Kanka eğer güzel bir şehir gezmek istiyorsan Bakü. Ama yok kumarhaneye falan uğrayacam diyorsan Batum. Batum ufak bir şehir ve merkezi hariç köy gibi. Bakü ise gayet düzenli ve yapılarıyla bile insanı etkileyecek kadar güzel.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok bar kumarhane vs vs giden biri hiç değilim. Sadece kısa bir gezi yapacağım. Bakü sectim
Bakü batum dan daha pahalı. Bütçe sıkıntın yoksa Bakü derim tabii. Ama batum da alışveriş yapacaksan elektronik bazında çok uyguna alabileceğin şeyler olabilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Amacım gezmek aslında alışveriş değil. Otel uçak 7 küsur tuttu. orada sadece akşam yemeği ve gezinti için para harcayacağım. Olsun artık o kadar çıktık yola
Ya olur mu öyle.. Tatil tek başına zevk vermezki.. Kafa dengi matrak biriyle keyifli yolculuklar olurdu. Okulda işinde cevrende vardır. iyice baktın mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bakü bence
Kanka eğer güzel bir şehir gezmek istiyorsan Bakü. Ama yok kumarhaneye falan uğrayacam diyorsan Batum. Batum ufak bir şehir ve merkezi hariç köy gibi. Bakü ise gayet düzenli ve yapılarıyla bile insanı etkileyecek kadar güzel.
Yok bar kumarhane vs vs giden biri hiç değilim. Sadece kısa bir gezi yapacağım. Bakü sectim
Bakü batum dan daha pahalı.
Bütçe sıkıntın yoksa Bakü derim tabii.
Ama batum da alışveriş yapacaksan elektronik bazında çok uyguna alabileceğin şeyler olabilir.
Amacım gezmek aslında alışveriş değil. Otel uçak 7 küsur tuttu. orada sadece akşam yemeği ve gezinti için para harcayacağım. Olsun artık o kadar çıktık yola
kesinlikle batum 2defa gittim bu sene kasımda ben de gidicem küçük bir şehir ama ucuz türkçe bilen çok var türk çok var her yer yeşil medeniyet var
Baküye aldım bilet bir dahakine de Batum düşünürüm. Güzel görünüyordu ama Azerbaycanı bakuyu falan merak ediyordum. Batumda başka sefere artık 🦋
Her ikisine de gittim
Batum güzel değil
Baküye gidebilirsin
En azindan Türk irkini görürsün ortam olur
Kaç tl ye aldin bileti merak ettim
Ben arabayla gidiyorum da hesabi merak ettim
200 dolar
Hiçbir şey değil
Evet gidiş geliş uyguna aldim
Ooo geliste mi var vallaha süpermiş bende Azerbaycana geliyorum
😂
Ne gülüyon be
Bakü tabiki... Nasip bakalım yol düşerse bizim de.
Bakütum bence
Jdnnd bu guzeldi
Yaaa epispirimi anlayan birisi 😹
Net ve güzeldi cndn sevdim
bakü soguk olur cok esıyor
Kış aylarinds gidiyorum çok normal soğuk olacaktır ama bu mevsimlerde otel uçak daha uygun olduğu için hazır yakalamışken gitmek istedim
İyi yapmissin guzel gezmeler
Çok teşekkür ederim 😇
İkisi de buz gibi ama bwnce bakü
Kış aylarinds gidiyorum çok normal soğuk olacaktır ama bu mevsimlerde otel uçak daha uygun olduğu için hazır yakalamışken gitmek istedim
İkisinede gidilmez
Neden
Herkesin bakü demesine mutluş oldum😄
Bakü
Batuma her zaman gidersin
Antalya'ya gel
Batum da hiçbir şey yok değmez
Bakiye git hem indirimli telefon getirirsin
Orada ne kadar ki telefon hiç bakmadım elektronik bir seu alma düşüncem yoktu
Her marka vardır ama android al IMEI atilabilenden
Onlar ne be onun yerine Antalya ya gel daha güzel
Türkiye içi bir her istemiyorum. Çok Antalya tarafları bana hitap etmiyor.
Batum
Batum botanik bahçesi güzel
Bakü
bakü bence
kıbrıs
Bakiye git
Bakü
Baküü. 😻
Bakuyu tavsiye ederim
Baküye git.
İyi yolculuklar
Teşekkürler
Tur ile mi gideceksin?
Hayır kendim
Kalacak gezecek yerler için iyi araştırma yapsaydın?
Yaptım zaten uygun bir otel vs gezecek yerler de.
Planlı gezmek mantıklı. Yalnız mı gideceksin?
Evet maalesef gidebileceğim bir arkadaş bulamadığım için yanlizim
Ya olur mu öyle.. Tatil tek başına zevk vermezki.. Kafa dengi matrak biriyle keyifli yolculuklar olurdu.
Okulda işinde cevrende vardır. iyice baktın mı?
maalesef yok.
Olmadığı için de gitmemenzlik yapmak istemem. Gidebilme şansım var iken gideceğim :')
Bak şimdi yaa... Aklıma Azerbaycan turu getirdin. Yan koltuk boş ise gitsem mi naapsam?😄
Batum
Bakü
Batum
Kıbrıs rum kesimi
Bakü
Bakü
Kesinlikle bakü
Bakü
bakü