Yunanistan, Türklere artık Ege'deki 10 ada için 7 günlük turist vizesi verecek. Yunanistan Başbakanı açıkladı. Ben giderim inş:))
Adalar
Limni, Midilli, Sakız Adası, Samos, Leros, Kalymnos, İstanköy, Rodos, Simi ve Kasteloris.

Yunanistan, Türklere artık Ege'deki 10 ada için 7 günlük turist vizesi verecek. Yunanistan Başbakanı açıkladı. Ben giderim inş:))
Adalar
Limni, Midilli, Sakız Adası, Samos, Leros, Kalymnos, İstanköy, Rodos, Simi ve Kasteloris.

İmkanı olan gitmeli. Gitmiştim harika zaman geçirmiştim.
Bizim adalar diyenleri anlamıyorum. Bizde o adaları başkalarından işgal ettik. Aslında adanların yerlisi biz değiliz Türk tarihne bakarsak. Biz başkalarından işgal ettik, İtalya da Osmanlı zamanında Trablusgarb savaşında işgal etti adaları. İlerleyen yıllarda Yunanistana verildi.
Yüz yıllarca Türkler ve Yunanlar hem ege yi hem anadoluyu ortak kullanmış, iki tarafta birbirinin tarihi yapılarına zarar vermemiş, batının bir dünya savaşı gazlamasında savaş yaşanılması kaçınılmazdı yüz yıllık bir zıt kutupluluğa ragmen bu kadar yakınlaşmanın tek sebebi birlikten güç doğabileceği gerçeğidir, maskotçuluk insanı da çökertir ülkeleride.
Cevap
31Cevap
Evet isterdim ama tek de sıkıcı olur
Hayatımda bu kadar dönek bir millet görmedim. Bu yunanlılar neden böyle hamuru bozuk davranıyorlar anlamış değilim. Daha düne kadar * bize atar gider yapıyordu şimdi elpençe divan duruyorlar. Bu kadar dönek bir millet olamaz.
Bu bir numara yunanistan para kazanmak için bu uygulamayı yaptı erdoğan ABD den F16 uçaklarını alamadıgı için Erdoğan önce almanyaya gitti almanya git yunanistan ile aranı düzelt diyor avrupa uçağını almak icin avrupa birliği ulkelerinin onayı gerek
Bu haberi duyduğumda hoşuma gitti, Yunanistan adalarını gezmek isterim. Güzel yerler...
Ama şimdi fırsatçılara gün doğdu fiyatlar uçar :/
Bem gitmem şu dönemde düşmanlara güvenip kucağına düşmek hiç mantıklı değil her an saldırı veya rehin alma gibi olaylar yaşanabilir
çok pis döviz kıracaklar. biz daha ortadoğulularla uğraşalım
Ben vizesiz gittim kaçak olarak saçma sapan şeylere gerek yok sanki adayı üzerimize alıcaz hayır pek bir şey de yok yani neden vize istiyorlar iki dönünce gezi bitiyor.
Ayy bu çok iyi haber. Param olsa da valizleri hazırlanan✨
Hazırlasam*
O kadar adalarımızı işgal ettiler karşılığında vize turist muafiyeti aldık herhalde.
Bizim olan adalarıza 7 günlük vize ile giriş yapma izini veriyorlar vayyy be
Türkiye'de oteller böyle yüksek fiyatla milleti kazıklarsa, burası uygun ise gidilir.
Adaya vizem var benim abi diyerek Avrupa'ya tekneyi kıracak kaptanlara şimdiden selam olsun geri şut 🤣
Ulan bizim olan adalara nasıl gidiyoruz. Verdiğimiz adalar 😭
Bana değişen bir şey yok zaten yeşil pasaportum var.
ya hayattaki şansım off keşke gelecek sene yapsaydı böyle bir şeyi
yunan adaları değil zaten bizim adalarımız :D
Tarih kokan adalarımızda 7 gün vize iyiymiş 😂
Baklavaki yemeye gidilir oraya😌😂😂😂
Bunlardan hangisi tatil için daha iyi
Yunan adalarını gezmek ve görmek isterdim.
Samosa gitmek isterim
Evet isterdim ama tek de sıkıcı olur
Anakaraya izin verin bemsmnsjs
Onlar zaten bizimdi yaktık gene 🚬
Hangi dağda kurt ölmüş 😏
türk yemeklerini yemeye mi 😀
Mental anlamda hazır değilim, gitmem hiçbir yere.
Planım vardı zaten, şimdi hepten düşünüyorum
İstanköy? Bir yerden tanıdık geliyo ahhssh
Süper... Nudist adalara giderim.
Para ve izin durumuma bağlı olarak isterim
euro'dan haberin yok sanırım :D
istemem
Evet giderim
giderim bende
jest olsun
Giderim
İyi olur ya
Yunanistanı fethetmemiz lazım