Tatil & Seyahat Fırsatım olsa tekrar gider gezerim dediğiniz o yer neresi? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim @Nursenakarakılıç 🏖️ Güncellemeler+1 yıl Ooo günün sorusu 🎉🎊 Fırsatım olsa tekrar gider gezerim dediğiniz o yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Antalya elbette çünkü deniz harika iklimi de güzel bir şehir.. tekrar tekrar gitmek isterdim 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Tekrar bir Japonya patlatırım ama bu sefer Osaka'ya giderim. Tokyo'ya doyduk artık 3 hafta yeter. :D 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 464 cevap paylaştı. Gezmek olsun da neresi olursa olsun pek önemli değil kafasındayım bu aralar 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Cunda adasıfırsat bulursam gidip yine kalacağım birkaç gün 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 659 cevap paylaştı. Hollanda, nerdeyse 150 kez gittim ama bir o kadar daha gider gezerim. Sokak sokak 1 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Manitayla aydına gitmek... kesinlikle ölmeden önce yapılması gerekenler listemde duruyor. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 442 cevap paylaştı. Yakınımda ki orman hava güzel olunca tekrar gideceğim 😂 1 0 Yorumla
miyar18 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Fırsatım olur mu olmaz mı bir muamma. Ama tutki oldu cuzco ya gitmek isterdim. İnkaların öemleketi 1 0 Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% +1 yıl Mısıra tekrar gitmek isterim 1 0 Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl İstanbulun her yerini gezmek istiyorum 💭✨ 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şanlıurfa bir kere gittim ama gezemedim.🤷♀️ 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 940 cevap paylaştı. Amasya 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı. Karadeniz turu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Antalya elbette çünkü deniz harika iklimi de güzel bir şehir.. tekrar tekrar gitmek isterdim
Tekrar bir Japonya patlatırım ama bu sefer Osaka'ya giderim. Tokyo'ya doyduk artık 3 hafta yeter. :D
Gezmek olsun da neresi olursa olsun pek önemli değil kafasındayım bu aralar
Cunda adası
fırsat bulursam gidip yine kalacağım birkaç gün
Hollanda, nerdeyse 150 kez gittim ama bir o kadar daha gider gezerim. Sokak sokak
Manitayla aydına gitmek... kesinlikle ölmeden önce yapılması gerekenler listemde duruyor.
Yakınımda ki orman hava güzel olunca tekrar gideceğim 😂
Fırsatım olur mu olmaz mı bir muamma. Ama tutki oldu cuzco ya gitmek isterdim. İnkaların öemleketi
Mısıra tekrar gitmek isterim
Paris ve Hollanda gitmek isterim
İstanbulun her yerini gezmek istiyorum 💭✨
Prag tr de mardin nevşehir
Şanlıurfa bir kere gittim ama gezemedim.🤷♀️
Muğla’ya giderim.
Karadeniz
Rio de Janerio
Bolu yedigöller
İstanbul
Amasya
Antalya