Bende sanmıyorum ama babası istemiyor gibi konuştu. Yok sis olur yok kar falan olur dedi. Madem baştan söylesene dimi? Her şey ayarlandı ertelemeye giriyorlar sinirimi bozuyorlar
3 Şubat 'ta nişan planımız vardı. 1200 km gelecekler. Otobüsle gelmeyi planliyorlarmis. Bu yüzden de Mart ayına ertelemek istediler. Şubat ile Mart arasinda çok fark oluyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sert olur bizim memleket
Mart başı nasıl oluyor genelde
Eskiden iyi oluyordu da son iki üç yıldır soğuk geçiyor muhtemelen bu yılda öyle olur
Soğuk olması önemli değil yol güzergahı önemli daha çok
Yol güzergahı derken açar mısın
Batıya gelen yolda sis pus kar vs
Olabilir bu dediklerin
Gar, Gış, Gıyamet.
Kesin oluyor mu Şubat başında
Kışın ortası. Kesin soğuk olur. Cepten malatyanın 15 günlük hava tahminine de bakabilirsin.
Şubat ayı görünür mü? Balıkesir'e gelecekler 1200 km yol
Balıkesire kim gelecek, Malatyaya kim gidecek. Şimdiden Şubat ayı görünmeyebilir ama Meteorolojinin sayfasında bulunabilir internette
Balıkesir'e sevgilimin ailesi beni istemeye gelecek ve geri dönecek
Anladım. Yollarda sorun olacağını sanmıyorum.
Bende sanmıyorum ama babası istemiyor gibi konuştu. Yok sis olur yok kar falan olur dedi. Madem baştan söylesene dimi? Her şey ayarlandı ertelemeye giriyorlar sinirimi bozuyorlar
Tabi benimki de babasından yana çıktı yok haklı falan
soğuk olacağı kesin
O malûm zaten benim için önemli olan yol durumu
ben Malatya'da yasiyorum soguk
3 Şubat 'ta nişan planımız vardı. 1200 km gelecekler. Otobüsle gelmeyi planliyorlarmis. Bu yüzden de Mart ayına ertelemek istediler. Şubat ile Mart arasinda çok fark oluyor mu
olurr
Mart 'ta hava daha mı oluyor o tarafta
Bizim burada çok kar görünmez mesela kaç sene yagmadigini bilirim. Kuru soğuk çekeriz
Soğuk.
Hava yağışlı mi kar vs oluyor mu o önemli
Ya abla ben Mikail miyim nerden biliyim kar mı olur yağmur mu olur
Yahu orada yaşıyorsan tahmini bir şey diyebilirsin. 3 Şubat 'ta nişan yapmayı düşünüyoruz ve ailesi Balıkesir'e gelecek. O yüzden önemli
Sonuçta kış mevsimi soğuk olacağı kesin ama o hafta kar yağar mı bilemem.
6 Şubat 'ta yağmıştı geçen sene
Soğuk
Kar yağışı ve yolları nasıl olur
Bilmiyorum