beğendim tabi, gayet hoş bir şehir. hazar denizinin kıyısında çok güzel bir noktada konumlanmış Bakü. panaromik olarak da yarım ay şeklindeki deniz kıyısı çok hoş coğrafi bir oluşum. yollar ultra temiz, iyi bakılıyor. yapılar çok güzel, Fransız tarzı mimarisi olan birçok yapı var merkezde. Ek olarak tarihi doku da şehirleşmeyle içiçe geçmiş durumda. içerişehir/targovi ve sahil örneği gibi. tabi şehrin merkezi kısımlarından daha ötesine doğru da gelişmesi lazım çünkü genelde merkezi kısım böyle, dış taraflar yani halkın yerleşim yerleri daha eski ve Sovyetler den kalma yapılar ama zaten gelişecek diye düşünüyorum çünkü şu an kafkasların gözdesi olma yolunda bir şehşr. Ek olarak restoran kültürü de çok iyi. Kesinlikle restoran kültürünüzü dünya markasına çevirmeniz gerekiyor. halılara döşenmiş bir müze havasında restoran kültürü var, bunu başkaları kapmadan bu alanda markalaşmalısınız. Ülke açısından çok iyi olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hiç binmedim maalesef
Bu yıl içerisinde mi adshxjdjvjk
0 ama hayallerim için uçak yolculukları yapacağım az kaldııı...😭
oo ne güzel. seyahat konusu üzerine konuşmayı da yapmayı çok severim. neler var hayalinde ya da planında.
Ya çokta ayrıntılarla konuşmayacağım ama Türkiye Kore Fransa ve İtalyaya gitmeyi çok istiyorum... türk değilim btw Azerbaycanlıyım
seçimler güzel :d
bu arada 2018de baküye gelmiştim ben de
Ooooo iyii beğendin mi?
beğendim tabi, gayet hoş bir şehir. hazar denizinin kıyısında çok güzel bir noktada konumlanmış Bakü. panaromik olarak da yarım ay şeklindeki deniz kıyısı çok hoş coğrafi bir oluşum. yollar ultra temiz, iyi bakılıyor. yapılar çok güzel, Fransız tarzı mimarisi olan birçok yapı var merkezde. Ek olarak tarihi doku da şehirleşmeyle içiçe geçmiş durumda. içerişehir/targovi ve sahil örneği gibi. tabi şehrin merkezi kısımlarından daha ötesine doğru da gelişmesi lazım çünkü genelde merkezi kısım böyle, dış taraflar yani halkın yerleşim yerleri daha eski ve Sovyetler den kalma yapılar ama zaten gelişecek diye düşünüyorum çünkü şu an kafkasların gözdesi olma yolunda bir şehşr. Ek olarak restoran kültürü de çok iyi. Kesinlikle restoran kültürünüzü dünya markasına çevirmeniz gerekiyor. halılara döşenmiş bir müze havasında restoran kültürü var, bunu başkaları kapmadan bu alanda markalaşmalısınız. Ülke açısından çok iyi olur.
Teşekkürler❤
Uçağa bir ara çok bindim ama yine bu aralar da açıkçası hiç binmedim.
2 yıl önce bindim.. ay uçak otobüs vapur hiç biri sevmiyorum ışınlanma varsa o olur
Galiba 30 dan fazla saymadım ama ayda en az 4 kez
nereye gidiyor öyle mekik dokur gibi
İstanbul malatya
ben pilotum sürekli uçuyorum
🤨
Emojinin anlamı ne
şüpheli bir bakış
Şüphe tek gerçektir demiş Ramiz dayı
şüphe mütavazidir demiş Bergman da.
demiş mi bence dememiş
Doğuştan bu yana hiç binmedim.
Hayatımda sadece bir kere Uçağa bindim