Tatil & Seyahat Uzun yol sever misiniz? sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Seven varsa benim yerime binebiliyer mi Güncellemeler+1 yıl Teşeke Esracim Uzun yol sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Evet uzun yolculukları severim. 2 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Çok severim.. Özellikle uzun uçak yolculukları daha güzel oluyor. :D 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gel seninle uzun yola çıkalım, boş bir yol güzel bir müzik ve hoş bir sohbet yolda sıkılırsak tavşan filan avlarız eğlenceli olsun. 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Tavşan avlamaya kadar her şey normale yakındı Yorumla Devoxer +1 yıl Normal de normal dostum biraz özümüze dönelim ya, avcı toplayıcı olarak atalarımızdan miras kalan yeteneklerimizi test etmezsek olmaz yani. Yorumla
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Özellikle ailemle şehir dışına biryerlere gitmeyi severim çok eğlenceli oluyor :)) 1 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Severim uzun yolu. Beni dünyadan bir süre uzaklaştırır gibi gelir. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 843 cevap paylaştı. Yeterli erzağım ve şarjım varsa fizana bile giderim 0 0 Yorumla
S1F1R-B1R Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Hele de yanimda @The_Muallime olduktan sonra tadindan yenmez uzun yol 🥰🥰 0 4 Yorumla The_Muallime +1 yıl Her zaman yanıbaşında olucam, başını her çevirdiğinde beni göreceksin ❤️ Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl @The_Muallime senden başkasını görmesin bu gözler bee ❤️❤️❤️ Yorumla The_Muallime +1 yıl Görürse bakacak bi gözün kalmaz zaten balımmm ❤️❤️😄 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl @The_Muallime feda olsun sanaaa❤️❤️❤️ Yorumla
Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Konforlu bi yolculuksa evet aksi takdirde hayır 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Almayım teşekkürler şurdan Kızılay’a giderken 15dk beklerken sabırsız oluyorum uzun yol sevmem 0 0 Yorumla
iremozzturk Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl bayılırım uzun yolun verdigi zevki başka hiç bisi vermiyor 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Severim.. Bi yola çıksam o yol hiç bitmese.. Gezsem dünyayı görsem her yeri. 0 0 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem o yüzden pahalıda olsa uçak bacım bu saatten sonra 0 0 Yorumla
mode007 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl severdim artık sevmiyorum her yerim uyuşuyor uzun boyluyum valla sığmıyorum 0 6 Yorumla Rojdaa123 +1 yıl 😅 Yorumla mode007 +1 yıl @Rojdaa123 sana hava hoş tabi gülersin :D Yorumla Rojdaa123 +1 yıl @mode007 niye bana hoş sksjs senin kadar uzun olmadığım için mi Yorumla mode007 +1 yıl @Rojdaa123 başka neden olacak oturuyorsun fındık kadar yerde rahat rahat ben oturuyorum 2 büklüm :D Yorumla Rojdaa123 +1 yıl Ay vala çok haklısın 😕 Allah yardımcın olsun.. Yorumla mode007 +1 yıl @Rojdaa123 sağol birde dikkat ediyorum malum yan dolu oluyor kastıkça kasıyorum Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzun yolun ucunda neresi veya kim var :D 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 488 cevap paylaştı. Ben severim 😂😂😂 0 0 Yorumla
Çiçeğim27 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Çok severim. Kiminle gittiğimede bağlı.. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. En uzak 4-5 saat olsun lütfen 0 0 Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İstediğin kişi ve istediğin her şeye varsa severim 0 0 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Su an gidebilsem ne guzel olurdu. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aracı kendim kullanıyorsam evet, aksinde hayır… 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 568 cevap paylaştı. Motorla çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 388 cevap paylaştı. Arabanın çok konforlu olması lazım 😂 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 794 cevap paylaştı. Severim sevmem saçma sapan sorular sormayın 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tebdili mekanda ferahlık vardır 0 0 Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl müzik varsa severim 0 5 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 6 saat müzik mi dinleyeyim Yorumla yoruldumaw +1 yıl ben dinlerim zaten uyurum tüm yolu boyu Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Uyuyamiyom aktarma yapiyo basenleri basenleri kimlik soruyo 🥹 Yorumla yoruldumaw +1 yıl basenlerden kurtul o zaman Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kusarim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 315 cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uzunluğuna bağlı 0 4 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl 6 7 saat Yorumla Rascoln36 +1 yıl 5 dakikadan fazla sevmedim Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl O ne la koltuk ısınmaz Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ben yayan gidemediğim hiçbir yeri sevmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Evet uzun yolculukları severim.
Çok severim.. Özellikle uzun uçak yolculukları daha güzel oluyor. :D
Gel seninle uzun yola çıkalım, boş bir yol güzel bir müzik ve hoş bir sohbet yolda sıkılırsak tavşan filan avlarız eğlenceli olsun.
Tavşan avlamaya kadar her şey normale yakındı
Normal de normal dostum biraz özümüze dönelim ya, avcı toplayıcı olarak atalarımızdan miras kalan yeteneklerimizi test etmezsek olmaz yani.
Özellikle ailemle şehir dışına biryerlere gitmeyi severim çok eğlenceli oluyor :))
Severim uzun yolu. Beni dünyadan bir süre uzaklaştırır gibi gelir.
Yeterli erzağım ve şarjım varsa fizana bile giderim
Hele de yanimda @The_Muallime olduktan sonra tadindan yenmez uzun yol 🥰🥰
Her zaman yanıbaşında olucam, başını her çevirdiğinde beni göreceksin ❤️
@The_Muallime senden başkasını görmesin bu gözler bee ❤️❤️❤️
Görürse bakacak bi gözün kalmaz zaten balımmm ❤️❤️😄
@The_Muallime feda olsun sanaaa❤️❤️❤️
Konforlu bi yolculuksa evet aksi takdirde hayır
Almayım teşekkürler şurdan Kızılay’a giderken 15dk beklerken sabırsız oluyorum uzun yol sevmem
bayılırım uzun yolun verdigi zevki başka hiç bisi vermiyor
Severim.. Bi yola çıksam o yol hiç bitmese.. Gezsem dünyayı görsem her yeri.
Hiç sevmem o yüzden pahalıda olsa uçak bacım bu saatten sonra
severdim artık sevmiyorum her yerim uyuşuyor uzun boyluyum valla sığmıyorum
😅
@Rojdaa123 sana hava hoş tabi gülersin :D
@mode007 niye bana hoş sksjs senin kadar uzun olmadığım için mi
@Rojdaa123 başka neden olacak oturuyorsun fındık kadar yerde rahat rahat ben oturuyorum 2 büklüm :D
Ay vala çok haklısın 😕 Allah yardımcın olsun..
@Rojdaa123 sağol birde dikkat ediyorum malum yan dolu oluyor kastıkça kasıyorum
Uzun yolun ucunda neresi veya kim var :D
Ben severim 😂😂😂
Çok severim. Kiminle gittiğimede bağlı..
Kiminle yaptığına bağlı
En uzak 4-5 saat olsun lütfen
İstediğin kişi ve istediğin her şeye varsa severim
Severim ama yol tutuyor beni 😕
Çok aramam ama severim
Evet severim..
Su an gidebilsem ne guzel olurdu.
Sevmem bacağım agriyo
Çocuklu yolculuk olamayacaksa severim
Aracı kendim kullanıyorsam evet, aksinde hayır…
Evet , tabi araç rahatsa çok severim
evet gece yolculuğu
Pek sevmiyorum.~☆
Zaman ve kafadengi varsa
Çok severim huzur bulurum.
Motorla çok güzel oluyor.
Arabanın çok konforlu olması lazım 😂
Şoföt bn isem severim😅
Severim sevmem saçma sapan sorular sormayın
Ben kullanmiyorsam araci seviyorum 😅
Tebdili mekanda ferahlık vardır
Severim ama araçla değil otostopla
müzik varsa severim
6 saat müzik mi dinleyeyim
ben dinlerim zaten uyurum tüm yolu boyu
Uyuyamiyom aktarma yapiyo basenleri basenleri kimlik soruyo 🥹
basenlerden kurtul o zaman
Kusarim
Uzun yol sevilmez mi ya
severim
Severim.
Sevdiklerim ileysem her şey güzel genel olarak.
Sevmem
Sevmem
Uzun yolculuk güzel oluyor
Çok severim, çok eğlenceli.
Eveettt
Haxiran da bi gitcez bakalim
severim
Azcık belki
Severim
Çok severim
Hiç sevmem
Hiç sevmem