Tatile gittiğimizde bazen verdiğimiz paranın bizim deyimimizle hakkını vermek için bazı şeyler yaparız. Açık büfede tabaklarca yemek, sabah kahvaltıya viskiyle başlamak vb. Peki siz hangisini yapıyorsunuz?

Tatile gittiğimizde bazen verdiğimiz paranın bizim deyimimizle hakkını vermek için bazı şeyler yaparız. Açık büfede tabaklarca yemek, sabah kahvaltıya viskiyle başlamak vb. Peki siz hangisini yapıyorsunuz?
Ayvalık tatilinde Ayazma kilisesine gitmiştik ve kiliseye tek girmiştim arkadaşlarım içeriye gelmek istemediler ve içeride kimse yoktu çok eski bir kilise olduğu için alt katı merak edip inmiştim şifalı suları varmış her neyse suyu açayım derken ayağım bir takıldı kendimi o sulu çeşmenin içinde buldum arkadaşlarım da bağırma sesime geldi sinirden hem ben hemde onlar gülmüştü 😅🤣
Daha tatile gitmek nasip olmadı
Sen bir açılacaksın tutamayacağız 😂
Gelecek gelecek biraz sabır 😇
Güzel düşün güzel olsun 😇
Cevap
1Cevap
Ortaokul zamani gitmiştim küçüğüm tabii havuzdan çıkmıyorduk hiç kuzenlerimle 😂 o belki biraz utandırıcı olabilir onun dışında yok.
Bundan sonra olur 😇
Sabun, şampuan gibi numuneleri alıyorum yanıma :D
O bende de var olur bir gün kullanırım 😂 ayakkabı süngeri peki 😂
Onu da alırım, belli mi olur lazım olur 😃
Unutma bal o kritik ben hep alırım asla da kullanmam😂
Kullanan olur nede olsa :D
Benim hakkımda o nasılsa 😂
Evet hakkımız söke söke alırız djdjs
Biraz pislik yapımız var galiba 😂
Hee varoşluk var :D
Haklısın yine 😂
Haklı olmayı ben seçmedim adjsk
Bu senin yaşam tarzın olmuş 😂
Haklı olmak dimi, yes djdj
Tatile gideyim de utanayim raziyim nsjsjs
Her şey kabul yani 😂
Iyide adam yemek yemis bu utanilacak bir sey degil ki jsjsjs neyse buyuk konusmayayim utanilacak bir seyim olmasin rabbim amin.
Yemek var yemek var ama 😂
Ay yesin yarasın abime jsjss
Hepimize efendim hepimize 😂
Düşündüm de bulamadım, ne kadar düzgün biriyim
Bence de eğer yoksa hiç helal olsun 😇
Böyle davranışlarım yok :d
Vardır ya illa 😂
Yok valla hahah
Senin ne kjdjf
Sana sorduk burada 😂
Böyle davranışim olmadi
Ôyle bisey yapmam