Tatil & Seyahat 24 km taksi ücreti ne kadar tutar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sık sık kullanmayı düşündüğüm için soruyorum İstanbul değil Güncellemeler+1 yıl İnternette 500 çıkıyor 24 km taksi ücreti ne kadar tutar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 839 cevap paylaştı. 400 - 450 arasi3 gun once Ankara'da 30 km için 490 tl ödedim 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalanmış ya Yorumla nomorebets35 +1 yıl 13.75 sanirim km başına:) + açılış Yorumla Soran +1 yıl 25 TL yazıyor ya keşke 15 falan olsa :dd 25 değildir dimi önceden çok ucuzdu. 15 dk 25 TL ödüyodum 2 sene önce :f Yorumla Soran +1 yıl 50 de olabilir ama çok ucuzdu onu hatırlıyorum:d Yorumla nomorebets35 +1 yıl Diyorumya 3 gun oldu TBMM den hava alani 30 km :)490 tl Yorumla Soran +1 yıl Ağlicam ya 😓😓 Yorumla nomorebets35 +1 yıl Sen sanirim bunu herhangi kullanma niyetindesin:) Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ki Yorumla nomorebets35 +1 yıl Her gün:) klavye herhangi diye çevirmiş:) Yorumla Soran +1 yıl Hergğn değilde ayda 10 kez Max :d Yorumla nomorebets35 +1 yıl 5000 tl :)Yani karsiligi nedir hesabini yapın:) Yorumla Soran +1 yıl Kira yerinemdiyince batmıyor yoksa çok batardı biraz batıyor hala :d Yorumla nomorebets35 +1 yıl :)))))) guzel avuntular bulmalısın:)Kısa yolculukları seviyorum deSari taksiler benim askim de :)Bul biseyler Yorumla Soran +1 yıl Ya ahahhaha alışırım heralde :dd Yorumla nomorebets35 +1 yıl Umarim :)Keyifli anlar biriktir :) Yorumla Soran +1 yıl Saol çok teşekkür ederim 💕 Yorumla nomorebets35 +1 yıl Guzel olsun gunun kalani :) Yorumla Soran +1 yıl Saol seninde💕 Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Şöyle zengin olamadık be 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Zengin değilim kiraya vermek yerine taksiye vercem Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Yine de gereksiz para Yorumla Soran +1 yıl Mecbur Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Dolmuş falan yok mu Yorumla Soran +1 yıl 9 a kadar var istediğim gibi giyinip içmek istiyorum Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Sen ne için ve nereye gideceksin tam olarak? Yorumla Soran +1 yıl Gezmeye gitcem :d Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Nereden nereye peki 😃 Yorumla Soran +1 yıl :))) Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Oo gizli galiba 😃 😃Aslında mantıklı fikir ha 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ki ne dediğini Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Yani gezmek için nereden nereye gideceksin 24 km Yorumla Soran +1 yıl Şehir içi de gizli filan derken Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Sadece gülmüşsün de 😃 söylemeyince dedim herhalde gizli bir yer 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yoo açık adresimi mi vereyim :d Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Konum at direk😃 Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl 600 lira 0 15 Yorumla karmen3235 +1 yıl Swnin derdin ne Yorumla Soran +1 yıl Senin derdin ne Yorumla karmen3235 +1 yıl Lan soru sordun cevap verdim internettw bu yazıyor diyorsun neden soruyorsun ara taksiciye sor ya ozman burada ne b. ok işin var Yorumla Soran +1 yıl Psikolojin bozuk senin Yorumla karmen3235 +1 yıl Seninki de Yorumla Soran +1 yıl Hı hı Yorumla karmen3235 +1 yıl Tövbe beni imandan cikarma Yorumla Soran +1 yıl Defol be Yorumla karmen3235 +1 yıl 1siktir git eskort Yorumla Soran +1 yıl Kendine bak güzel kardeşim erkek kezbanı Yorumla karmen3235 +1 yıl Biraz önce sevistim swn taksi ara Yorumla Soran +1 yıl Sana eskortlar bile vermez Yorumla karmen3235 +1 yıl Ben kullanılmış sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşında ergensin daha Yorumla karmen3235 +1 yıl Evet Yorumla
Tırtıklımı-hissetmi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl HangiŞehir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adana Yorumla Tırtıklımı-hissetmi +1 yıl Yaklaşık 600 700 ama sürekliKullanacaksan bi taksiciyle anlaşabilirsin indirim yaparlar Yorumla Soran +1 yıl . teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
400 - 450 arasi
3 gun once Ankara'da 30 km için 490 tl ödedim
Çok pahalanmış ya
13.75 sanirim km başına:) + açılış
25 TL yazıyor ya keşke 15 falan olsa :dd 25 değildir dimi önceden çok ucuzdu. 15 dk 25 TL ödüyodum 2 sene önce :f
50 de olabilir ama çok ucuzdu onu hatırlıyorum:d
Diyorumya 3 gun oldu
TBMM den hava alani
30 km :)
490 tl
Ağlicam ya 😓😓
Sen sanirim bunu herhangi kullanma niyetindesin:)
Anlamadım ki
Her gün:) klavye herhangi diye çevirmiş:)
Hergğn değilde ayda 10 kez Max :d
5000 tl :)
Yani karsiligi nedir hesabini yapın:)
Kira yerinemdiyince batmıyor yoksa çok batardı biraz batıyor hala :d
:)))))) guzel avuntular bulmalısın:)
Kısa yolculukları seviyorum de
Sari taksiler benim askim de :)
Bul biseyler
Ya ahahhaha alışırım heralde :dd
Umarim :)
Keyifli anlar biriktir :)
Saol çok teşekkür ederim 💕
Guzel olsun gunun kalani :)
Saol seninde💕
Şöyle zengin olamadık be
Zengin değilim kiraya vermek yerine taksiye vercem
Yine de gereksiz para
Mecbur
Dolmuş falan yok mu
9 a kadar var istediğim gibi giyinip içmek istiyorum
Sen ne için ve nereye gideceksin tam olarak?
Gezmeye gitcem :d
Nereden nereye peki 😃
:)))
Oo gizli galiba 😃 😃
Aslında mantıklı fikir ha 🤣
Anlamadım ki ne dediğini
Yani gezmek için nereden nereye gideceksin 24 km
Şehir içi de gizli filan derken
Sadece gülmüşsün de 😃 söylemeyince dedim herhalde gizli bir yer 🤣
Yoo açık adresimi mi vereyim :d
Konum at direk😃
600 lira
Swnin derdin ne
Senin derdin ne
Lan soru sordun cevap verdim internettw bu yazıyor diyorsun neden soruyorsun ara taksiciye sor ya ozman burada ne b. ok işin var
Psikolojin bozuk senin
Seninki de
Hı hı
Tövbe beni imandan cikarma
Defol be
1siktir git eskort
Kendine bak güzel kardeşim erkek kezbanı
Biraz önce sevistim swn taksi ara
Sana eskortlar bile vermez
Ben kullanılmış sevmiyorum
18 yaşında ergensin daha
Evet