Kafa dengi iyi niyetli olduğuna inandığıniz ama çokta tanımadığınız biriyle 2-3 günlük tatile çıkar misiniz? Olay sadece birlikte vakit geçirmek. Duygusallık değil eğlence ve güzel bir kaç gün.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tanimadigin biri nasil iyi niyetli olabilcegine inanir ki insan?
"Çokta tanimadiginiz..." Yani İyi niyetli olduğuna dusunebilcek kadar tanidiginiz..
Hmmmm anliyorummm risk almak demek
Şöyle düşün mutlak manada kötü bir şey olmayacak.. sadece vakit geçirmek..
Hmmm vakit gecirmek icin mesela neler?
Mesela.. şu an kış.. kış turizmi olabilir... Gidip belki kayak yapacaksınız.. sonra dağda yuruyuş karlı havada cafede sohbet... Vs. Gerçi bu dönemde milletin elinden telefon da düşmüyor bunlar bı hayal olabilir )
Cinsellik de var mi?
O varsa ben gitmezdim. Ama niyetini biliyorsam giderrdim tatile
Bunu öğrenmek istemiştim işte..
Yok.
Hmmm kesin yok sadece arkadaslik zaman gecrme eglenme
Evet bu şekilde...
Haarikaa
Evet bencede ama tabiki kafa dengi olması gerek... Hemde güzel bir deneyim.. bambaşka birini tanıyorsun.. yargılarından uzak suprizlerle dolu.. bide farklı hikayeleri vardır :) bence gerçekten güzel bir deneyim olur.
Aynen keske o kdr iyi ve iyi niyetli insanlar olsa
Artık güven denen mesele yeryüzünde bir bitmiş durumda... Mesela daha önce bir deneyimim olmasa biraz tehlikeli bulurdum bu olayım.. ama deneyimim oldu.. geçenlerde... 7 yil önce 1 yıl evli kaldığım eşim 5 yil yurt dışı olduğu için ayrılmak durumunda kalmıştık. Yılbaşı İstanbul'a gelmek istedi... Geldi... O zamanlar çok sevdiğim halde ayrılmaktan başka bir yolda kalmamıştı.. geçen gün geldi 4 gün tatilyaptirdim. Geri gönderdim. gerçekten hiç bir şekilde fark düşünceler bile zihnime gelmedi eğlendik gezdirdim geri gönderdim :)..
Tabi bu 5-6 yılda neler oldu hep anlattı.. 4 gün güzel geçti :) dolu dolu.. ama 0 duygusallık.. sadece değer kıymet gördü o kadar :)
Hmmmm yazik olmus senin adinabuzuldum biten evliliginize. Hayirlisi ne deyim ki. Peki sennle gelecek kisinin ya maddi durumu tatile elverisli degilse?
Herşeyi ben karşıladım.. geçen sefer... Totalde 6 ucak bileti almak durumunda kaldım:) masraf 25.000 30.000 TL tuttu sadece 3 gece için hiç gozumede gelmedi :) iyi oldu.. değdi yani ) artikhuzurlu vakit geçirmek çok değerli ve paha biçilmez bı nimet.
Ayneennn
Artık düşünsene insanlar bı kaç kelime konuşabilmek için sosyal ortamlarda da olsa sohbet arıyor.. nasıl bir döneme girdi bu nesil.. ve insanlık.. heryer bir hayalet şehir gibi ruhsuz.. insanları görsen bile akılları başlarında değil.. herkes bulundugu yerin dışında hayallerde hayat yaşar oldu.. insanlığın sonu geldi sanki..
Maalesef. Aile icinde dahi kalmadi insanlarin her odada 1 tv bilgisayar telefon olmasi insanlari
Degistirdi. Herkes kendi dunyasinda insan ozluyor her seyi konusabilmeyi zaman gecrmeyi
Evet birşeyler kosabilmeyi özlüyor olduk.. neden? Çünkü artık iletişim kalktı.. ve iletişim bir ihtiyactir. Kadınlarda erkekler de bu dönemde iletişim kurabildigi birine çok kolay aşık olabilir... Çünkü gerçek bir ihtiyacı karşılanıyordur... Ama aşık olduğunda neden aşık olduğunuda fark etmez.. işte sanal aşkların çıkışi bu şekilde olyyr.. görmediği duymadığı birine klavye üzerinden aşk besleyebilir bunun sebebi de iletisim kurabilmesi anlaşılması vs. Farklı bir cihetten duyguları kiprasir..
Cok dogru tespiyler bencede insanlar sanala yoneldi cunku gercek. Hayatta cok az insan konusabiliyor. Yanibasindaki insani bile nice zaman sonra taniyolar baksa ilgilense konussa coktan anlayip tanisacaklar ama yok
Evet ). Dünya işte... Bazen sanalda yaptığın sohbet terapi gibi geliyor çünkü biliyorsun ki karşındaki seni anlamaya çalışıyor senin için zaman veriyor vs... sadece Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.. buna ihtiyaç çok.. heryer kurt kapani olmuş. bu bağlamda sanal tehlikeli..
Aminnn insaAllah. Aynen tehlike o yuzdende iste guven yok kimseye
Hayat gerçekten acaip...
Aynenn
Umarim bulursun birini
:) umarım her birimiz buluruz.
Umarim🌼🌼