arkadaşlar kafamız çok karışık giden gezen gören cevaplarsa sevinirim şimdi iki seçeceğimiz var
birincisi bütün şehirler olmak üzere bir karadeniz turu
ikincisi ise izmir-aydın-muğla gibi bir ege şehrine gidip 1 hafta kalmak ( başka şehir de olabilir antalya gibi bu 3 ü şart değil )
hangisini tercih ederdiniz siz olsanız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bak kardeşim Karadeniz'de dinlenemezsin ama bir Ege'ye gidersin güzel bir otelde deniz tatili yaparsın mis gibi olur
karadeniz’de niye dinlenemiyorum ki
hangi şehiri daha iyi egenin bu konuda
Sen Bodrum'a git Marmaris'e git geçerken Selçuk'u gez Efesi gez oranın tarihi yerlerini de gez güzel güzel tatil yap dönüşte istersen Çanakkale'ye uğra Şehitliği Gez tabi yaşadığın yerde önemli nerede yaşadığını bilmediğimiz için Karadeniz'de sürekli zirveye tırmanman lazım turla gideceksen zaten yorucu ve kalabalık oluyor
tekirdağ’da yaşıyorum
Tamam işte Çanakkale üzerinden karşıya geçersin sahilden istediğin yere gidebilirsin ne işin var senin Karadeniz'de ya boş ver Otur oturduğun yerde Ha bu arada Karadeniz'i de çok iyi bilen birisin Karadeniz Yazın çok kalabalık oluyor o yüzden Baharda gidersen Daha keyifli olur
bahardan kastın Nisan Mayıs gibi değil mi
Evet. Yazın zaten Karadeniz halkı memleketine dönüyor yurt dışından da çok insan geliyor Gurbetçi çok kalabalık oluyor
ama karadeniz’de ne yapabilirsin ki soruyorum bizimkilere kültür için diyorlar sen olsan ege mi tercih edersin karadeniz mi
Ben Deniz tatilinden hoşlanan birisiyim tüm yorgunluğumu ancak denizle atabilirim Öyle dağ bayır gezerek kimse dinlenemez
peki sence denizli mi aydın mı muğla mı
Adamlar yunan adalarını acaklar çok makul giriş ve vize ücreti var burada gezeceğim oraya gideceğim :D
Bence aceleye getirmek yerine 3 sehire yayin vaktinizi
saydığım 3 şehir mi başka mı
Saydiklarin iyi ama aydin yerine antalya yapabilirsiniz.
İzmir mugla antalya
biz muğla aydın arasında çok kalmıştık aydın kötü mü?
bir de denizli nasıl onu da sorayım
Denizli ve aydin da cok gezecek yer yok diye biliyorum ikisi arasinda bi secim yapmak gerekirse de aydin acik ara onde.
aydın küçük yer aslında denizli büyük ama bilmiyorum gezecek yer falan denize kıyısı da yok denizlinin sanırım
Şehri bilmemde böyle deniz kenarında ormanlık bir alanda tatil yapmayı çok isterdim
kışın ege sıcaktır yazın Karadenizi gezersiniz daha güzel olur
Temmuz ayının 7-13 günleri için bakıyoruz nereyi önerirsin
bence Karadeniz 👌
Turkiyemin her köşesi güzeldir eminim ki ama Trabzon da ayrı bi güzeldir
Muğla ve ilçeleri 💙
hepsi güzeldir yeterki güzel bak
kaç kişi olarak gideksiniz
4
o zaman mesela Kuşadası ya da çeşme gibi bir yedrde ev kiralayıp oradan gemilerle yurt dışına gidebilirsiniz
kaça patlar
o size kalmış bölgeye göre değişir
Antalya Muğla tarafları güzeldir
Alanyayı severim.
İzmir de bir çok yer olur
Alanya
İspanya - İbiza
Yunanistan - Mikonos
Ege tabiki de
neresi
Alla alla
Karadeniz turu.. hep gitmek istemişimdir.
Antalya Muğla?
Marmaris
kardeşim
Bursa
Bodrum Çeşme falan
Antalya