Tatil & Seyahat İzmir Kart nereden çıkarabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kentkart İzmir Kart nereden çıkarabilirim? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Bayiler de 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 731 cevap paylaştı. Aklımda yanlış kalmadıysa konakta merkezi vardı 0 0 Yorumla
Efe0198 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sende benim gibisin bnde sonunda buldum terminalin orada cerezci var ordan al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En açıklayıcı cevap oldu teşekkür ederim Yorumla Efe0198 +1 yıl Rica Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Saat kulesinin ilerisinde cadde tarafında var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Genel çıkarılan bir yer var mı? Hani para yüklenilen yerlerden mesela Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Bilgim yok Yorumla Soran +1 yıl Tamam cevap için teşekkürler Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Rica ederim Yorumla
DasİstNoooo1 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bayiler de satiliyo 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne bayisi? Yorumla DasİstNoooo1 +1 yıl Büfeler de falan var konak metronun orada satiliyo Kentkart diyorsun demi sen Yorumla Soran +1 yıl Kentkart evet Yorumla DasİstNoooo1 +1 yıl Evet satiliyo konaktan al bende birsuru var arkadaş olsak verirdim sorun değil Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
bprll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İzmirden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🍌🍌 Yorumla bprll +1 yıl 🍭🍭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bayiler de
Aklımda yanlış kalmadıysa konakta merkezi vardı
Sende benim gibisin bnde sonunda buldum terminalin orada cerezci var ordan al
En açıklayıcı cevap oldu teşekkür ederim
Rica
Saat kulesinin ilerisinde cadde tarafında var
Genel çıkarılan bir yer var mı? Hani para yüklenilen yerlerden mesela
Bilgim yok
Tamam cevap için teşekkürler