Tatil & Seyahat Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Hangi şehirde yaşıyorsunuz? İstanbul Ankara İzmir Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ankara da yaşıyorum. 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Türkiyede değilim. Ama olsaydım çok büyük ve kalabalık olmayan, havası da güzel bir yer olsun isterdim. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bir ayağım İzmir de diğer ayağım yurt dışında 2 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 962 cevap paylaştı. Önce bir sizden duyalım hangi şehirde yaşadığınızı sonra biz cevaplayalım. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ankara 'da ikamet ediyorum ama yılın altı ayı Alanya'da oluyorum 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Günaydın kapalı yağmurlu bir İstanbul sabahı 0 0 Yorumla
Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Adıyaman da yaşıyorum 1 1 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Ahhhh Adıyaman ahhhhh ne hale geldin sen çocukluğumun geçtiği şehir 😓😓😓😓 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 410 cevap paylaştı. Kıbrıs da yaşıyorum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 789 cevap paylaştı. Antalya 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Balıkesir/Merkez akıllı olsun herkes 2 11 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Hi hi kesin Yorumla Adanus0101 +1 yıl sanırım adana merkez di ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç yoksa sendemi balıkesir Yorumla jix67 +1 yıl Balıklar ekmek arasımı 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @jix67 espri yaptığını sanıyorsan hiç komik değilsin Yorumla jix67 +1 yıl Seni kızdırmaya çalışıyordum yoruma bakılırsa başarmışım yuppi 😁 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Bende İstanbul ama balıkesir i severim ben çok :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İnatçıbirkoç neden seviyorsun Yorumla joker68 +1 yıl İnanmam 😅 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl @joker68 nasıl nedeni olur bir yeri sevmenin nedensiz severim. ben :) Yorumla joker68 +1 yıl @İnatçıbirkoç kusura bakma bro. İnanmam derken soru sorana demiştim de. Etiket yapmayınca karışıklık olmuş 😅 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mersin. 2 1 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Mersinliler neden bu kadar ateşli Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl ne az İzmir varmış 1 7 Yorumla SuskunnHerif +1 yıl Sonunda kendi yaşıma göre birini buldum nznxksmdmkd Yorumla tırttırtıl +1 yıl @SuskunnHerif abla diyeceksin bana dhdh Yorumla SuskunnHerif +1 yıl Ne ablası gülüm tam çıtırsın jsjdjdn Yorumla tırttırtıl +1 yıl @SuskunnHerif ok by Yorumla SuskunnHerif +1 yıl Eğer sapık gibi anlaşıldıysam kusura bakma Yorumla SuskunnHerif +1 yıl İyi günler 👍🏻 Yorumla tırttırtıl +1 yıl @SuskunnHerif 👍 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 354 cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı. Diğer :) 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 734 cevap paylaştı. İzmir 1 3 Yorumla piserro07 +1 yıl İzmir mi Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Evet Yorumla piserro07 +1 yıl Güzel geldim Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 369 cevap paylaştı. Adana 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 429 cevap paylaştı. Eskişehir 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Eskişehir 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 475 cevap paylaştı. Diğer Manisa 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 391 cevap paylaştı. İstanbul.. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 438 cevap paylaştı. İstanbul da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Ankara da yaşıyorum.
Türkiyede değilim. Ama olsaydım çok büyük ve kalabalık olmayan, havası da güzel bir yer olsun isterdim.
Bir ayağım İzmir de diğer ayağım yurt dışında
Önce bir sizden duyalım hangi şehirde yaşadığınızı sonra biz cevaplayalım.
Ankara 'da ikamet ediyorum ama yılın altı ayı Alanya'da oluyorum
Günaydın kapalı yağmurlu bir İstanbul sabahı
Seneye değişecek inşalah şuanlık. memeleketeyim 😔
İstanbul'da yaşıyorum.
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Adıyaman da yaşıyorum
Ahhhh Adıyaman ahhhhh ne hale geldin sen çocukluğumun geçtiği şehir 😓😓😓😓
Ah İstanbul 🙃
kapalı pidenin diyarı
4 ay Muğla
8 ay İstanbul
Kıbrıs da yaşıyorum
Karaman da
Antalya 😎
Ankara neresi,
angarya benimki.
Balıkesir/Merkez akıllı olsun herkes
Hi hi kesin
sanırım adana merkez di ama
@İnatçıbirkoç yoksa sendemi balıkesir
Balıklar ekmek arasımı 😁
@jix67 espri yaptığını sanıyorsan hiç komik değilsin
Seni kızdırmaya çalışıyordum yoruma bakılırsa başarmışım yuppi 😁
Bende İstanbul ama balıkesir i severim ben çok :)
@İnatçıbirkoç neden seviyorsun
İnanmam 😅
@joker68 nasıl nedeni olur bir yeri sevmenin nedensiz severim. ben :)
@İnatçıbirkoç kusura bakma bro. İnanmam derken soru sorana demiştim de. Etiket yapmayınca karışıklık olmuş 😅
Mersin'den selamlar 😊
İskenderun
Mersin.
Mersinliler neden bu kadar ateşli
İstanbul Avcılar merkez :D
ne az İzmir varmış
Sonunda kendi yaşıma göre birini buldum nznxksmdmkd
@SuskunnHerif abla diyeceksin bana dhdh
Ne ablası gülüm tam çıtırsın jsjdjdn
@SuskunnHerif ok by
Eğer sapık gibi anlaşıldıysam kusura bakma
İyi günler 👍🏻