Tatil & Seyahat Hollanda mı Almanya mı üniversite için gidicem ama ayni zamanda güzel gezip eğlenebileceğim bir yer istiyorum sizce hangisi ve neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hollanda Almanya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hollanda mı Almanya mı üniversite için gidicem ama ayni zamanda güzel gezip eğlenebileceğim bir yer istiyorum sizce hangisi ve neden? Cevapla Üniversite Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl hollanda dünyadaki en iyi üniversiteler sıralamasında üst sıralarda yer alıyor. 1 0 Yorumla
Emil-Kurjak Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 84% +1 yıl Kafana göre gir hollnadadan cik almanyadan ablacm 1 0 Yorumla
Aytaç4442 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hollanda 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden hollanda peki Yorumla Aytaç4442 +1 yıl Özgür bi ülke ve gitmesi kolay bi ülke degil Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürlerr Yorumla
Querasma Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Hollanda kesinlikle derim bir çok nedeni var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki biraz bahsedermisiniz Yorumla Querasma +1 yıl Daha fazla etnik köken var daha özgürlükçü ülke ve aynı zamanda almanyada çok türk arap var gitmek daha kolay almanyaya Yorumla Soran +1 yıl Anladımm teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hollanda dünyadaki en iyi üniversiteler sıralamasında üst sıralarda yer alıyor.
Hollanda keenks
Kafana göre gir hollnadadan cik almanyadan ablacm
Hollanda
Neden hollanda peki
Özgür bi ülke ve gitmesi kolay bi ülke degil
Anladım teşekkürlerr
Hollanda kesinlikle derim bir çok nedeni var
Neden peki biraz bahsedermisiniz
Daha fazla etnik köken var daha özgürlükçü ülke ve aynı zamanda almanyada çok türk arap var gitmek daha kolay almanyaya
Anladımm teşekkürler