Şüphe yok ki Metehan'dan bu yana Türk boyları ilk kez bu kadar yakın bir birbirine. Umarım soydaşlarımızla son yıllarda yaşadığımız bu ortaklık ve bağlılık duygusu, gidebileceği en iyi noktaya kadar gider. Türkler birlik olmayı hak ediyor 🇹🇷🇦🇿🇺🇿🇹🇲🇰🇿🇰🇬🇭🇺
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet gitmek isterdim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılWaaaa heykeeellll👏👏👏👏
Heykelden once avusturya imparatoru bizim elcimizi ayakta karsilardi. Bizim milletten cekinirlerdi saygi duyarlardi.. Heykelden sonra degil ayakta... degil karsilama... adamlar ulkeye turist diye sokmuyor milleti😂
Heykeeoouueelllll👏👏👏👏👏04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHUYEEEYYKEEEELLLL👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Bende Osmanlinin ordusunu Avusturyanin önünde paketlediler ve eve gönderdiler diye biliyordum.
Harbiden öyle mi olmus?
Cevap sahibi+1 yılSavas bu yenmekte var yenilmek te var. Şimdi sefere cikmayi ulke almayi bi yana birak.. ege de balikcik. agı. az bisey uzaga atsa paket ediyorlar. Hemde kiytirik yunanistan.. vu arada kusirs bakma senin soyuna kiytirik dedim ama ayip olmamiztir umarim.
HEUYKELLLLLLLLL😂😂- +1 yıl
Avusturya seferi ama F. S. Mehmet döneminde oluyor, Osmanlinin güclü oldugu bir dönemde.
Atatürk Milli Mücadeleyi baslatmadan önce o kiytirik yunanlar senin 600 senelik ecdadini pompaliyordu diye hatirliyorum ben.
Yunanlar senin nineni pompaliyor, halifeniz ve padisahiniz asker selami veriyordu yanilmiyorsam.
İstemem anıtkabir yetiyor :d Türkmen dağ köylerinin meşhur bir sözü vardır sevmediği kişilere söylerler 'gtüne kazak koya' derler yani türkmenler kazakları sevmiyor nedenini bilmem
00 Yorumla
+1 yılTabikide Atama ulke insani haric her millet saygi gosteriyo ama bizdeki yobazlarin zoruna gidiyo tabi
10 Yorumla%48 sevinmiştir şimdi.
O kadar araba, uçak, silah vs yapıldı bu kadar sevinmediler.137 Yorumla- +1 yıl
Hangi araba uçak? :D zamanında cumhuriyet döneminde yapılanlara o kadar çok haksızlık yapıldı ki o kadar satıldı ki, ülke araba ve uçakla toplanmıyor. Ben çocukken Türk lirası dolar euro kadar değerliydi. Onların değeri hala aynı kaybeden sizin şu kıytırık zihniyetiniz ve Türk Lirası hepinizden daha önemlisi ülkem ve geleceğimiz oldu. Al dür otur kavalın üstüne koyun herif
- +1 yıl
Araba yapıldı bütün herşeyi dışarıdan ithal ediliyor hadi onu geçtim oy verenler alamıyor artı uçak diyorsun da daha yangın söndürme uçağın yok. Boş konuşmayın o yüzden
- +1 yıl
Araba da cumhuriyet döneminde üretilmeye başladı, sizin ileri görüşlüler neredeydi? 100 yılın içerisinde sıkışıp kalmışsınız diyer devletlere kafa tutabileceğinizi sanıyorsunuz.
Bira fabrikası kurmayla ülke dönmez
Bana koyun diyenler bir kişi için ölüp ölüp diriliyor dininden çıkıyor
Yapabiliyorsanız sizde araba yapın devlet araba yapmak isteyene her türlü imkanı sağlıyor yok yapamayacaksanız bilmediğiniz işlere burnunuzu sokmayın
Ekonomiyi hayranı olduğunuz ABD batırıyor sadece bizi değil herkesi etkiliyor parayı bas bas harca tek giderleri kağıt ve mürekkep - +1 yıl
Boş yapma mAlperen a haber izlemeye devam et.
- +1 yıl
Ulan cahil o put dediğin adam Cumhuriyeti kırmasaydı bugün araba yapmak uzaya çıkmak yerine İngilizlere oral seks çekiyor olurdun sen ne konuşuyorsun
- +1 yıl
Kerkük Musul gibi yerler o isyancı şeyh sait yüzünden elimizden gitti biraz okuyun ak ya
- +1 yıl
3 Türkiye büyüklüğünde toprak kaybeden adama biat etmeyi biliyorsunuz ama
- +1 yıl
canım Rusya’ya mı güveniyorsun sen? :D dolar euro karşısında değer kaybediyor her yıl rezerv bazında gelmişsin ABD oyun oynuyor diyorsun. İngilizce hariç Fransızca ve Almanca biliyorum. Sana şöyle diyim hiç bi ülkenin bizle alıp veremediği yok. Sadece kötü giden ekonomik karneye bahane üretiyorlar hepsi bu. Şimdi al o 3 kuruşluk bilgini az ötede yaşa. Şeriat ve Osmanlı hayallerini bi kağıda yaz dür gökten geldiğine inandığın kitabın sayfalarından yırt yırt bi yerine sok. Çok cahilsiniz keşke geberseniz ya
- +1 yıl
Hayır Osmanlı zaten batıyı kaybetti. Osmanlı sadece Anadolu’yu vergi için kullandı :D Ben izmirliyim burası ve batıyı Bulgaristan’ı Yunanistan’ı kaybedince bitti işi. Osmanlı’nın Anadolu’yla hiç bi işi yoktu zaten. :D lütfen git kendine kültürsüz cahil bi çoban bul da konuş. Belki söylediklerine onlar inanır
- +1 yıl
Osmanlının son halinin bi haritasına baksaydın bunu söylemeden önce kimse Osmanlıyı dışlamıyor o da bizim tarihimiz ve atamız ama sizin gibi cahiller insanlar Osmanlıdan nefret etsin diye var gücünüzle uğraşıyorsunuz
- +1 yıl
Dostum anlatamazsın Kemal Paşayı bunlara.
Bunlar sarı saç mavi göz Atatürkçüleri - +1 yıl
@TurkeyWolf senin üstad dediğin deli: Müslüman birisi akpye oy vermek zorundadır iman bunu emreder islam bunu emreder demişti sg tarihçini değiştir.
- +1 yıl
@TurkeyWolf en azından şeriat isteyip İngiltereye kaçmıyor sizinki gibi
- +1 yıl
Tarihi herhangi birinin peşinden giderek öğrenmiyoruz biz malperen. Şimdi tarih konusuna gelirsek sizin tarihiniz Osmanlıdan başlıyor bizimse iskitlerden. Şimdi deli kadirin dediği saçmalığa gelelim İslam akpye oy ver demiyor veya akpye oy vermek farzdır diye Allahın emri de yok yani gtünüzden element uydurmayın.
- +1 yıl
Elhamdülillah Müslümanım ve kula kulluk etmiyorum sizde fanilerin peşinden gitmek kula kulluk etmek yerine Allaha kulluk edin siz kendi saçmalıklarınıza İslam diyip İslamı suistimal eden siyasal İslamcılarsınız sadece
- +1 yıl
Ulan kendinize tarikat bulup peşinden giden siz cahillersiniz ne konuşuyon la
- +1 yıl
Müslümanım evet ve bütün atalarımı da seviyorum senin gibi atalarımı ayırmıyorum.
- +1 yıl
Atatürk Milli şefimizdir son peygamberimiz Hz Muhammettir biz sizin gibi kendimize peygamber aramıyoruz.
- +1 yıl
Senin atan olmaması iftira atabileceğiniz anlamına gelmiyor he Müslüman olmam da Atatürk'ü sevmeme engel bir şey değil bunu bir yerlerinden uyduran sizin gibi siyasal İslamcılar sadece
- +1 yıl
Siz milliyetçiliği ayaklar altına almış bir iktidarsınız gelip burada milliyetçilik yapmayın.
- +1 yıl
Müslüman olmadığını nerde söyledi gerçekten siz dötünğzden element uydurmakda gelişmişsiniz yiyen oluyor mu böyle
- +1 yıl
Namaz kılarken fotoğraf çekilmesi mitinglerde kuran sallaması lazım dimi öylr olunca Müslüman olunuyor
- +1 yıl
Ulan chp ye oy verenleri çoğu zaten cami cemaatinden çıkıyor adam akıllı Müslüman olan küçük bi gurup var
Atatürk kendi ağızıyla dedi müslüman olmadığını yav acayip acayip tv kanallardan tarih öğrebip gelmeyin yakın tarih zaten düzmece ne siyaset biliyonuz ne ekonomi ülke yönetiminden sosyolojiden haberiniz yok biraz açılın bakın bı dünyaya ekonomiyi kim gelirse gelsin toplayamaz şu anda savaştayız herkes buna mecbur ya bu iktidara oy verir maddi zorluk çekersiniz ya da muhalefete oy verir canınızdan olursunuz
İktidar araba yaptı diyorum yukarıdaki arkadaş arabayı beğenmemiş ve gülüyor lan çok biliyorsan çık bir tanede sen yap tutan yok devlet buna destek bile oluyor sen yapıcam dedinde biz hayırmı dedik
Senin içinde söylüyorum Allah a inanıyorsun kitabın Kuran peygamberin Hz. Muhammed tamam senide ayırmıyorum namaz kılmasanda olur akp ye oy vermesende olur mezhebin ne olursa olsun sende bu ülkenin vatandaşısın ama gidip gidipde hainlere yedirmeyin bu ülkeyi - +1 yıl
Ne size ne onlara oy vermedim zaten aynısınız çünkü
- +1 yıl
Atatürk Müslüman değilim demedi bide şu fesliyi az izle
+1 yılYoo istemem alt tarafı park. Şehrimin her yeri Atatürk heykeli ile dolu zaten.
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılAtatürkün heykelinin ne faydasi var ki atatürkün bilgisi lazim bizlere heykeli değil
00 Yorumla
+1 yılTürkün Türkten başka dostu yoktur diye boşa denmemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsmiyle müsemma caddede oturuyoruz yolda yürürken sol tarafta ismiyle okul var. Cadde bitince adıyla anılan meydana çıkıyoruz 😄 şehirde adına parkta var niye o kadar uzağa giden ki
00 Yorumla
+1 yılTürkiye de çok var. Aynı şeyleri tekrar tekrar görmenin manası yok
00 Yorumla
+1 yılAstanaya gitmeyi düşünüyorum. Buraya da uğrayacağım umarım
11 Yorumla- +1 yıl
@KızlarSoruyor @canerozkum yine şu alakasız cevap atanları bi kaldırsanız
+1 yılAnıtkabire ömründe gitmeyen elemanlar isterim diyor djdhdh
00 Yorumla
+1 yılHayır gezmek istemezdim çünkü gitme imkanım da yok 😊
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle gezmek isterdim resimde çekilmek isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır istemezdim, bir heykel için gitmezdim zaten Türkiye’de bir sürü heykeli var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPut perestlikleri sınırları aştı gerçi İsrail'de de vardı ilk bunun heykeli
00 YorumlaYolum oraya düşerse gitmişken gezerim tabiki
00 Yorumla
+1 yılÜlkemizde meşhur olan yerleri göremiyoruz oraya nasıl gidelim keşke gidebilssk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşim olmaz. Boşa masraf. Moskova veya Saint Petersburg’u gezmek varken Rusya’nın Almatı köyünü ne yapayım?
00 Yorumla
+1 yılTR den çıkabilirsem neden olmasın 😅
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılacaba bizim ülkede kaç tane heykeli var 🤔🤔
10 Yorumla
+1 yılHeryeri putlaştırdınız yahu
11 Yorumla- +1 yıl
ziktir ordan
Evet gidip görmek isterdim
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı.
m +1 yılEvet, gezmek isterdim.
00 Yorumla Türkiye'den çıkamıyoruz park kaldı
00 Yorumla
+1 yılGurur vericiiii💙🇹🇷
00 YorumlaGitsem görmek isterim tabiiki
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 408 cevap paylaştı. masrafları sen karşılarsan neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılTürk dünyası özüne dönerken bizim ülke araplasti
30 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir jest olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu karda kışta aklı olan gezmez
00 Yorumla
+1 yıl%52 sinirden ağlıyor
31 YorumlaYakında gideceğim gezmeye
00 Yorumla
+1 yılHayır istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılAteist ve İslam düşmanları gezebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Islam dusmanlari yani erdogan ve takimi demek istedin eminim gider onlarda😆
+1 yılKim istemez mükemmel
10 YorumlaEvet isterdim.
00 Yorumlahayır.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel olmuş
00 YorumlaBı foto çekinmek isterdim
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılİsterdim
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım Atam...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen simit satiyom orada yenge
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBedavaysa isterdım
00 YorumlaHayır.
20 Yorumla
+1 yılTabiki..
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılİsterim tabi
00 Yorumla
+1 yılİstemem
10 Yorumla
+1 yılİstemem
10 Yorumla
+1 yılYok.
00 Yorumla
+1 yılGüzel evet isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtaput 😃
20 Yorumla