
Foça bende tutku oldu.
Arada Adaya gidiyorum.
İstanbul Anadolu yakasında tüm sahilleri gezmek
İstanbul
Ne güzel
Eskişehir
İstanbul
Bursa