Hayatina sifirdan baslamak icin nasil bir yer? Sadece gezip gormelik mi yoksa?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatina sifirdan baslamak icin nasil bir yer? Sadece gezip gormelik mi yoksa?

Hayır yaşanmaz. Kuzenim orada 2 3 sene durdu. Anlattığı kadarıyla pahalı bir yer.
Su sorunu yaşanan bir yer. Çünkü dışarıdan alıyor. Bazı şeyler de Türkiye göre daha hesaplı alınan şeyler de var. Yaşanır mı dersen o kadar yer varken açıkçası tercih etmem.
insanlar samimi
suç oranı düşük
evet türkiyeden biraz pahalı ama türkiyedeki zamlar sonrası makas gittikçe kapanmakta
sessiz sakin huzur dolu bir ada ülkesi
bana soracak olursan kesinlikle yaşanabilecek bir ülke ben 2 aydır buradayım ve gerçekten türkiyede ne kadar stresli yaşadıgımı fark ettim
Cevap
21Cevap
güzel bir yer diye biliyorum
Kıbrıs pahalı kara para cenneti ekonomisi kumar kaçakçılık turizm vs döner suyu bile Manavgat tan gider. Hayata öyle bir yerde başlanmaz daha küçük ama farklı yerlerde olabilir. Ya da bir iş seçerek onda yürümek mümkün
Kumar ve kara paranın döndüğü pis bir yer bana göre eğlence ve zevk düşkünüysen paranda varsa seversin aksi halde tiksinir dönersin.
Kumarın fuhuşun gece hayatının evli çiftlerin swinger tarzı ilişkiler yaşadığı yer beş yıl çalıştım orada
hayata sıfırdan başlanmaz orada turizm dışında geliri olmayan bir yer
Kıbrıs çok sıcak
Aşırı pahalı
Ulaşım desen adam akıllı yok araban olmalı.
Güzel yer yaşanır orada. ev satıyoruz kıbrıs ta biz.
Askerlik yaptım sene 2012 çok sıcak yazları nem boğuyor adamı insanları soğuk fazla samimi candan değil
Sıfırdan başlamak için iyi tanımak lazım bence bu sözler boş geliyor bana ha çok zenginsen orada da bir evin olsun denir
bir ada
gittim ve hayır yaşamam
Küçük, güzel, eğlenceli, pahalı.
Hiç bana göre bir yer değil
Bilmiyorum
Güzel yer diyorlar
Yaşanır
Kötü
Güzel bence
Pahalı.
Bence gezmelik yüklü bir paran Yoksa kenarda
Yasanmaz