bir insanı seyahatte tanırmışsın ya bunun için sevgiliyle tatil yapmak çok iyi bir fırsat. 2 kere falan yaptım. ikisi de gayet keyifliydi. kişinin karakteri, cimriliği, hırpoluğu varsa ortaya çıkıyor hemen. insanlar balayından falan kavgalı dönüyorlar. bunu yaşamamak için evlenmeden önce bir tatil şart bence:D illa deniz kum güneş şart değil 1-2 günlüğüne bir doğa tatili bile yeterli. eşim mesela normalde kıskanç, korumacı bir tiptir. tatile gittiğimizdeki o relaxlığı çok hoşuma gitmişti. ne kılığıma ne kıyafetime karışmadı, olumsuz bir şey yaşasak bile işi daha da kötüleştirmek yerine ya hallederiz nolacak diyen biri oldu. hiç gerilmediğimi, sıkılmadığımı hatırlıyorum. evliliği düşünmeyen beni bile evliliğe ikna etmiştir bu özellikleri. o yüzden tatil iyidir iyi.
Sevgili ile değil de bir sevgili adayımla Çeşme'ye gitmiştim yıllar önce. orada hoş vakit geçirdik ama birbirimize uygun olmadığımızı anlayıp sohbeti bitirmiştik. Yani velhasılkelam bir insanı tanımak için ya borç para vereceksin ya da birlikte yola çıkacaksın olayı doğru.. Fazlasıyla işe yarıyor..
Evlenmeden önce iki kez uzun süreli ilişki yaşadın, ikisi de 2 yıl kadar sürmüştü. İkisiyle de tatile gittim. Keyifli, zevkli... Ailelerine yalan söylemiş olmaları dışında sorun yoktu. Deniz, havuz, otel, eğlence, seks, tekne gezileri vs... On numara aktivite.
Bir kaç defa yaptım. Kötü bir yanı yoktu, etrafa dilediğin gibi bakamama dışında sorun yoktu. Ancak sevgili ile sahilde gezmek, gün içinde binbir aktivite yapmak, yemek , içmek ve özellikle sevişmek harika bir haftaydı.