AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim şu an yok
10 yıllık umumi pasaportum var. Kısmetse Aralık ayında kullanacağım.
Ne tarafa yolculuk?
Ticari gemi personeli olduğum için rotamız henüz belli değil. Ay başında öğreneceğiz.
İyiymiş kaç ay sürer tahminen? Zor oluyor mu?
6 aylık kontrat usulüyle çalışıyorum. Bu süreçte farklı ülkelerin, farklı limanlarına seyahatlerim oluyor haliyle. Sabır bu işin en zor kısmı diyebilirim.
Kolaylıklar dilerim dostum herkesin yapabileceği iş değil ama kazancı iyidir muhtemelen
Teşekkür ederim. Dolarla maaş almaktayız.
2 bin $ üstü mü peki
Şirketine ve gemi türüne göre değişiyor. Vardiya zabitleri bu sektörde kabaca 3.000 $ - 3.500 $ aralığında kazanıyor diyebilirim.
İyi para gözüküyor fakat kolay iş değil.
Kolay olsaydı bu kadar kazandırmazdı zaten haklısın.
Pasaportum yok lakin olsun isterim, yurt dışına gitmeyi çok isterim.
Pasaport harçlarına zam gelir yılbaşından sonra imkan varsa on yıllık al dursun kenarda
Var iki hafta önce
Nereye gitin?
G. Kore
Sevdin mi? Tavsiye varsa alırım 2024 planımda var
Ben yıllarca yaşadım korede sık gider gelirim sevgilim koreli doğum günü gittim geldim ülke süper muhakkak git seveceksindir
Güzeldir kesin asyalılara bayılıyorum. Geçen yıl 1 ay tayland’ı gezdim. Bu kış tekrar gittiğimde birkaç ülke daha eklemek istiyorum o taraftayken.
Hong kong’a gittin mi?
Hayır japonya filipin ve laostan başka asya ülkesine gitmedim
Filipinler’i tavsiye eder misin? Denizi doğası güzel görünüyor ama tayland’ın az gelişmiş versiyonu gibi
Ya bunaltıcı bi havası var iki farklı zamanda gittim ben bi türlü oranın doğru zamanını ne bulamadım nemli boğucu.. ama meyveler müthiş doğa müthiş okyanus kıyıları süperr
Tesisleşme de zayıf videolardan gördüğüm kadarıyla
Çok fakir ya.. çook ne tesisleşmesi ama boracaya gidebilirsin o ada süper
Evet o yüzden listede alt sıralarda. Tayland phi phi, similan adaları vs çok benziyor zaten doğa olarak.
Aynen Taylandı bilemem ama hemen yanındaki laosa gittim aynı coğrafya aynı doğa mesela vietnamı hiç önermem giden arkadaşlarım can tehlikesi bile yaşadı orada ortam baya karışık
Laos da çok fakir o bölgenin en iyisi tayland bence gece gündüz hiçbir sıkıntı yok
Fakir ama muazzam bir doğa filipinin çok ötesinde doğası ben çok beğendim 2 bin dolar harcadım orada ama yemin ederim ülke kraliçesi gibi yaşadım😂
Öyledir eminim üç kuruşa masajlar falan🙂
Mesela şöyle düşün az paraya ülkenin en lüksünden faydalanabiliyorsun mesela tayland genelde insanlar oraya seks turizmine gider cinsel hastalık kol geziyor lüks yok fukaralıkta her şey
Öyle değil işte lüksün babası var. Tayland’ın adı çıkmış sadece. Özgür ülke ne ararsan onu bulursun. Ben kız arkadaşımla gittim bir ay boyunca kaldığımız neredeyse tüm yerler çatı havuzu, fitness salonu olan lüks rezidanstı. Phi phi gibi küçük bir adada bile italyan restoranı bulabiliyorsun mesela.
Doğrudur ama adı kötü çıkmış işte
Geçen şubat’tan mart’a milletin burada kıçı donarken 100 bin tl gibi bir paraya bir ay boyunca mis gibi tatil yaptık valla oraları gördükten sonra ben bodrum’a falan para gömmem😁
Aynen yerli turizm beni de sarmıyor bu konuda çok haklısın
Sevgilinle uzak mesafe ilişkisine mi döndü şimdi peki yoksa tekrar gidecek misin?
Gider gelirim ara ara belki haftaya o gelir 2 yıldır böyle
Gönlünüzce olsun her şey
Sağolun sizin de
Var da yenilenmesi gerekiyor. Zamanı doldu
Kullandın mı hiç son seyahat neresiydi?
Süresi biteli çok oldu, en son ocak 2014.
Yeni ülke görme zamanı gelmiş o zaman
Para yok. 😂
Var, en son gecen sene kullandim.
Hangi ülkeydi?
Ingiltere. Hereford a gittiydim.
İngiltere’yi severim londra ve edinburgh’a gittim. Güzel miydi o taraflar?
Hereford guzeldi, insanlari cok mutevazi, Londonden cok daha farkli.
İngilizler genelde sevimli geliyor bana zaten güleryüzlü konuşkanlar. Bi daha ki sefere Edinburgh’u gör bence büyülü bi dünya gibi ben bayılmıştım.
Hmm :)
Gidilir belki.
Var , Mart ayında kullandim
Yozgat pasaport istiyor mu 🤪
Var en son geçen Şubat ayında kullandım.
Var, ağustosta
Hangi ülke?
Türkiye
🙂 o da olur. Nerede yaşıyosun?
Hollanda
Seviyo musun orada yaşamayı?
İyi yönleri var kötü yönleri var ama genel olarak iyi
Gıcık olduğun, hiç sevmediğin yanı?
Havası ve bazı saçma kurallar yasalar
Vergi sistemi gıcık bence çalışandan alıp tembellik edene vermesi, her kuruşun kaynağını en ince detayına kadar sorması falan bunaltıcı
Aynen bir de otoyollarda 100limiti de beni çok sinir ediyor
Kesinlikle. İspanya’da 120’ydi bomboş yolda o hızla gitmek bile sinir ediyor. Gerçi ispanyollar daha rahat bu konularda ben de onlara bakıp aralarda gazlamıştım🙂
Park yeri bulmak ayrı dert araba başa bela oluyor bazen
Yaşadığım yerde park yeri sorunu pek yok ama bazı şehirlerde öyle evet
Profil gizli göremiyorum takip eder misin arada görüş alışverişi olabilir belki
Yeşil var
Yok.
Uzayda kullandım
yok benim