Malum Bi hamam kullanmak istiosun antalyada turistlerden dolayi fiyatlari nirvanaya cikariyorlar sanki. 1 saat için fahiş hamam ücreti isteniyor.
Antalyaya yakın baska bi sehirde varmiydı bildiğiniz?
Malum Bi hamam kullanmak istiosun antalyada turistlerden dolayi fiyatlari nirvanaya cikariyorlar sanki. 1 saat için fahiş hamam ücreti isteniyor.
Antalyaya yakın baska bi sehirde varmiydı bildiğiniz?
Hamam' a gitmeyin bence. Çünkü hiç hijyen değil. 4 ya da 5 yıldız bir otelin saunasına gidin. 👍🏻 hatta onların sıcak ve soğuk kapalı havuzları dahi var. Dinlenirken çayınızı - soda /limonunuzu içiyorsunuz. 👍🏻
saunada hijyenik değilki yani simdi girdigim zaman orada yatmicam zaten oturdugun yere havlu koyarsan sorun yok bende pis olan yerleri tercih etmiyorum oyüzden pahali antalya temiz olunca. napsinlar turristlerden simarmis millet begenmyiorlar kendi yerli halkini
Kendi yedek havlunuzu götürebilirsiniz. Ama günlük hizmet veren 5 yıldız oteller var Spa , Sauna , masaj olarak. 👍🏻
Cevap
8Cevap
Fiyatları uygun aslında. Telefon ile arayarak bilgi alabilirsin. Sendeki fiyatlara masajda dahil olabilir
kime göre neye göre uygun bi saat kalmicam ben hamamda bi saat hamammi olur
Her otel hamam dolu ya. Git gir birine çokta uçuk değil fiyatlar
sen öyle san gecen bi otele sordum 1 saat 300 lira dedi sadece bi saat burasi antalya haberin var mı
300 lira para mi ya bu devirde sigara olmuş 60 lira😁
abi sen hamaama girdigin zaman herhalde 1 saatmi kaliosun üstünü cikarmam giymem zaten 15 dakila 45 dakikami kalicam hamamda sakamisin ben girsem 3 4 saat kalirim 1000 tl civari para istiyor anlican. insan kazikliyorlar turistlere bictikleri fiyati bana yamiyor. 1000 tl ye gider lüks oteldede kalirim oranin hamamini kullanirim sende kolay kolay kaniosan bu devirde bu parami falan diyerek ne diyim normal bizi kandirmalari
1000 TL ye pansiyonda kalamiyosun. artik hangi lux otelde kalican. 300 liraya menü kalmadı mcdonaltsta abla sungerceklerle bı yuzlesseniz artik
yoo vardi mc donaldsda menü 300 tl yi gecmedi:) 1000 tl ye otelde var onlarinda hamami var sonucda lüks derken temiz olsun yeter. simdi 5 yildizli demedim bende 1000 tl ye kandirmaya calisti kanmadim enayi değilim. gerceklerdende haberim var
Geceliği 1000 lira olup hamamı beleş olan otel söyle hemen rezervasyon yaptırayım şu an
BEN GITMIYORUM KANMIYORUMDA 1000 TL YE INSAN KANDIRIYORLAR
Ahahah:) tamam abla ne diyim.. keşke olsa daha ucuz ama. yok. yani
Antalya uygun fiyatlar
antalyami uygun gel gör bi saate 300 lira dedi 3 saat kalsam 900 sanki otelde kaliyorum
Termallere git
Ben senin yerinde olsam hamama gitmem
gideceğin hamama bağlı o. temiz ve yalnizsan gidilir ama pis kalabalik hamama bende gitmem
sen kesede istersin simdi
gel bizim evde iki yun kullan
Ben de gitmek istiyordum bulamadım
Neden hamam
bu mevsimde deniz olur haklısın
Denizle hamam ne alaka
bunuda benmi anlatiyim
Söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?