+1 yılRastgele seçince 3 çıktı ama ben 6 derdim. İkisini de öğrensem olur muu
12 Yorumla- +1 yıl
Olur tabbbi ablam 😌 3. Kapı içinde olan sen ile yansıttığın senin aynı kişi olmaması yani baskılanma durumu.
6. Kapı belirsizlik olması henüz hangi adımları atacağını bilmediğini, attığın adımlarında gerçekten atılması gereken adımlar olup olmadığından şüphede kalınması hali ruhiyesidir. - +1 yıl
Teşekkür ettimm 🥹 ikisine de giriyorum ben yine
En İyi Cevaplar
+1 yıl1 den girmek isterdim
11 Yorumla- +1 yıl
1. Kapı 😌 bu kapıyı seçenler gelecekte yaşıyorlar ve bugünü geleceğin basamağı olarak gördükleri için insan görüntüleri hafızalarında yer etmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u +1 yıl1-4-6 bunları isterdim.. üçünü de
21 Yorumla- +1 yıl
Mantık- Huzur- Karmaşa = Kendi içinde huzuru istiyorsun bunun için atılması gereken adımlarında farkındasın ama kafan karışık 🥴
+1 yılİki diyorum ama anlaşılan sadece yorum kasmak için atılmış bir soruydu, ya da istatikleri merak ettin.
15 Yorumla- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk saçma bi soru
- +1 yıl
Birkaç saniyeni ayırabildiğin bir durumdan ne bekliyorsun ki?
- +1 yıl
Evet çok sinir bozucu
- +1 yıl
2. Kapı geçmişle yaşama, geçmişe özlem kapısıdır. Şu anki yenilikle ve gelişme dönemi sana hitap etmiyor bir anısı hatırası olan eşya, karakter, kişi ya da olaylarda daha iyi bağlantı kurabiliyorsun.
- +1 yıl
Yok ya hiç alakam yok
+1 yıl5. kapı daha sıcacık geldi bana, ben 5. kapıdan girmek istiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı gerçeküstü düşünen daha çok düşsel olanı tercih edenlerin kapısıdır. Alice harikalar diyarındaki gibi her şeyi güzele bağlamayı isteme, kötü olayların dünya dışı olduğuna inanılması 😌
- Tatil & Seyahat konusunda 542 cevap paylaştı.
u +1 yılGörünüşe göre değil de hissettiğime göre seçiyorum. 2.
12 Yorumla- +1 yıl
2. Kapı geçmişle yaşama, geçmişe özlem kapısıdır. Şu anki yenilikle ve gelişme dönemi sana hitap etmiyor bir anısı hatırası olan eşya, karakter, kişi ya da olaylarda daha iyi iletişim kurabiliyorsun.
- +1 yıl
Kısmen doğru.
- Tatil & Seyahat konusunda 441 cevap paylaştı.
u +1 yıl5. kapı diyorum ve 6 da göz kırptı ama vazgeçtim
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı güzel olanı arama kapısıdır, Venüs etkisi altındadır hayatın önüne hep güzellikler getireceğini besinin bunlar olacağını varsayma ilizyonudur. (İlizyon) diyorum çünkü bu kapı dünya mevcut bulmuş bir kapı değildir daha çok hayali güzelliği bulmayı isteme
4 ile 6 arasında gidip geliyorum. 4 e daha yakınım…
12 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı hayatın huzur bulduğun noktasında olduğunu ya da olacağını gösteren kapıdır. Yani büyük hırsların, geçmişe öfken azalmış dingin bir döneme gireceğini işaret ediyor.
+1 yıl4. Gosteristen uzak sade kaliteli ve zevkli
11 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı hayatı huzur bulduğun noktasında olduğunu ya da olacağını gösteren kapıdır. Yani büyük hırsların, geçmişe öfken azalmış dingin bir döneme gireceğini işaret ediyor.
+1 yıl2 cami kapısına benziyor. Ben onu seçerdim..
12 Yorumla- +1 yıl
2. Kapı geçmişle yaşama, geçmişe özlem kapısıdır. Şu anki yenilikle ve gelişme dönemi sana hitap etmiyor bir anısı hatırası olan eşya, karakter, kişi ya da olaylarda daha iyi bağlantı kurabiliyorsun.
- +1 yıl
Osmanlı ecdadıma özlem duyuyorum doğru..
+1 yıl4 ve 5 ikisinide seçiyorum aşırı arada kaldım ayrım yapamadım
12 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı hayatı huzur bulduğun noktasında olduğunu ya da olacağını gösteren kapıdır. Yani büyük hırsların, geçmişe öfken azalmış dingin bir döneme gireceğini işaret ediyor.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥰
5 olsun Ama dortle bes arasinda kaldim yine de bes bes besss
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı güzel olanı arama kapısıdır, Venüs etkisi altındadır hayatın önüne hep güzellikler getireceğini besinin bunlar olacağını varsayma ilizyonudur. (İlizyon) diyorum çünkü bu kapı dünya mevcut bulmuş bir kapı değildir daha çok hayali güzelliği bulma kapısı.
Tatil & Seyahat konusunda 794 cevap paylaştı. kırmızı çiçekli kapı
10 Yorumla
+1 yıl4- Güvenli ve huzurlu hissettirdi.
11 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı hayatın huzur bulduğun noktasında olduğunu ya da olacağını gösteren kapıdır. Yani büyük hırsların, geçmişe öfken azalmış dingin bir döneme gireceğini işaret ediyor.
+1 yıl5 diyorum. Bana kapısı sıcak geldi.
13 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı güzel olanı arama kapısıdır, Venüs etkisi altındadır hayatın önüne hep güzellikler getireceğini besinin bunlar olacağını varsayma ilizyonudur. (İlizyon) diyorum çünkü bu kapı dünya mevcut bulmuş bir kapı değildir daha çok hayali güzelliği bulma kapısı.
- +1 yıl
Sen ilim irfan kapısı arıyorsan eğer o 2. Kapidadir
- +1 yıl
Oko
+1 yıl5. sırada olan kapı.
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı gerçeküstü düşünen daha çok düşsel olanı tercih edenlerin kapısıdır. Alice harikalar diyarındaki gibi her şeyi güzele bağlamayı isteme, kötü olayların dünya dışı olduğuna inanma ve benzeri.
4 oldukça hoş duruyor
11 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı secret garden dizisine açılan kapıdır
+1 yılBen 4 diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı secret garden dizisine açılan kapıdır
6 kapıdan geçeyim
11 Yorumla- +1 yıl
6. Kapı en kötü ne olabilir diyip hiçbir şey yapmayanların kapısıdır. Çelişkiler ve gelgitlerle dolu ne yapacağını tam bilmemekle beraber bunun için adım atmakta tereddüt ediyor.
+1 yıl5 oldukça çekici duruyor
12 Yorumla- +1 yıl
Beşinci kapıdan gireceksin neler neler göreceksin her çileye göğüs gerip hayat budur diyeceksin.
- +1 yıl
Evet hayat bu gerçektende
Biyinci ulan kapı
11 Yorumla- +1 yıl
1. Kapı hayata mantıksal tarafından bakanların kapısıdır yani bir nevi buzdağı
+1 yıl6 olan kız onun anlamı ne
12 Yorumla- +1 yıl
6. Kapı ne istediğini bilemeyenlerin kapısıdır. Mesela açık büfe düşünün onların hangisinden yiyeceğine karar veremediğin için aç kalıyorsun bunun gibi kararsızlıkların var, kendi içinde çelişkidesin.
- +1 yıl
Vallahi doğru kız
+1 yıl5 daha tatlı huzurlu gibi geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı hayaller kapısıdır bunlar karabasan hayalleri ya da seni daha iyi bir yerlere uçuracak hayaller olabilir seçim şansı sana bırakılmış.
- Tatil & Seyahat konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yıl4 ya da 5 olsun kararsız kaldım
12 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı huzur dönemine girmek istediğini gösterir senin için huzurun tanımı neyse o şekilde düşünebilirsin.
5. Kapı hayallerini, gerçeğe en yakın haliyle yaşamayı istemek - +1 yıl
İkisi de çok iyiymiş tam ben
+1 yılNeden bilmiyorum 3 ü seçesim geldi
11 Yorumla- +1 yıl
3. Kapı kendini duygusal olarak kapatıp, sadece göstermek istediklerini dışarıya yansıtanların kapısıdır. Daha mantıklı düşünüyorsun, seçicisin ve sana faydası olan şeyleri istiyorsun.
2. Kapidan geçeyim
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
🥹❤️
Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 olurdu
21 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı hayal kurmak ve hayallerde yaşamayı istemektir.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 yı merak ettim
11 Yorumla- +1 yıl
6. Kapı en kötü ne olabilir diyip hiçbir şey yapmayanların kapısıdır. Çelişkiler ve gelgitlerle dolu ne yapacağını tam bilmemekle beraber bunun için adım atmakta tereddüt ediyor.
+1 yıl5 tabii
23 Yorumla- +1 yıl
5 nedir peki
- +1 yıl
5. Kapıyı da yorumlar mısınız
- +1 yıl
5. Kapı gerçeküstü düşünen daha çok düşsel olanı tercih edenlerin kapısıdır. Alice harikalar diyarındaki gibi her şeyi güzele bağlamayı isteme, kötü olayların dünya dışı olduğuna inanma vs. sayılabilir.
+1 yıl1 numara.
21 Yorumla- +1 yıl
1. Kapı hayatı hep bir çizgi üzerinde yaşamak isteyen mantıkla hareket edenlerin kapısıdır
+1 yıl6 olsun
12 Yorumla- +1 yıl
6. Kapı ne istediğini bilemeyenlerin kapısıdır. Mesela açık büfe düşünün onların hangisinden yiyeceğine karar veremediğin için aç kalıyorsun bunun gibi kararsızlıkların var, kendi içinde çelişkidesin.
- +1 yıl
valla doğru
6 chjggj
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl4. kapı
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl3 tatli ya
14 Yorumla- +1 yıl
3. Kapı bazı duygu ve düşüncelerini maskelemek istediğini gösteriyor. Dışarıya karşı sergilediğinden farklı birisin.
- +1 yıl
Hadi ya
- +1 yıl
Hürrem sultan değilsin
- +1 yıl
Yan senayisiyimnsjdjd
+1 yılKapı bana girsin
11 Yorumla- +1 yıl
Nnnnnnnn
+1 yıl3. Kapı
13 Yorumla- +1 yıl
O kapıda bekliyorum seni
- +1 yıl
Üç numaralı kapıyı seçenler zambaktır herdemi güzeldir ama kendini başkalarına tütün gibi gösterir pahada iyidir ama gerçekte kokusu ve rengi yoktur.
- +1 yıl
Hadi ya
3 olsun
12 Yorumla- +1 yıl
3. Kapı kendini duygusal olarak kapatıp, sadece göstermek istediklerini dışarıya yansıtanların kapısıdır. Daha mantıklı düşünüyorsun, seçicisin ve sana faydası olan şeyleri istiyorsun.
- Tatil & Seyahat konusunda 807 cevap paylaştı.
u +1 yıl4...
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Amin inşallah
4 numaralı kapı
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl6. kapı
12 Yorumla- +1 yıl
6. Kapıda belli bir şeylerin taslağı var kafanda neler olabileceğini, yapabileceğini biliyorsun ama hayata geçirme konusunda kararsızlıklar yaşıyorsun.
- +1 yıl
Çok doğru
Tatil & Seyahat konusunda 519 cevap paylaştı. 4 numara
11 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı sanat akımı olsaydı Empresyonizm olurdu yani içinde romantizmden kalıntılar barındırır. Ondan temel farkı için akışın içinde yaşamaya başlaması, uçucu hayali şeylerden arındılmış olması.
beş…
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapıyı seçenler naif ruhludur yani güzel olan onlara çekici gelen şeylerin etkisine çabuk girebilirler. Çünkü onlar için güzellik, hayallerine yakın olandır.
5 diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı romantik hülyacıların, hayallerde yaşamak isteyenlerin kapısıdır. Gerçeklikten kaçınırlar, çünkü kötü ve yaşanması imkansız olan şeyler oradadır hayallerde her şey kusursuzdur ve buna özlem duyarlar.
+1 yıl3 olsun
14 Yorumla- +1 yıl
@Just_Peace_of_Mind Ben de 3 ama seninle beraber geçelim.
- +1 yıl
3. Kapı bazı duygu ve düşüncelerini maskelemek istediğini gösteriyor eskisi gibi kartlar açık oynamak istemiyorsun.
- +1 yıl
Maskelemek, saklamaksa eger bazı duygu ve düşüncelerim için geçerli olabilir belki de.. ve teşekkür ederim yorumunuz için🌸
- +1 yıl
Rica ederim ❤️
5 diyeyim
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı hiçbir gerçekliği olduğu gibi kabullenmemekle direten, hayal bir dünyada, hayal anılarıyla yaşamak zorunda hissedenlerin kapısıdır.
+1 yıl5. seçtim
13 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı gerçeküstü düşünen daha çok düşsel olanı tercih edenlerin kapısıdır. Alice harikalar diyarındaki gibi her şeyi güzele bağlamayı isteme, kötü olayların dünya dışı olduğuna inanma vs. sayılabilir.
- +1 yıl
Güzelmiş teşekkürler
- +1 yıl
❤️❤️
- Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılBeşinci kapı
12 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı hayaller kapısı ne ile ilgiliyse ayakların yere basmıyor bunun için harekete geçmen gerekiyor.
- +1 yıl
🙏🦋
Dördüncü kapı
13 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı unumu eledim eleğimi astım diyenlerin ve hayattaki her türlü gürültünün onları sinirlendirdiği huzuru arayanların kapısıdır.
- +1 yıl
Yani onu mecazen öyle söyledim 😌 Yaşama belli bir yerden bakabilen kuşbakışı, kartal bakışıda olabilir.
+1 yıl5 güzel
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı hayaller dünyasına açılan kapıdır güzel olan görünen senin hoşuna gidiyor. Tabii güzellikten kasıt kendi güzellik algoritmandan süzülenler.
5 diyorum
15 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı romantizm döneminde yaşayanların gireceği kapıdır. Şöyle ifade edilebilir; Bir Romantiğin görevi yaşamı yaşamak ya da hayallerle ondan uzaklaşmaktı. Gündelik işlerle küçük burjuvalar uğraşsındı.
- +1 yıl
🙀🙀🙀🙀
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Ben 5 diyorum
12 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı hayatı hayallerde yaşamayı tercih edenlerin kapısı.
1 bencee
11 Yorumla- +1 yıl
1. Kapı hayatı bir simetriye ya da düzene bağlamak isteyenlerin kapısı, var olan bir düzeni devam ettirmeye çalışıyorsun hiç bir değişime ve müdahaleye izin yok.
+1 yıl4. Eee sonra?
13 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı artık bıkıp usanmışların kapısıdır bunlar çevre, yaşadıkları yer ve zaman olabilir. Bundan sonra hayatlarında onları yormayacak, gürültüsüz ve huzurlu bir yaşam arayışındalar
- +1 yıl
Spirited away ha :/ derin bir iç çektim
- +1 yıl
🤧🤧🤧
+1 yıl6 ne olabilir ki 😂
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl5 i seçerdim
11 Yorumla- +1 yıl
Beşinci kapı; güzelliğin on par etmez bendeki aşk olmasa, eğlenecek yer bulamam gönlümdeki köşk olmasa diyenlerindir.
+1 yıl4 olurdu.
12 Yorumla- +1 yıl
4. Kapı artık bıkıp usanmışların kapısıdır bunlar çevre, yaşadıkları yer ve zaman olabilir. Bundan sonra hayatlarında onları yormayacak, gürültüsüz ve huzurlu bir yaşam arayışındalar
- +1 yıl
Hay ağzın bal yesin ya
Kırmızı uğurlu rengim
13 Yorumla- +1 yıl
Hangi kırmızısy
- +1 yıl
5. Kapı gerçeküstü düşünen daha çok düşsel olanı tercih edenlerin kapısıdır. Alice harikalar diyarındaki gibi her şeyi güzele bağlamayı isteme, kötü olayların dünya dışı olduğuna inanılması
Tatil & Seyahat konusunda 806 cevap paylaştı. 2 diyorum ben.
12 Yorumla- +1 yıl
2. Eskiye özlem, belli başlı yaşanmışlıklar olabilir kafanda
2 diyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
2. Kapı İstanbul’un fethinde orada bulunmamanın üzüntüsünü yaşıyanların kapısıdır
6 olsun
11 Yorumla- +1 yıl
5. Olsun
12 Yorumla- +1 yıl
5. Kapı gerçeklerden uzaklaşılma, hayali bir dünya gereksinmesini temsil eder
5 olsun
11 Yorumla- +1 yıl
5. Kapıyı seçenler naif ruhludur yani güzel olan onlara çekici gelen şeylerin etkisine çabuk girebilirler. Çünkü onlar için güzellik, hayallerine yakın olan olanlardır.
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat