Tatil & Seyahat Büyükada ve Heybeliada harici İstanbul’da hangi adayı tavsiye edersiniz? Dark_shadow Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu adalar harici hangi ada güzel? Hangisini tavsiye edersiniz? Güncellemeler+1 yıl Gezmek için Büyükada ve Heybeliada harici İstanbul’da hangi adayı tavsiye edersiniz? Cevapla Güzellik Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sedef adası çok güzeldir. Hemde çok kişi bilmez 1 3 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Adada neler güzel mesela kalabalık mı? Doludoludolu +1 yıl hayır hiç kalabalık değil o yüzden güzel ya ama gezmek için değil kafa dinlemek için güzel Dark_shadow +1 yıl Anladım teşekkürler
tarikkk30 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaşamak için mi gezmek için 1 9 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Gezmek Yorumla tarikkk30 +1 yıl Büyükada daha güzel Yorumla Dark_shadow +1 yıl Sorumu iyi okudun mu? Yorumla tarikkk30 +1 yıl Evet okudum gezmek için Büyükada daha güzel Yorumla Dark_shadow +1 yıl O zaman niye hala Büyükada diyorsun? Yorumla tarikkk30 +1 yıl Yalnız mı gideceksin Yorumla tarikkk30 +1 yıl O zaman bozcaada'ya git Yorumla Dark_shadow +1 yıl Bozcaada ne alaka Çanakkalede Yorumla tarikkk30 +1 yıl Nasıl bir gezi düşünüyorsun bilmiyorum Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı. bozcaada ama o İstanbul'da değil. 1 8 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Evet biliyorum Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Basit düşün. hava yağmurlu ve kararsız. İç ortamlarda, dış güzelliği göreceğin yerlere git.En basiti vapurla karşıya geç geri dön. Psikolojik olarak deniz kokusu insanı rahatlatır. Yoldada ekmek arası bir sandviç. muhteşem. Yorumla Dark_shadow +1 yıl Peki İstanbuldan Bozcaadaya nasıl giderim Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl www.google.com/.../...b3!2m2!1d26.0702!2d39.834843 Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl Çanakkale Geyikli- Bozcada Vapur seferleri var Yorumla Dark_shadow +1 yıl Nereden kalkıyor Yorumla BirGaripGörünmezAdam +1 yıl bak. önce istanbuldan çanakkaleye- oradan geyikliye oradan bozcaadaya gideceksin. Yorumla Dark_shadow +1 yıl Anladım çok sürer teşekkürler Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Demokrasi ve Özgürlükler Adası 0 4 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hiç duymadım. Güzel mi? Ulaşım nasıl oluyor? Yorumla Concorrdia +1 yıl çook güzel fotoğraflarına bakmalısıın. cumartesi pazar günleri saat 10.00-16.00 arasında kadıköy idodan ulaşım sağlanabiliyor Yorumla Dark_shadow +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Concorrdia +1 yıl rica ederiim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Burgaz da güzeldir 1 5 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Neyi güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu soruyu soruyosan ada sana göre değil zaten Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ne alaka ya bu kadar alıngan olma ona göre seçip gideceğim biraz açık düşün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alınganlıkla alakası yok. Gidip de adada kafede oturup kahve içiceksen zaten gitme. Gidiceksen bütün adayı gezmek için gidiceksin Yorumla Dark_shadow +1 yıl Evet ben de o yüzden sordum zaten Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne için 0 8 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Gezmek için Yorumla Denrs34 +1 yıl Kınalı adaya git ama bu soğukta adalar gezilmez Yorumla Dark_shadow +1 yıl Haklısın Kınalıada neyi güzel Yorumla Denrs34 +1 yıl Yalnız mi gideceksin Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hayır Yorumla Denrs34 +1 yıl Sevgilinle mi Yorumla Dark_shadow +1 yıl Niye soruyorsun bu kadar? Yorumla Denrs34 +1 yıl Merak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sedef adası çok güzeldir. Hemde çok kişi bilmez
Adada neler güzel mesela kalabalık mı?
hayır hiç kalabalık değil o yüzden güzel ya ama gezmek için değil kafa dinlemek için güzel
Anladım teşekkürler
Yaşamak için mi gezmek için
Gezmek
Büyükada daha güzel
Sorumu iyi okudun mu?
Evet okudum gezmek için Büyükada daha güzel
O zaman niye hala Büyükada diyorsun?
Yalnız mı gideceksin
O zaman bozcaada'ya git
Bozcaada ne alaka Çanakkalede
Nasıl bir gezi düşünüyorsun bilmiyorum
bozcaada ama o İstanbul'da değil.
Evet biliyorum
Basit düşün. hava yağmurlu ve kararsız. İç ortamlarda, dış güzelliği göreceğin yerlere git.
En basiti vapurla karşıya geç geri dön. Psikolojik olarak deniz kokusu insanı rahatlatır. Yoldada ekmek arası bir sandviç. muhteşem.
Peki İstanbuldan Bozcaadaya nasıl giderim
www.google.com/.../...b3!2m2!1d26.0702!2d39.834843
Çanakkale Geyikli- Bozcada Vapur seferleri var
Nereden kalkıyor
bak. önce istanbuldan çanakkaleye- oradan geyikliye oradan bozcaadaya gideceksin.
Anladım çok sürer teşekkürler
Demokrasi ve Özgürlükler Adası
Hiç duymadım. Güzel mi? Ulaşım nasıl oluyor?
çook güzel fotoğraflarına bakmalısıın. cumartesi pazar günleri saat 10.00-16.00 arasında kadıköy idodan ulaşım sağlanabiliyor
Teşekkür ederim
rica ederiim
Burgaz da güzeldir
Neyi güzel
Bu soruyu soruyosan ada sana göre değil zaten
Ne alaka ya bu kadar alıngan olma ona göre seçip gideceğim biraz açık düşün
Alınganlıkla alakası yok. Gidip de adada kafede oturup kahve içiceksen zaten gitme. Gidiceksen bütün adayı gezmek için gidiceksin
Evet ben de o yüzden sordum zaten
Ne için
Gezmek için
Kınalı adaya git ama bu soğukta adalar gezilmez
Haklısın Kınalıada neyi güzel
Yalnız mi gideceksin
Hayır
Sevgilinle mi
Niye soruyorsun bu kadar?
Merak