Konyadaki kız arkadaşımın başına kötü bir olay geldi ve bunu sakinlikle karşıladım. Bunu yüz yüze konuşmak istiyor. İlk başta ben ağlarım tutamam kendimi dedi ve otel kiralamamı söyledi bende bu teklifi kibarca reddettim. Ağlasa bile kimsenin umrunda olmayacak sessiz sakin huzurlu bir yer var mı. (Çok pahalı olmasın)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başına taciz olayı gelmiş, sana diyor ki otel odası kirala oraya gidelim?
Başka rahat konuşabileceği neresi var beyfendi. Böyle sessiz sakin kimsenin olmadığı. Senin başına böyle bir durum gelse miklet içinde anlatmak istermiydin
Abisi otel odası ne alaka? Kafeler, parklar ne güne duruyor?
Bende zaten kibarca reddettim sakin bir yer biliyormusunuz diye size danışıyorum
Konyada yaşamıyorum ama kendisi orada yaşıyorsa kendisi sakin bir yer bulsun, sen ne uğraşıyorsun.
@Aristokratımsı kesunlikle haklisiniz kardesim bravo size
Otele gitmemeni öneririm otele gitmede zaten sessiz sakin bir yer de olabilir. İlla mekan olması gerekmiyor
Otel ne alaka? Tecavüz iftirası atabilir bak.
Saf ya bu Çorumdan kalkıp Konyaya gidecekmiş, kız bunu otele çağırıyor neymiş başına gelen olayı anlatacakmış.
Bu işin altından piş işler bile çıkabilir. Tacize uğrasa zaten tek başına kalmayacakları bir yerde buluşurlardı. Kız tereddüt içinde olurdu ve cafe gibi yerleri tercih ederdi. Bu kızda var bir şeyler bence.
Arkadaşı Konyada kızın birisiyle geziyor diye amcanın birisi linçlemiş, yalana bak. Kız bütün taciz işini oğlanın üstüne atıp evlenmek istiyor sanırım, bizim saftirik kandı hemen.
O da olabilir. İftira'nın yanında organ kaçakçılığı için de bu kız kullanılıyor olabilir diye düşündüm, çünkü otel ne alaka.
Haydaa.. Tabi sen dedektif olunca daha ayrıntılı düşünüyorsun. Benim aklıma tamamen komplo kurulacak diye geldi. Kafede, parkta görüşmüyorlar ama illa otel ya da gizli saklı yer olacakmış. Hayır tacize uğrayan birisi neden bir erkekle gizli bir yerde buluşsun..
Gerçek dedektif değilim ama olayları çözmeyi severim. Az önceki yorumumda ben de öyle yazmıştım. Hiç mantıklı gelmiyor otel de buluşmak istemesi. Buldular yaşı küçük saf çocuğu, kimbilir ne niyetleri var.
Dedektif sanmıştım sizi tüh. Bencede çocuğu kandırıyorlar, beni çağırsalar bende şüphe duyardım. Acaba kız 18 yaş altı mı? 18 yaş altıysa otele gitmeyi nasıl akıl etti? Aklımda deli sorular.
Konya'da uyuşturucu işi de yaygın. Acaba paçaları kurtarmak için uyuşturucu suçunu buna mı atacaklar?
Konya kötü bir yer mi? Bende birisiyle konuşuyordum Konyalıydı, sıkıntılı mıydı acaba? Anadolunun medeniyet şehiri diyordu.
Güzel bir şehir. Tatile gelsem de bildiğim şey, fuhuş yaygın, uyuşturucu yaygın. Karatay taraflarında sürekli olay oluyormuş. Bazen internette denk geliyorum. Fuhuş ve ya uyuştirucu ile ilgili değil tabiî. Yani bu çocuğun kendi yararı için o kızla buluşmaması daha iyi olur yoksa hayatını kaydıracaklar. Kız sağlam pabuç değil bence.
Anladım, engin bilgileriniz için teşekkürler. Türkiye’nin çoğu şehiri bu durumda değil mi, kanunlar işlemediği için her türlü karanlık işler yaygınlaşmış. Kıza bende güvenmedim, otele davet etmesi şüphe uyandırdı. Ama bir yandan da çocuk otele gitseydi bizde yorumlasaydık.
Rica ederim. Maalesef her yerde suç almış başını gidiyor. Hukukun içinden geçtiler. Polisin ellerini kollarını bağladılar. 90lardan bile daha kötü sanki.
Banada öyle geliyor nedense insanlar çok agresif ve suça meyilli gibiler. Yurtdışında yaşıyorum, yaş 30a geldi acaba Türkiye’ye mi taşınsam diye düşünmüştüm. Her gün sokak röportajlarına bakıyorum, çok ağır düşünceler var sanki.
Eskiden Türkiye daha güzeldi sanki. Taşınmak isteyenin şu ortamda cidden hevesi kaçıyor. Yaşanabilecek bir ülke bırakmadılar. Her an savaş çıkabilirmiş gibi bir his ama insanlar nasıl rahat onu anlamıyorum. Uykudalar sanki.
15 yıldır gelmedim Türkiyeye çok değişmiştir, eskiden bildiğim kadarıyla güzeldi tabi ama o zamanları çocuktum. Bu sene yazın gelirsem gelirim, pasaportumu aldım. Gezip görmek istiyorum, Suriyeliler çok diyorlar.
Suriyeli, Afgan (Taliban), Pakistanlı ve Afrikalı çoğalmış. Belki okumuşsundur, Afganların silah fabrikası kurduğu ortaya çıktı. Dışarıda hayat normal görünse de, plânlar tıkır tıkır devam ediyor.
Bak onu duymadım işte. Öyle durum varsa yazıklar olsun. Ya geçen gün burada markete gittim, Coca Cola vardı üstünde Made in Afganistan yazıyordu. Afganistanda nasıl kola üretiliyor şaşırdım.
eksisozluk.com/afganlarin-turkiyede-silah-fabrikasi-kurmasi--7706726
Taliban Abd ile ters düşmüş gözükse de öyle değil aslında. Her şey göstermelik ve plân dahilinde. O yüzden şaşırmadım kola'nın üretilmesine.
Haber doğru mu bilmiyorum ama kurabilirler. Başı boş oradan kimin hangi örgütün geldiği belli değil ki. Afganistanda ve İranda kola üretiliyor, hani Amerika düşmandı nasıl Coca Cola üretiyor? Gerçi ben Rusyada yaşıyorum burada da aynı, Coca Cola Rusyadan çekileceğini açıkladı, McDonald's falan Ruslara satıldı isim değişikliği yaptılar. Coca cola gidince bir sürü yerli kola çıktı, bir ay geçmeden Coca Cola geri döndü isim değişikliği yaptı. Herkes paranın peşinde.
O da doğru şimdi.
Evet. Türkiyede kendini koru.
Doğrusu nerede yaşadığım bir sır ama Türkiye tekin değil artık.
Aa yurtdışındasınız, dedektiflik özelliğimi açtım.
Öyle bir şey demedim. Gizli tutmayı severim sadece.
Ben niye hemen nerede yaşadığımı söyledim? Soruyu soran kadar saf mıyım şimdi.
Hayır, tercih meselesi. Ben biraz gizem severim.
Şimdi otur düşün ben gerçekten Rusyada mıyım..
Güldüm.
Sıvama evresi.
Abilerim ablalarım benim olayı boşverin siz ikiniz acilen tanışın
Sevdiğim birisi var.
Ah be aristo abi
otele neden yok dedin
Anti kafelere gidin ozel odalari vardir
Ne gelmiş başına
Konya'da da oluyorsa öyle şeyler oooo
Eee abi biliyormusnuz böyle huzrulu bir yer
Meram bağları olabilir, sille tarafı parkları
Ne gelmiş başına
Taciz ve
Şikayetçi oldumu
Evet oldu
Anlıyorum zor bir süreç ama bu onun suçu değil sakın ona bu şekilde hissetirme aksi halde kendine zarar verme eyleminde filan bulunabilir
Ona destek olarak bu süreci anlatabilirsiniz kendini korumssı için yanında ekipman taşısın
Gayet sakin karşıladım ilk cümlem böyle şeylerin olması sana olan sevgimi azaltmayacak sen her ne yaşamış olsan bile buna istemeyerek maruz kaldın ve ben bu konuda en büyğk destekcinim dedim
İyi yapmışsın zor bir durum dediğim gibi kendisine koruma ekipmanı alsın instgramda satılıyor devir kötü
Ama şimdi yüz yüze konuşmak istiyor bana huzurlu kalabalık olmayan bir kafe lazım nerede vardor
Valla bilmiyorum onu Google maps yorumlarından bulabilirsin
Desteğiniz için teşekkür ederim
Gitme delimisin