Tatil & Seyahat Denize gitmeyi mi yoksa piknik yapmaya mı seversiniz? Sanane55555 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Deniz Piknik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Denize gitmeyi mi yoksa piknik yapmaya mı seversiniz? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Piknik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,6b cevap paylaştı. Deniz tabi ki de 0 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Denize gece gitmenin keyfi bir başka... Kumlarda saatlerce piknik yap. Gece pikniği. Çok severim. 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Denize tabikide o hafif dalga sesi offff nasıl huzur veriyor anlatamam 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Deniz kenarında piknik yapmayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Deniz candır ya bütün sinirimi stresimi alır dalgalar 0 0 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayatımda hiç deniz görmedim o yüzden piknik derdim 0 0 Yorumla
Sıradan1Genç Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Denize gitmek de harika piknik yapmak da harika. Önceliğim ise her zaman deniz. 0 0 Yorumla
nergiss22a Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Yerin zamanin bi onemi yok ki istedigin kisiyle olmadıktan sonra.. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 321 cevap paylaştı. ikisinide sevmem. ama illa birini seçeceksek piknik derim 0 0 Yorumla
mis4chaa Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl denizi sadece sahilde uzanip kulaklik takili elimde icecegim etrafi izlemeyi severim ama denize girmem nefret ederim 0 0 Yorumla
DateKnight Takip Et Xper 3 Yaş: 52 +1 yıl Deniz, kum ve gunes varken ne isim olur komur, is kokusu ve bortu bocek ile? 0 0 Yorumla
hibisküsHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Deniz diye cevap vermişim ama piknik 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 519 cevap paylaştı. Denize gitmeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Deniz uğraştiriyor ya piknik daha iyi 0 0 Yorumla
Gizlikullanicirn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Masmavi denizin kenarında piknik olmaz mı? 0 0 Yorumla
Gizem_Yolcusu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Yazın deniz ilk ve son bahar da piknik 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Deniz plajda piknik yapmak da olur 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı. Denize gitmek, seçeneğini seçtim. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 475 cevap paylaştı. Denize gitmek 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Denizde piknik yapmayı. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 440 cevap paylaştı. Önceliğim denize gitmek sonra piknik... 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 731 cevap paylaştı. Denize gitmek 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 602 cevap paylaştı. deniz kıyısında piknik, iznik :D 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Deniz 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. evde oturmayı 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 934 cevap paylaştı. Piknik severim 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 438 cevap paylaştı. Piknik diyorum 0 0 Yorumla
Elif-Polat Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Piknik 4 1 Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Bendee Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Piknik 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Denizi severim 0 0 Yorumla
ahme123 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İkiside güzel 0 2 Yorumla bojotey +1 yıl Denize gitmek tabi Yorumla ahme123 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Deniz tabi ki de
Denize gece gitmenin keyfi bir başka... Kumlarda saatlerce piknik yap. Gece pikniği. Çok severim.
Denize tabikide o hafif dalga sesi offff nasıl huzur veriyor anlatamam
Deniz kenarında piknik yapmayı tercih ederim.
Deniz candır ya bütün sinirimi stresimi alır dalgalar
Hayatımda hiç deniz görmedim o yüzden piknik derdim
Denize gitmek de harika piknik yapmak da harika. Önceliğim ise her zaman deniz.
Yerin zamanin bi onemi yok ki istedigin kisiyle olmadıktan sonra..
ikisinide sevmem. ama illa birini seçeceksek piknik derim
Mangal var mı deniz ne ya mangal yakın mangal et yiyelim🤣🤣
denizi sadece sahilde uzanip kulaklik takili elimde icecegim etrafi izlemeyi severim ama denize girmem nefret ederim
Deniz, kum ve gunes varken ne isim olur komur, is kokusu ve bortu bocek ile?
Denizi değişmem hiçbirşeye🤍
Denizde yüzmeyi tercih ederim..
Denize gitmek daha güzel olabilir.
Deniz insanıyım
Deniz diye cevap vermişim ama piknik
Denize gitmeyi tercih ederim
Deniz uğraştiriyor ya piknik daha iyi
Önce deniz sonra piknik
Masmavi denizin kenarında piknik olmaz mı?
İkisi de bir arada olabilir.
Deniz daha güzel bana göre
Yazın deniz ilk ve son bahar da piknik
Deniz plajda piknik yapmak da olur
Denize gitmek, seçeneğini seçtim.
Denize gitmek
Denizde piknik yapmayı.
Yaylada piknik keyfisi xjnx
Denize gitmeyi tercih ederim
Piknik yapmak
Piknik daha iy
Önceliğim denize gitmek sonra piknik...