Kısa mesafelerde koridor, uzak mesafelerde cam kenarı tercih ediyorum her zaman. Ek olarak uzak mesafelerde Business'da yer varsa, business tercih ediyorum zaten.
Uçak bileti alırken hangi bölgeyi tercih ediyorsunuz?

Kısa mesafelerde koridor, uzak mesafelerde cam kenarı tercih ediyorum her zaman. Ek olarak uzak mesafelerde Business'da yer varsa, business tercih ediyorum zaten.
Uçak bileti alırken hangi bölgeyi tercih ediyorsunuz?
İlk bindiğimde koltuk tercihi yapabiliceğimi bilmiyordum ve ortası denk gelmişti ama artık cam kenarı ya da koridoru tercih ederim diye düşünüyorum
Yaşım 32 ama uçağa binmedim hiç, ilk seferimi nereye yapacağımı düşünüyorum daha çok, yer konusunda tecrübe yok ama otobüs tren vs cam kenarı iyi oluyor, uçakta da aynısını tercih ederim muhtemelen 😀
Eğer yükseklik korkun varsa koridoru seçmeni tercih ederim. En azından ilk biniş için.
Yoksa zaten cam kenarını tercih et. Ama genelde koridor daha iyi kısa mesafelerde çünkü lavaboya vs. gitmek çok zahmetsiz ve kolay oluyor.
Ayrıca türbülans vb. durumlarda fazla etkilenmemek için kanat üstü iyidir. Ön de iyidir ama arka pek değil. :D
Rica ederim, şimdiden iyi yolculuklar hocam. :D
Business her zaman aldığım bilet sıra bekleme riskini göze alamam zaten sadece sıra değil Business ama benim için sıra her şey diyebilirim bekleyemem
Cevap
12Cevap
Ben ortaları seçerim
Cam kenarı alırım mutlaka. Ekonomi sınıfı bilet alırım çok uzun yolculuk yapmadığım için business sınıfa ihtiyaç duymuyorum
Cam kenarı alırım ama öyle illa olacak diye bir şeyim yok
hiç umursamam. sadece koridor tarafı alırım rahat olmak için. zaten kulaklığı takıp uyurum direk
cam kenarı tercih ediyorum. yükseklik korkum olmasına rağmen izlemeyi seviyorum :)
sarisin yani esmer arkasi hoster karsisi gibi tercihlerim yok degil😜🤪
şimdiye kadar bana hiç tercih hakkı verilmedi hep ortaya denk gelen oldum :(
Uçak bileti alamıyoruzki bölge tercih edelim hocaamm
Acil çıkıs kapısı yanı hariç
1 kere bindim oda cam kenarı 😂
Şansa bak 😎
Babamın ozel jeti var:)
Cam kenarı
Uçağa binmedim
Kanat cam kenarı
Koridor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?