Tatil & Seyahat Son zamanlarda bilet alıp iptal eden oldumu para kesiyormu iptal edince? Sena_aaaax Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Otobüs bileti Son zamanlarda bilet alıp iptal eden oldumu para kesiyormu iptal edince? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. bende yok 0 0 Yorumla
rebelless Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Obiletten alacaksan iptal etmek için önceden belli bir miktar ödeme yapman gerek 0 3 Yorumla Sena_aaaax +1 yıl Kesiyor yani dimi o bilet peki ne kadar keser kaç tl Yorumla rebelless +1 yıl Hayır öyle değil öncesinde ekstra para ödemen gerek iptal hakkı içi Yorumla Sena_aaaax +1 yıl Ödemedim oyüzden iptal ettiğimde geri ödeme yaparken kaç tl keser demek istedim Yorumla
strongerrs55 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Bileti nereden aldığına bağlı. 0 1 Yorumla Sena_aaaax +1 yıl Obiletten aldım Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ne bileti 0 2 Yorumla Sena_aaaax +1 yıl Otobüs Yorumla fireman034 +1 yıl Kesmez aynısını iade alırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bende yok
Obiletten alacaksan iptal etmek için önceden belli bir miktar ödeme yapman gerek
Kesiyor yani dimi o bilet peki ne kadar keser kaç tl
Hayır öyle değil öncesinde ekstra para ödemen gerek iptal hakkı içi
Ödemedim oyüzden iptal ettiğimde geri ödeme yaparken kaç tl keser demek istedim
Bileti nereden aldığına bağlı.
Obiletten aldım
Ne bileti
Otobüs
Kesmez aynısını iade alırsın