Bu aralar konyalilarin adi kotüye cikti, neden bilmiyorum ama korkuyorum. Sizce konya gezmeye deger bir sehir mi? Ve bas ortusu takarsam daha guvenli olur muyum?
Güncellemeler
+1 yıl
Ortüsü*
Konyaya gezmeye gidecegim baş otrusu takmama gerek var mi?
Başka şehirlere gitsene gezmeye Konya’da ne yapacaksın :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ml. misin net soruyorum resmen ırkçılık yapıyorsun
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerzo musun sen taksim tarlabasinda git mini etekle otur bak bakalim ne oluyor. Bilmedigimden soru soruyorum guvenilir yerler var fazla guvenli olmayan yerler var konya bunlardan birimi diye soruyorm
Herkes konyalilari kotu anlatiyor ben de dogal olarak oyle bir sey varsa onlem alayim dedim ıkci olsam gitmezdim bile. Ilkci diyebilecegin en son kisiyim
Daha kullandığın sitenin neye yaradigindan haberin yok agzi olan konusuyor ya. Herkes senin gibi parazit yapmak icin kullanmiyor burayi burdan sorusturuyor internetten arastiriyorum.
Lan angut video izlemeyi sevmiyorum fazla okumak bana daha cazip geliyor. Ki videolara da bakiyorum ama guvenilirlik konusunda yeterli bilgiyi bulamadim ki belki bulurum ama burdan da sormakta fayda oldugunu dusundum sanane. Sabahtan aksama kadar osuruk sorusu sorar benim sordugum soruyu begenmez kezban ya
Soru öyle sorulmaz art niyetli olduğun belli başörtü ne alaka konya nasıl bir yer gezilecek yerler var mı diye sorsan tamam senin yaptığın tamamen orada yaşayanları yobaz olarak görmen SLK şey
Beyinsiz herkes oyle diyor dogru mu diye soruyorum bende benim dedigim bir sey yok ki yanlis bilgi oldugunu dusundugum bir seyi sorarak gercekten yanlis oldugunu ogrendim icim rahatladi
Çevreni değiştir o zaman hepiniz irkcisiniz ben hiç duymadım böyle senin düşündüğün gibi en doğrusu burada olacak diye bir kural mı var kendi beynin yok mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öyle anlatılan gibi bir yer değil o anlatanlar mk istediğin gibi gez dolaş kim ne diyecek ben konyalıyım
Ne alakası var ya sacmalaama. ben konyadaym. herkes istedği gibi özgürce dolaşıyor.
Bana gezilcek guzel yerler onerir misiniz muzeler basta olmak uzere? bir de muzelerin oldugu yerler merkezi yerde mi konya bir gunde gezilir mi?
Güsel yerler var tabiki. merkezde istersen detstlı konuşalım takşp edersen
Konya insanı TV de veya sosyal medyada anlatıldıgı gibi bir yer değil senin baş örtüne karısmazlar knk rahat ol :)
Başka şehirlere gitsene gezmeye Konya’da ne yapacaksın :)
Ml. misin net soruyorum resmen ırkçılık yapıyorsun
Gerzo musun sen taksim tarlabasinda git mini etekle otur bak bakalim ne oluyor. Bilmedigimden soru soruyorum guvenilir yerler var fazla guvenli olmayan yerler var konya bunlardan birimi diye soruyorm
Kaldirimda otur*
Senden fazla açık var Konya'da bu yaptığınız farklı bir şey
Herkes konyalilari kotu anlatiyor ben de dogal olarak oyle bir sey varsa onlem alayim dedim ıkci olsam gitmezdim bile. Ilkci diyebilecegin en son kisiyim
İrkci*
Kim olduğunu bilsem aldırmazdim konya sınırları içinde
Deli misin
Laftan anlamiyor msuun sen
Koca kadınsın su günümüzde bunlara inanacak saf mısın
Dogrusu nedir diye arastircak kadar akilliyim direk inanmak yerine kor musun ogrenmek icin soru soruyorum sorusturuyoruz dedigin sacmaliga bak
Sorusturuyorum*
Doğrusu buradan mi araştırmak çocuk musun
Daha kullandığın sitenin neye yaradigindan haberin yok agzi olan konusuyor ya. Herkes senin gibi parazit yapmak icin kullanmiyor burayi burdan sorusturuyor internetten arastiriyorum.
Gezilecek yerler diye yaz çıkar mana bulma şimdi
Lan angut video izlemeyi sevmiyorum fazla okumak bana daha cazip geliyor. Ki videolara da bakiyorum ama guvenilirlik konusunda yeterli bilgiyi bulamadim ki belki bulurum ama burdan da sormakta fayda oldugunu dusundum sanane. Sabahtan aksama kadar osuruk sorusu sorar benim sordugum soruyu begenmez kezban ya
Soru öyle sorulmaz art niyetli olduğun belli başörtü ne alaka konya nasıl bir yer gezilecek yerler var mı diye sorsan tamam senin yaptığın tamamen orada yaşayanları yobaz olarak görmen SLK şey
Beyinsiz herkes oyle diyor dogru mu diye soruyorum bende benim dedigim bir sey yok ki yanlis bilgi oldugunu dusundugum bir seyi sorarak gercekten yanlis oldugunu ogrendim icim rahatladi
Herkes derken bir cok kisi * senin dunyadan haberin yok sanirim
İnsan guvenlik onlemi almak istiyor haliyle
Çevreni değiştir o zaman hepiniz irkcisiniz ben hiç duymadım böyle senin düşündüğün gibi en doğrusu burada olacak diye bir kural mı var kendi beynin yok mu
Koruma tut bari giderken 😅
Gel korumam ol guzel havliyorsun
:)))
Mikser Alican sana
Başka yer mi kalmadı Konya’yı napacaksın
Guzel sehir
Şakaysa komik ciddiyse daha da komik
Neresi komik?
Konya'daki herkes kapalı mı sence