Bu gemi dünyanın en büyük yolcu gemisi olarak tasarlanmış. 365 metre uzunluğu ve 250 bin ton ağırlığı var. Miami'den 7 günlük Karayipler turuna başlamış, ilk yolculuk :)
2 milyon dolara inşa edilmiş. 7.600 yolcu taşıyabiliyor.

Bu gemi dünyanın en büyük yolcu gemisi olarak tasarlanmış. 365 metre uzunluğu ve 250 bin ton ağırlığı var. Miami'den 7 günlük Karayipler turuna başlamış, ilk yolculuk :)
2 milyon dolara inşa edilmiş. 7.600 yolcu taşıyabiliyor.

Düzeltme yapalım: Gemi 2 Milyar Dolara inşa edilmiş. :D
Cruise tatiline çıkmayı planlıyordum önümüzdeki yaz sonuna ama bunu göremem büyük ihtimal. :D Hem dehşet pahalıdır, hem de akdenize uğrayacağını sanmam o kadar sık. Yine de bakmak lazım. :D
Cevap
45Cevap
Icon of the Seas güzel bir gemi. ben daha çok tutar diye beklemiştim. ama orada olmak isterdim gerçekten.. yine de titanic kadar ses getirmez
2 milyon dolar mi yoksa milyar mi
Zira sadece uzaya gitmek için bile 1 kişi maliyeti 55 milyon dolardi
Anımsatıyor. Şimdiki teknoloji farklı. Eve büyüklük ve kapasite olarak anımsatıyor
Bence 2 milyon dolara inşa edilmesi imkansız 😅 Ölme şeklimizi seçiyor olabilseydik böyle bir gemide veda etmek isterdim. Gerçi öyle denmez ama olsun okadar
Kaptanı çıkıp tanrı bile batıramaz diyebilmiş mi? Artık inanmasa bile korkarlar. Tam tepesine meteor bile düşebilir
Aşkım senin buhar tirbünü fiyatından haberin var mı gemi filan hiç araya sokmuyorum sadece makinesi
O bölgede titanic faciası tarzı bir olay olma ihtimali yok. Atlantik falan da geçmeyecek. Basit rotalar. O değil de ne zkiş döner yalnız bunda ya
Çok ihtişamlı bir gemi
Titanik gibi olur mu bilmem ama olursa çok büyük bir faciaya neden olur
İnsanoğlunun yaptığı her yapıt bir gün yok olmaya mahkumdur.
Çok hoşmuş burada bir yolculuk yapmak isterdim sanırım
2 milyona çok ucuz
ilk seferde maliyetinin 3 katını çıkarır
Gemi yolculuğu önemli bence ve değerli olmalı ve çok anlamlı
2 milyar dolardir o🙂
Agirlıgı icin ornek verecek olursam istanbuldan gaziantepe kadar arabalari tampon tampona kadar dizerseniz o kadar arabanin toplam agirligi kadar agirligi var
Devasa bisey haberlerde cikti 3000 dolarmis. bir haftalik tur bedeli
Hiçbirinin Titanic gibi bir namı olmayacak olması..
2 milyon dolar mı? Milyar falan olmasın? Bu hesapta yanlışlık var gibi.😂
2 milyon dolar 60 milyon tl yapar buda çok bir para değil yanlişlik var bence o hesapta
250 binn ton mu😠😠😠imkansız o kadar ağırlık suda yüzmeyi yük gemisi sanki
İlk seferde batmasa bari yolcu gemisi olarak fazla ağır
2 milyon dolar mı : ) şaka mı bu? Ne yani Acun kolundaki saatle bu gemiyi mi alıyor : ) )
Bende bu geminin 2 milyon dolara yapıldığını düşünmüyorum. Kesinlikle daha fazla olmalı
2 milyon dolar mı , fiyatta bence hata var daha fazla olması lazım..
2 milyona inşa edilmesi imkânsız. 7000 yolcu gemi yavaş gittiği için en az 5 gün kalsa, kişi başı 100 dolar bile verse 4 milyon civarı yapar ki gemi turizmi pahalıdır günlük 1000 dolar vardır
sadece yapımı 2 milyar dolardır içinin yapılması döşenmesi 5-6 milyar dolardır 😄 2 milyon olsa bunu kimseye kaptırmazdık nasıl parayla astronot gönderdiysek gemide alırdık hemde seçim öncesi bedava turlar yapılırdı
Kulağa korkutucu geliyor fakat muhtemelen içinde olsaydım korkuyu hissetmezdim.
60 milyon TL. Dünyanın en büyük yolcu gemisi olma unvanı biraz ucuza gelmiş. Daha şaşali fiyat beklerdim
öyle bir his verdi bana umarım sonu aynı olmaz
2 milyar dolardır o.
2 milyar dolar olmasın o. :)
Gemi çok iyiii ya
yalnız efsane sanat eseri resmen
Yani biraz anımsatıyor
2 milyon dolarcık mı 🤨
Umarım titanikle sonu aynı olmaz :D
Millet yaşıyor bu hayatı..
Off hep aynı şey olacak değil ya bir şey olmaz
2 milyon dolar mı az bence
Hatırlatıyor sonu öyle olmaz umarim
uzaktan diş fırçasına benzettim koca gemiyi :D :D
250bin ton ne aq 25bin falandır o
Bankaciya yazik ettiler titanicta
Şimdiden bin tane Titanic kurdum kafamda
Sonu Titanik gbi olmaz inşallah
Vay arkadaş ve anımsatıyor benceee
Umarım bahtı da benzemez
Ah o gemide bende olsaydım
Gemi değil de mini bir şehir sanki
@alperhan0101 hahaha
Deniz hapishanesi gibi
Binmezdim
Aklıma ilk gelen Titanik filmi oldu zaten...
bildiğin site gibi
Çok ucuz değil mi 🙄
anımsatıyor evet
Güzel gemi
Kaderi benzemesin.
Filika sayısı baya yetersiz
Yüzen pavyon gibi
Dejavu
anımsatıyo
çook büyük
Binmek isterdim
Evet bebeim