Sevgiliniz hemcinsleriyle birlikte tatile gitmek istese izin verir miydiniz?

Sevgiliniz hemcinsleriyle birlikte tatile gitmek istese izin verir miydiniz?
Sevgilim kendisi isterse gidebilir elbette.. ama aklım onda kalacağı için mutlaka birlikte giderdik.. karşı cins ile zaten gidemez.. gitmek de istemez
Gidebilir. Ben arkadaşlarına ve arkadaşlarıyla yaptığı aktivitelere karışmam. Aynı şekilde ben de yeri geliyor tek seyehat ediyorum, arkadaşımla tatil yapıyorum, kimse de bana karışmasın.
Sevgililikte olabilir de evlendiğimizde birlikte olsun isterim her tatilimiz ya da ortak arkadaşlarımız olur onlarda evli olmalı ama öyle çift tatili de olabilir.
En güzeli :)
Bence de :)
Teşekkür ederim :)
Ne demek :)
evli değilsek sadece sevgiliysek ve hemcinslerinle gidecekse gidebilir ama ben boş durur muyum ben de giderim tatile kız arkadaşlarımla 😏😄
Anında etki tepki diyorsun yani :D Hadi bakalım
Cevap
17Cevap
Verirdim.
Aklıma hemen aldatmayı getirmemeliyim, aldatmak isteyen bir karakterdeki insan aldatmak için vakiti her türlü her yerde bulur. Fakat ilişkinin sorumluluğunu bilen bir sevgiliyse zaten her anını paylaşır, güvenini sağlar.
İzin vermem o kadar olamaz yani arkadaslari ile bulusabilir futbol maçları duzenliye bilir gidebilirler ama ben tatile gitmesi taraftarı değilim olmamamda nedeni ise izin versemde içime kuşku düşer ve tatilini burnundan getiririm o yüzden aksiyona gerek yok ( oda izin vermez) 😊
Vermem. Sevgili olduğumuz için beraber gitmemiz gerekir çünkü biz bir çiftiz ve ben onlardan daha yakınım ona. Sevgiliyken/evliyken bekar gibi yaşanmaz.
Ya gitsin ama benimle gitsin daha çok isterim. Grupça gidebiliriz :)) kız kıza gitmek okey tamam ama erkekler cıvıtıyor
izin veririm ama bende gitmek isterim seviyorum grupça bir yerlere gitmeyi sevdiğim insan olunca daha güzel geliyor
kadinlar izin vermez erkek gidemez. Ama erkek izin vermezse baskıcı ve güvensizlik ile suçlarlar
Ben hemcins kılığına girip tatile sızarım dermişim 🙂
Kendi arkadaşlarıyla bile göndermem olmaz :D
Gidicem djjf
Tabii ki gidebilir. Güveniyorum ki hayatımdadır zaten.
Benimle gitmesi varken niye hemcinsleriyle gidiyor ki? 😀
Açıkçası böyle bir duruma ben kırılabiliirim, yani ben onun hayatındayken hemcinsleriyle tatil yapmayı tercih etmesi biraz üzer. Olayı kendi perspektifimden de değerlendiriyorum. Benim bir sevgilim var ve ben ona bırakıp erkek arkadaşlarımla tatile gidiyorum. Neden yapayım bunu ki? Biricik sevgilim duruyorken. Tercih bile etmem. Yapacaksam bir tek aşkımla tatilimi yaparım
İzin verirdim. Her birey gibi onun da kafa dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacı olabilir.
Uzağa yollamam. Her an bana ihtiyacı olabilir yakın olmalıyım😏
Tabiki Gidebilir neden kısıtlayayım, onun ihtiyaci var,
Benden izin almasına gerek yok . Gerekli ilgiyi değeri ve güveni görüyorsam kâfi.
Çok iyi tanıyor olmam lazım arkadaşlarını ona göre gidebilir ama bunalmışsa iyi değilse gider takmam onun iyi olması önemli
Hem cins veya karsi cins farketmez. Odasinda erkekle kalmiyorsa, odasina gitmiyorsa olur.
İzinlik bi durum yok istediğini yapar
Veririm tabi gitsin eğlensin gelsin
Açık konuşayım çok istemem ama izin veririm.
Gidebilir kafa dinlerim bende
Hayir kiskanc biriyim
Gitsin ya ne olacak
Gayet gidebilir.
niye vermiym hanzomuyum :)
Evet gidebilir bunda bir sorun yok
Gitmemesi daha sağlıklı olur.
Gidebilir dağdan inmedik
Evet. Eğer ilişkide güven olmazsa zaten o doğru bir ilişki değildir.
Veririm niye vermeyeyim.
İzin vermem gittiği yerde hiç mi erkek yok
Ben de gidebilirsem o da gidebilir 😏
Evet erkek arkadaşlarıyla gidebilir tabi ki.
vermem erkek aklıyla kuyuya inilmez
Asla
Hayır
Mümkün değil
verirdim
Gidebilir, guvenmesen sevgilim olmazdi
Veririm
E gitsin nolucak
Gitme 🥺
Güvenirsem veririm
Hayır
Giderse gitsin