Tek bir ülkede yaşayacaksanız ama o ülkeden asla çıkamayacaksınız, bu hangi ülke olurdu?

Tek bir ülkede yaşayacaksanız ama o ülkeden asla çıkamayacaksınız, bu hangi ülke olurdu?
Norveç yeni zellanda kanada gittim gördüm biliyorum digerleri beş para etmez bilesiniz. hele almanya ya allah düsmanimi yollasin derim detaylari boş verin
hepsine bende gittim. çok dahada fazlasına. zira uzun süredirde moskovada yaşıyorum. şahsen almanya çok sevdiğim bir ülkedir. evet birinci sırada değil ama max 3 ya da 4 olur
İspanya
Gerçi büyüklüğü ve ne ararsan var durumu yüzünden en mantıklı ülke ABD olurdu.
Cevap
20Cevap
Amerika olurdu tabi ki de..
Kanarya ADASIII.. :D
Güzel seçim. :D
Detayda resmin altında yazıyor. :D Vancouver, Kanada.
Hollanda
Ve Schengen ülkeleri gümrüksel anlamda tek ülke olduğu için otomatik olarak tüm Schengen ülkeleri.
Ne güzel ben de gideceğim
İstemez, red derdim. Özgürlük adı altında bir ülkenin esiri olmak değil de nedir bu?
Ülkemi seviyorum ama cahil insanlardan arınmış bir halde kendi ülkemi tercih ederim.
Bu sorunun cevabını hiç düşünmedim ama ben vatan topragini birakamazdim ya. 🥲
Yeşilliği bol,
Denize hakim
Şehirin ortası
Bol insanı olan
Herhangi bir yer.
Amerika tabi ki. New york-manhattan falan takilirim orlarda.
Üst doğu yakası?
Detayli bilmiorm ama guzel sehir ogrenirim
Yok öyle zaten
6 ay bulundum orada
Kanada, Avustralya veya Yeni Zelanda. Bu üçünden biri olurdu.
@cryptoGuy Kanada göçmenlere daha açık bir ülke diye biliyorum. Metrik ölçü birimi ve sağdan trafik akışıyla Türkiye'den giden biri için daha iyi. Abd tipi yaşam ve Avrupa sisteminin karması gibi. O yüzden seviyorum genel olarak. Yeni Zelanda'da güzel tabi. Orası Kanada gibi göçmenlere sıcak bakıyor mu bilmiyorum.
@cryptoGuy Hız, uzunluk, sıcaklık, alan vs hepsi metrik değil mi? Ayrı ayrı olması çok saçma geldi.
norveç idealim. soğuk ve huzurlu. ama moskovada yaşamaya okadar alıştımki kopamıyorum
Sanırım Filistin... En azından orada ölmek şehit olmak isterdim
Çok ta önemli biri değilsin
Biri olarak söylemedim düşünce bazında samimi değilsiniz. Çokta önemli biri değilsin diyerek önemli biri oldunuz tebrikler. Oradaki ölümün nasıl olduğunu tam anlamıyla kavrayabilseydin Filistin katliamını şehitlik kavramıyla kullanmazdın. Tutan yok yani gidip şehit olabilirsin. Ama yok KS'de takılıp böyle vort vort atmak kolay.
Türkiye iyi kötü alıştığımız kültür
Tamam sürünmeye devamke
nerde zenginsem ora
Türkiye olurdu çünkü Türküm.
Norveç veya İskoçya iki ülkeye de razıyım
İsviçre ya da İspanya olurdu.
E zaten o şekilde türkiyede yaşıyorum hxbdjdj
Memleketimden memnunum.
Sabit kalmıyorum hiçbi yerde
Caponya tabikide
İsviçre olurdu.. Soğuk ama alışırım..
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🐺🐺🐺🐺🐺
Yeni Zelanda olabilir
Ölene kadar italyada yaşarım
Türkiye.
Neden türkiye batık ekonomi insanlar mutlu deyil her gün kadın cinayetleri adalet yok yargı bitik daha çok şey var birçi 🇹🇷Türkiye
Şöyle bir söz vardır; 'insan sahip olduklarının nankörü, sahip olmak istediklerinin kölesi, sahip olamadıklarınınsa delisidir'. Kendi vatanımda tutsak kalayım sesim çıkarsa namerdim. Ben o toprakların üstünde öleyim, gerisi beni ırgalamaz.
Neden kendi ülkemde sen ben küle ülkenin sahipleri sarayda yaşasın
Kastamonu 😂
Avustralya
Galiba İsviçre
İtalya ya da Fransa
Baküüüüü
Tacikistan
Almanya
Yunanistan o adalar için o ülkede yaşamaya değer
Alamanya ama siz gelmeyin çok kötü
İsvirce zengin ülke ya
Türkiye tabiki de