Çok bilinmeyen ama çok beğendiğiniz bir rota var mı? Müze olur, sergi olur daha başka şeyler de olur.
Farklı bir yer istiyorum
Çok bilinmeyen ama çok beğendiğiniz bir rota var mı? Müze olur, sergi olur daha başka şeyler de olur.
Farklı bir yer istiyorum
Aşiyan müzesi var bebek'te Tevfik Fikret in evi. Çıkarken çok yorucu oluyor ama o odadan manzaraya bakınca bütün yorgunluk gidiyor :) hatta birşeyler karalayip oradaki kutuya bırakabiliyorsun belki benim şiirim hala orada duruyordur...
Eveeet gitmiştim oraya bayılmışım çoook güzeldi
Tam böyle yaprakların dökülme zamanı gideceksin ve o yokuşta bir fotografin olacak müthiş bir sonbahar manzarası veriyor. Bir de bu sene Mart ayında Fatih'te hırka i Şerif camii var içerisinde peygamber efendimizin hırkası sakalı terliği vs var orayı da bir inceleyebilirsin müthiş manevi bir atmosferi var
Çooook teşekkür ederimmm aslında tekrar gidebilirim beğenmiştim çok zaten seviyorum aşiyan taraflarını. Mart ayında mı gitmeliyim hırkai Şerif camiye
Estağfirullah ben teşekkür ederim. Ramazan bu sene Mart ayına denk geliyor. Yalnızca ramazan orucu döneminde açılıyor
Anladım çoook teşekkür ederimmmm bunu öğrendiğim çok iyi oldu hemen not alıyorum
🙏🙏🙏
Japon bahçesi
Aydos ormanı
Kuzguncuk
Otağtepe parkı
Fişekhane
Kadıköy Modada bulunan iskeledeki kütüphane. İçeride kahve vs. de satıyorlar. Belediyeye ait.
İstanbul Arkeoloji müzesi vs.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :)
Çoook teşekkür ederimmmm liste için en iyi görüş yapayım herkes yararlansın otağtepe hep aklımda bu ara aslında ama soğuk mu ki gitmek için şu an
Rica ederim çok sağol :)
Otağtepe ye güneşli olan herhangi bir gün gidebilirsin ama yaz havasında bir başka güzel oluyor. :D
Geç kaldım bence de ya daha müze tarzı bir yer bulmalıyım
İstanbul'da müze çok ve genelde çoğu avrupa yakasında. Çok müze gezen biri değilim ama beşiktaşta, haliç tarafında vs. tonla müzeler var. İlgini çeken olursa gidebilirsin, genelde hepsine ulaşmak çok kolay.
Çoook teşekkür ederimmmm evet ulaşım kolay olunca bilindik ve müze kart geçen ya da uygun olan çoğuna gitmeye çalıştım ama kaçırdığım çoktur
Cevap
5Cevap
Kardeş Esenyurt sokakları her tipten insan ve maceraya yer veriyor harika bir deneyim. ( Hayatta kalabilirsen )
Ama beni kandırmayın ciddi bir soru
Şehrin neresinden geleceksin, uzun yürüyüşler yapabiliyor musun.. vs?
Eveeet çoook severim her yer olurr güvenilirse tabi
Karaköy den tünele bin istiklale çık. Orada yürüyerek Taksim meydanına ulaş. Oradaki büfelerden ıslak hamburger ye. Sonra yürüterek Nişantaşı, Maçka ve Beşiktaş yap.
Veya Sirkeci Sultanahmet Beyazıt yap oradan Kapalıçarşı içinden geze geze cantacilar caddesine git. Tabi yolu şaşırma çarşı içinde sor yolu. Cantacilar caddesinin başında kokoreççiler kralı Zülfü Usta'dan kokoreç al. Fiyatı uygun dur.. Sadece oturacak yer sorunu var. Oradan da aşağı Tahtakale Eminönüne yürü.
Olmadı Etiler üzerinden bebek yokuşu ve bebek sahile in. Oradan sahilden yürüyerek Beşiktaş'a gel.
Bu ara istiklalden Beşiktaştan soğudum sık gittim ama Eminönünde çok yer var ya o rotayı uygulayabilirim çoook teşekkür ederimmmm bu arada yazarsan okurum şu an olmasa daha sonra aklıma gelir
Rahmi Koç müzesi güzel
Gittim çok beğenmiştim gerçekten
Evet çok güzel
Bende öneri alabilirim
Ben hep çok klasik yerleri biliyorum
Eğer kasır tarzı seviyorsan aynalıkavağı beğenmiştim, sonbahar için diyorsan Atatürk Arbeotromu çok güzel oldu, müze olarak Pera Müzesine gittim en son Meşherde klasik sergiler güzel oluyor. Akaretlerde art week başlamış çok hoş. Manzara olarak favorim Anadolu kavağı ama mevsimi değil. Sabancı Müzesi de güzeldi yeri falan güzel gitmişken sadberk hanıma da gidebilirsin
Kafe var
Söyler misin
Olur yine bir gün giderim bu ara olmasa da
Bağcılara gel
Cbxbxnxnxnxnxnxndk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?