Bursa , İzmir , İstanbul , antalya, eskişehir , muğla , aydın , Ankara , çanakkale bir iki ilk daha vardır çok şükür var arkadaşlarımız dostumuz akrabamız

Bursa , İzmir , İstanbul , antalya, eskişehir , muğla , aydın , Ankara , çanakkale bir iki ilk daha vardır çok şükür var arkadaşlarımız dostumuz akrabamız
İstanbul, Bodrum ve Eskişehir hariç hepsi. Eskişehir'de yaşıyorum ve evim var. Bodrum inanılmaz pahalı ve orada sokakta kalma riskim zirvede. Arabamla gidersem arabamda gecelerim daha iyi. Koca İstanbul'da otel/pansiyon bulmak 3 günümü ancak alır. Orada da sokakta kalma riskim var. Geriye kalan tüm illerde ucuz pansiyon bulurum.
90 larda argus rock bar vardı bursa da anlatılan bır hıkayeye göre istanbuldan bir eleman bursaya gelecekmıs kalacak yerım yok ne yapayım demıs bursadakınlere onlarda argus rock bar var gıt bu gece kalacak yerım yok de ordakınlere muhakkak bırı evını acar demıs öyle de olmuş o zamanlar tabı daha samımı daha güven doluydu ortam dogru kafeyı barı bulursan muhakkak bır öğrenci evinde kalırsın gıbı bır teorim var benımde :)
Cevap
2Cevap
Antalya.
İstanbul diyarbakır urfa antep İzmir şırnak antalya mersin bursa bilecik adapazarı bi karadenizde biyerim yok 😀 oda varda uzak bir ihtimal
aynı sekılde karadenızde yok ya
İki üç dere var aramızda ama kalırım evsiz kalırsam
Şehir dışında samimi olduğum arkadaşlarım yok o yüzden gitsem bile rezidans ya da otel tarzı bir yerde kalırdım.
pekala :)
hiçbirinde kalmam oteller hinca hınç doldu taşıyor mu dhdhd
gel ben senı agırlarım :d
jsj gözlerim yaşardı
adasdasjkdhas :D kes bee :D
getir bir kesici dhdhdh makas picak kelebek ne varsa ahahah
herkes evınden kendısı getırsın
teee yaban ellerde kaldım birde misafir edecektin beni yalanci donkişot puuu
Çanakkale bakıkesi Tekirdağ bursa Bilecik İstanbul Trabzon artvin kütahya
iyimnis
Aaa bi de tokat düşünsem gelir daha aklıma sanırım da şu an için bu kadar
Antalya, İstanbul, Bursa, Gaziantep, Denizli, İzmir, Ankara , Mardin, Hatay, Mersin, Muğla... bu kadar
baya var senınde tanıdıgın
Eskisi gibi değil ama kendi memleketim. olabilir
neresı kı
Amasya
ben şehir dışına gitsem akrabalarda kalmam
aileden daha cok baskı yaparlar sanırım emanet dıye
Çoğu ilde tanıdıklarım var
yanı en kotu tanıdıgının tanıdıgı cıkar da güven vermez bazen
Doğuda sokakta kalmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?