Yeterince seven bir erkek uğurlamaya gelirdi diye düşünüyorum öğlen 3 teydi otobusum tek başına gittim bindim indim hiçbirinde yanımda yoktu insan uğurlamaya gelmez mi dönüşte karşılamaya gelirim dedi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 304 cevap paylaştı.
s +1 yılYıllarca şehir şehir dolaştım hiç gelen olmadı. Bir hikaye anlatayım keyfin yerine gelir belki😂 o zamanlar flörtüm var ama sevgili gibiyiz de, başka kızla konuştuğu için konuşmayı kestik. Ama öncesinde otobüs saatimi biliyor, o gün de hava yağmurlu, gelmiş otogara, elinde çiçek ayıcık bir de bereyle. Hava soğuk sen bere takmıyorsun biliyorum ondan aldım üşüme dedi, aile evine gidicem bunları götüremem sonra alırım dedim almadım hediyeleri. Neyse benimle konuşmaya çalışıyor ama ben muhatap olmuyorum. Çevredeki herkese de durdurup biliyor musunuz ben bu kızı çok seviyorum diyor, herkes "ayyy çok tatlısınız" diyor... en son dellendim böyle diyince dedim ki beni aldattığını da söylesene, kız buna küfretti gitti duyunca😂 otobüs de geç geldi malum İstanbul trafiği, saatlerce gitmedi, otobüse bindim bekliyo hala, yanımda da liseli bi kız var, ayy çok tatlısınız çok şanslısın seni çok seviyor dedi. Ona anlattım diyor ki bence şoföre söyleyelim geçsin otobüsle üstünden😂 velhasıl gelmesinler ya yalnızlık iyidir
12 Yorumla- +1 yıl
Firends dizisinde de Ross rachel için radyoya istek parça gönderiyordu oradaki spiker çok tatlı bence affet falan diyordu. Sonra şarkı bitince Rachel kanalı arayıp olayı anlatmış, spiker Ross'a hakaretler etmeye başladı. Aklıma o geldi baya güldüm Allah da sizi güldürsün 😂
- +1 yıl
Tam olarak öyle😂 güldürdüysem ne mutlu💖
En İyi Cevaplar
+1 yılNe mi yapmalısın?
1. İndiğinde haber verme
2. Geri dönene kadar haber verme
3. Mesajlara cevap verme
4. Yüzyüze geldiğinde hiçbir şey olmamış gibi davran
5. Yüzyüze geldiğinde yani bulustugunda canimli cicimli davran ayrıldığında da mesajlara cevap verme
6. Günlük yaptığın yapacakların vs haber etme
7. Derslerine odaklan ve başarılı ol
8. Giyimine kusamina dikkat et ve her şeye gülümse
9. arkadaslarinla buluş ve bunu ona haber etme eğer sorarsa nedenini canım sıkıldı eğlenmek istedim de
10. Bulustugunda grupta bir iki erkek olsun mutlaka
11. Kendini ağırdan al ele ele tutuşma öpüşme çünkü bunları yaparsan kendini basite indirirsin evlenene kadar yapma
00 Yorumla
Üzücü bir durum. Ne olursa olsun karşılamaya gelmesi gerekliydi eğer çok önemli bir nedeni yoksa. Mesela işle alakalı bir durum olur gelemeyebilir sonuçta işini bırakıp gelme gibi bir durumu olamaz iş sonuçta insanın gözünün yaşına bakmazlar direk istifasını verirler.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli bir nedeni yoktu yeni uyanmış 1 buçuk saat vardı binmeme yetisemem dedi çokta uzak bir yer değil otogar , bende önemli değil dedim dönüşünde gelir alırım dedi vesaire ama gerçekten çok kırıldım uzak bir yer olmasa da beni görmeyecek birkaç gün sonuçta tepkimi nasıl gösterebilirim?
- +1 yıl
Soğuk yapabilirsin sonuçta saatini alarmını kurup ne olursa olsun insan sevdiğini karşılaması ve uğurlaması lazım çok büyük saygısızlık olmuş. Yazık yani sevginin karşılığı bu olmamalı cidden söylüyorum ben de ex imi hep karşılardım ve uğurlardım 4 yıllık uzak mesafe ilişkim oldu gelirdi alırdım gönderirken de hüzünlenirdim güzel duygulardı fakat seninkisi baya umursamaz ya
Soran+1 yılİndiğimde haber vermeyeceğim o zaman uzun bir süre yazmayacağım umarım anlar
Ayrılman bence iyi olacaktır. Hadi tamam işi vardı ondan gelmedi diye bir empatik yorumlama yapabilirdim ama detaydan anladığım kadarıyla arkadaşın bol vakti vardı Kendini seviyorsan eğer sana değer veren biriyle birlikte olursun.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
62Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yıltepki göster bence de
10 Yorumla Neee bak sana bir anımı anlatayım
Lisede sevdigim kiz , onun sevgilisi ve ayni zmnda benimde arkadasim. Gece 12 de beraber ciktilar otobuse binicekler otobus gece 2 deydi sanirim arkadasim beni uyandirdi yardim etmem için onlara. Valizler çok cunku , bende fırladım tabi uykudan, yanliz uyku sersemliginden heyecan ve acı birbirine karıstı neyse gittim yanlarina valizleri tasidik otobuse kadar. veda vakti geldiginde sevdigim kizin arkadasimla sarilmasini dudagindan opmesini gormek beni oyle ettiki ulan nasil biseydi ya benim o an gozlerim kipkirmizi oldu sonra otobuse bindi ugurladık kızı. Yani seven , seninle sevgili olmasini gectim , sevgilin olmasa bile gelir, sizin vedalasirken opusuceginizi gorcegini bile bile gelir. Yani seven adam gelir. Gece 2 olsa bile :(((
11 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılİşi varsa yani çalışıyorsa ve mecburiyetten gelmediyse tamam da, zamanı ve imkanı varken gelmediyse o ayrı..
12 Yorumla
Soran+1 yılİmkanı vardı ama gelmedi bindin mi indin mi vesaire diye de sormadı
- +1 yıl
O zaman otogara farklı bir gün çağır ve sen başka güne bilet al. Beklesin dursun mal..
Ne kadar öküz birisiymiş, affedersin. Tepkini tabii ki göster yoksa daha nicelerini yapar. Hem de birazcık seni kaybetme korkusu yaşar kendisini silkelemiş olur.
00 Yorumlaİşi varsa gelmeyebilir ama işi yoksa bu bir sorun. Sakın trip atma, karşında bir insan var. Sorununu konuşarak çözmeye çalış bu durumun seni üzdüğünü ve yalnız hissettirdiğini söyle.
00 YorumlaBana kalsa hiç umursama konuyu dahi açma bide o kendini değersiz hissettim tepki göstermek bile onemsemektir
00 YorumlaMesaj yazıyorsa arıyorsa filan soruyorsa seviyordur belki ısı vardır cani sıkkındır gelememiştır oyuzden yoksa üzülme
00 YorumlaNfnfnfnfnd madem bunu sorguluyosun seni düşünmediğini önemsemediğini düşünüyosun be sal4k kız neden hala hayatında tutuyosun
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılyahu gündüz vakti adamın işi gücü vardır uzaktadır. sanırsın gece yarısı çölün ortasında otobüs bekliyorsun. bu kadarda prense olmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılİşi gücü yoktu uykudan yeni kalkmış gelemem yetisemem dedi
- +1 yıl
e tamam illa gelmesini gerektiren bir konu yok sonuçta
+1 yılBelki işleri vardı, bilemezsin insanız yani sonuçta...
03 Yorumla
Soran+1 yılUykudan uyanmış yetişemezmiş , 1 buçuk saat vardı daha..
- +1 yıl
Hmm o zaman diyecek birşeyim kalmadı haklısın ne diyeyim bahaneler hiç hoş değil bu hayatta
Soran+1 yılYazmamıştı bindin mi hayırlı yolculuklar vesaire , şimdi de inince beni ara birtanem yazmış dalga geçer gibi
+1 yılNereye gidiyordun, uzun süre dönmeyecek misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılEdirne'den İstanbul'a gidiyordum 3 günlüğüne Pazar akşamı döneceğim almaya gelirim dedi ama uğurlaması önemliydi benim için gelmeye kendim de gelirim , bir sorun yokmuş gibi lanse ettim önemli değil dedim ama her şekilde yetiştirdi
- +1 yıl
Bindin mi indin mi diye bile sormamış. Ayrılacaksın tabi ki.
Soran+1 yılŞimdi dalga geçer gibi indiğinde beni çaldır birtanem yazmış kafayı yersin gerçekten..
bende öyle düşünüyorum kaç gün göremeyecek sonuçta seni dimi
017 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir tepki göstermeliyim sence? Com üzüldüm gerçekten bir sorun yokmuş gibi lanse ettim ama kırıldım açıkçası
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun her türlü yetisirdi önemseyen bir insan gelirdi bence
Soran+1 yıl2 gün görmeyecek edirneden İstanbul'a gidiyorum uzak bir yer değil gerçi ama insan çok üzülüyor
Soran+1 yıl3 haftalık daha yeni ama 1 aydır tanışıyoruz aynı üniversitede tanıştık
Soran+1 yılŞimdi yazmış indiğinde beni ara birtanem diye , bindin mi iyi yolculuklar vesaire demeden indiğinde ara diyor dalga geçer gibi
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki simarmis , bence bugün ne arayayim ne yazıyım hak etti bunu arkadaşlarıyla sinemaya gidecekmiş 5 te
Soran+1 yılGönlümü aldı bir şekilde yalvardı yakardı özür diledi
Soran+1 yılSevişmiyoruz ama hiç sevişmedik şimdiye kadar
+1 yılRutine binmiş bir ilişki, veya bıkmışlık. Tepki göstermek az kalır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılRutinlik bir durum yok ki henüz 1 aylık ilişki
- +1 yıl
Diye düşünüyorsun :)
Son bir sarılma ve el sallama bunlar mutlaka yapılmalı
10 YorumlaÖnemli bir işi yoksa gelmeliydi biraz sorumsuz galiba
10 Yorumla
+1 yılHemen bitirmezdim ama acayip soğurdum, sonraki hatasında biterdi ilişki
10 YorumlaYaptigi hic hos degil, sana karsi ayip etmis sende ona karsi tepkini koymalisin diye dusunuyorum, soğuk yap biraz. Konustugunuzda her seyin detayini verme birak o kadar merak ediyorsa kendisi sorsun
20 Yorumla
+1 yılseven gelir bence bahane bulmasın yok halı saha maçım vardı yok uyukluyordum vs gibi
00 Yorumla
+1 yılÖnemli bir işi yoksa, tepki göstermeye bile değmez. Arkana bakmadan uzaklaş...
00 YorumlaBazı insanlar uykuyla evli valla kardeş karısını birakip nasil gelsin
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılırdım abi ne kadar işin varsa ds bi uğurlamaya gelirsin zahmet olmazsa
00 Yorumla
+1 yılÖnemli bir işi yoksa gelmesi gerekirdi değersiz hissettirmekten başka bir şey değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sevgilim mi diyorsun
Ya çok sakacisin
Ya da gerçekle yanlışı ayırt edemiyecek kadar (saf) iyi niyetlisin ah ah04 Yorumla
Soran+1 yılO gün halisahadan gelmişti ölü gibiydi belki de o yüzden gelmedi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYanılıyorsun...
Çok iyi niyetlisin
Halı saha bir bahane değildir
Garaja kadar senj bırakmaya gelmiyorsa yanında
Siz hiç sevgili olmamissiniz
Sen hayal dunyasindasin iyi niyetlim
Soran+1 yılDönüşte telafi edeceğini söyledi çok üzüldüm dedi vesaire bakalım nasıl telafi edecek
Cevap sahibi+1 yılTelafi edicek bir şey yok bence
Boş laflar
+1 yılEğer sebebi hayati bir önem taşımıyorsa ilişkinin sonlanması ve idam cezasına çarptırılması gerekir;)
10 Yorumla
+1 yılBence göstermelisin gerçekten sana değer veren biri bunu yapmazdı.
00 Yorumla
+1 yılSen onun için gidiyorsun ordan her şeyi göze alarak gelmeyerek çok ayıp etmiş
00 YorumlaEvcilik oynar gibi ilişki yaşıyorsunuz çok ciddiye alma bence
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTepki göstermek te haklısın ama İstanbul da yaşıyorsan belki çocuk gelmekte zorlanmıştır İstanbul trafiğini biliyorsun bir yere gitmek 4 saat sürüyor
00 Yorumla
+1 yılAmaannn nolacak sanki sensiz bı de geri dönecek falan yazık değil mi
00 Yorumlaİşi varsaydı ya da ne bileyim hani bir rahatsızlık falan bu yüzden gelmemiş olabilir.
00 YorumlaUğurlamaya gelseymiş iyi olurmuş. Ama belki geçerli bir sebebi vardır?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahah ve sen de erkeklerin sevdiğini mi sanıyosun? tek amacımız pompaaa. gerisi film senaryo ayakta uyuyun prensesler
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ayakta uyuduğum flan yok gayet ciddi bir insanım , ama kırıldım çok fazla tepkimi nasıl göstermeliyim sence?
Cevap sahibi+1 yılkanka tepki mepki yok. gözünde bir zeks oyuncağı olduğunu fark edip ona göre yaşicaksın. kararlarını ona göre alacaksın. yarın bi gün senden sıkılınca işi bitecek ve bi bahane bulup çekip gidiecek zaten. sonra boşluğa düşünce bi daha aricak vs.
Soran+1 yılUzun bir zaman sonra bir erkeğe guvenmistim açıkçası bu gerçek üzücü oldu ne yapmalıyım peki şu an kafam çok karışık
Cevap sahibi+1 yılkanka %90 oranında hepimiz aynıyız geri kalan %10u da zaten tuhaf garip bir şeydir. ah bir döksem bu gözlerin neler gördüğünü. bir müzisyenim girmediğim delik, tanımadığım insan türü kalmadı. girdiğim tüm erkek ortamlarında abartısız binlerce tanıdığım erkek hepsi kızı şöyle yaptım böyle yaptım şu kız şöyle ah şunu bi şeyapsam hepimiz buyuz
- +1 yıl
O zaman niye bütün erkekler aynı dediğimiz zaman sinirleniyorsunuz?
+1 yılBence böyle düşünmemelisin,
Elbette üzücü ve düşündürücü bir durum ancak öncelikle ona;
Seni neden uğurlamaya gelmediğini sormalısın.
Eğer gelmesine engel olacak bir gerekçesi varsa zaten senden özür diler.00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBence gelmeliydi
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseven her türlü yanında olur ve hatta yanında olmak için kendisine bile bahane uydurue
00 Yorumla
+1 yılTepki gösterecek bişey kalmamış, bugün olmayan yarında olmaz ve istemeden yazıyorum seni mutlu etmeyen başkasını mutlu ediyordur, bilmen gerekir düşüncesindeyim
00 Yorumla
+1 yılKısa bir süre için gitmişsen olabilirde birazda olsa uzun bir süreyse kesinlikle tepkini göster
Beni en az seven exsim bile gelirdi böyle bişi yapmışsa sevmiyor ayrılık yakın zaten00 YorumlaBenimde sevgilim iki defa yanıma geldi ve bende otogara uğurlamaya gidemedim , yani insan gelemeyebilir , ben ailem yakalar diye gidemedim açıkçası
00 YorumlaÖn yargılı olmamak lazım belki geçerli bir sebebi vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılBir gün önce halısaha yapmışlardı yorgunluktan ölüyordum vesaire ölü gibiydim dedi ama gene de gelmeliydi bence
Soran+1 yılSorduğumda defalarca özür diledi telafi edeceğim dedi yalvsrdi bakalım
+1 yılEğer herhangi bir işi yoksa kesin gelmeliydi, otogara gelemiyorsa bile o gün ortak bir noktada vedalaşabilirdiniz sabah. Ayrıl gitsin knk
00 Yorumla
+1 yılilk başta biraz araştır, belki işi falan vardır çünkü eğer işi vb. yoksa kesinlikle gelmeliydi.
00 YorumlaYa ozguveni cok sanada cok guvenıyor demekki yılı bılıyon sonucta bunları takma bode cok rahatına duşkun heralde
00 Yorumla
+1 yılİşini görmüş ve yollamış bana kalırsa yanlış anlama ama lütfen 🥺
10 YorumlaYani gelmeli miydi peki belki isteseydin gelirdi ya da ona sor bir açıklaması var mıdır
00 YorumlaTepkini net şekilde ortaya koy seven erkeği hiçbir şey durdurmaz
00 Yorumla
+1 yıladam seni takmıyo ya da çok rahat biri
17 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok kırıldım pek sorun etmiyormuş gibi lanse ettim ama üzdü beni gerçekten tepkimi nasıl göstermeliyim?
- +1 yıl
tepki falan gösterme voltanı al yavaş yavaş zaten bir yerde ayrılacaksınız
Soran+1 yılVolta al derken açabilir misin?
- +1 yıl
ayrıl yani
Soran+1 yılSeviyorum ama bana iyi geliyordu.. yeterli bir bahane mi sence ayrılmak için
- +1 yıl
eski sevgilim olsa çoktan ayrılmıştı kendi kaliteni düşürüyosun böyle
Soran+1 yılYazmamıştı bindin mi hayırlı yolculuklar vesaire , şimdi de inince beni ara birtanem yazmış dalga geçer gibi
+1 yılYanlış olmuş en azından insanlık olarak yapmalıydı
20 Yorumla
+1 yılSen ona sevgilimmi diyorsun
20 YorumlaSen olsan uğurlar mıydın
04 Yorumla
Soran+1 yılTabiki uğurlamaya gelirdim , tek başına gittim uzak bir yer değil gerçi ama benim için önemliydi insan önemser , bir sorun yokmuş gibi lanse ettim önemli değil dedim ama bilmiyorum nasıl bir tepki koymalıyım?
Soran+1 yılİndiğinde ara beni birtanem yazmış şimdi , yahu bindin mi hayırlı yolculuklar bile dememişsin otogara kadar uğurlamamışsın dalga geçer gibi 2 saat sonra yazıyor..
Gelmesi lazımdı işi yoksa
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılNereden buldn bu odunu
00 Yorumla
+1 yılKüçük detaylara takilirsan mutlu olamazsin
00 Yorumla
+1 yılSevgilin mi değil mi sorgula bence
00 Yorumla
+1 yılBelki önemli işleri vardır
00 YorumlaValla bir kız bulsam ugurlarim
00 YorumlaSen sevgili oldugunuza ekin misin kanks
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBi zahmet ben olsaydım kırılırdım onada söylerdim
00 Yorumla
+1 yılOduuun bu, ayrıl bence.
00 Yorumla
+1 yılGeçerli bir sebebi yoksa ayrıl ayrılıyorsan
00 Yorumla
+1 yılBunu sevgilinle konuşsan?
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Sevgilim otogardan beni uğurlamaya gelmedi, tepki göstermeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler