Tatil & Seyahat En son hangi şehre çıkartma yaptın😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 97 Yapay Zekaya Sor Dinle beni biraz şşt sen sen! İstanbul döver sen beni üzersen.. 😛 Keyifli geceler.. 🥂✨️https://m.youtube.com/watch?v=YeVqmeHHCMI#smell En son hangi şehre çıkartma yaptın😜? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Little_Devil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl (İstanbul bir liman bense bir gemi birdaha gelirsem s***ksinler beni) Askerdeyken demiştim bunu 🤣😂😁 1 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Mardin'deydim 2 hafta önce. Bu haftasonu Antep'e gideceğiz gibi 1 0 Yorumla
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Sürekli İstanbul dan çıkıp. motorla. kocaeli Yalova Bursa yaparım 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Antalya’dan İstanbul’a döndüm… en son seferim bu… :) 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir ay önce bir adaya gitmiştim ontario ya üç saat uzaklıktaydı 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 3 hafta önce İzmir, 2 hafta önce Bursa, geçen hafta İstanbul, bu hafta Gebze 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben de bir yıl önce İstanbul çıkartması yapmıştım 😅 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. Sanıyorum ki en son bu senenin başında İzmir'e çıkartma yaptım 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Şehrimize hoş geldiniz 1 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl Hoş bulduk 😅 Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Beğendiniz mi Bir şeye ihtiyacınız var mı Yorumla HeartofFire +1 yıl Yaşadım zaten İstanbul'da ben ilk değil yani 😄 fazla kalabalık, teşekkürler Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ben de kaçmaya çalışıyorum zaten Yorumla HeartofFire +1 yıl Umarım kaçabilirsiniz :D Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Deniyorum ama hala beceremedim Yorumla
Haliltekin41 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Amasya Sinop samsun Trabzon Rize Artvin batum İstanbul son durak 1 0 Yorumla
Sefir34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Eskişehir Adana Ankara İstanbul şu an İzmit 😃😃 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Trabzona memleketime havasını özledim 😌 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 907 cevap paylaştı. Eskisehir İstanbul baliskesir :)) 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 573 cevap paylaştı. TokatCanım kebap yemek istemişti. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı. En son Adapazarı'na gitmiştim.. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Baya oldu ya.. Amasya çekiyor canım 1 3 Yorumla romanticMachine +1 yıl Bence canın elma çekiyor hshhd Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😂Olurr.. millet kebap yemek için adanaya gidiyor ben niye gitmim Amasya'ya elma için Yorumla romanticMachine +1 yıl Dimi senin neyin eksik 😁 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 633 cevap paylaştı. İstanbul'a yapacağız birkaç güne 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yaşadığım şehre çakılı kaldım sanki 😊 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 661 cevap paylaştı. Ben hep İstanbul'a demir atıyorum. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl 😃 hoş geldin ✌🏻, en son Antalya manavgat 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Balıkesir, İzmir, Marmaris Denizli 1 0 Yorumla
Delininefendisi Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Balıkesir, bursa, Kocaeli, İstanbul, Manisa, mugla, Didim😆😆😆💪🤘☕ 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Niğde tekrardan İstanbul 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 469 cevap paylaştı. Ankara galiba köye gidip geldim 🤣 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 312 cevap paylaştı. Karadeniz 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 754 cevap paylaştı. Yalova 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bartın oldu 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 964 cevap paylaştı. Barselona 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
(İstanbul bir liman bense bir gemi birdaha gelirsem s***ksinler beni) Askerdeyken demiştim bunu 🤣😂😁
Mardin'deydim 2 hafta önce. Bu haftasonu Antep'e gideceğiz gibi
Sürekli İstanbul dan çıkıp. motorla. kocaeli Yalova Bursa yaparım
Antalya’dan İstanbul’a döndüm… en son seferim bu… :)
Bir ay önce bir adaya gitmiştim ontario ya üç saat uzaklıktaydı
3 hafta önce İzmir, 2 hafta önce Bursa, geçen hafta İstanbul, bu hafta Gebze
Ben de bir yıl önce İstanbul çıkartması yapmıştım 😅
Sanıyorum ki en son bu senenin başında İzmir'e çıkartma yaptım
Şehrimize hoş geldiniz
Hoş bulduk 😅
Beğendiniz mi Bir şeye ihtiyacınız var mı
Yaşadım zaten İstanbul'da ben ilk değil yani 😄 fazla kalabalık, teşekkürler
Ben de kaçmaya çalışıyorum zaten
Umarım kaçabilirsiniz :D
Deniyorum ama hala beceremedim
Amasya Sinop samsun Trabzon Rize Artvin batum İstanbul son durak
Kırklareli'ne gittim.
Hangi birini sayayım ki
Eskişehir Adana Ankara İstanbul şu an İzmit 😃😃
Ağustos ayında Edirne
Trabzona memleketime havasını özledim 😌
Eskisehir İstanbul baliskesir :))
Tokat
Canım kebap yemek istemişti.
Hepten İstanbul'a taşındım
Diyarbakır lelelelele
En son Adapazarı'na gitmiştim..
Antalya, Konya, Eskişehir
Üşeniyorum başka şehre çıkmaya😄
Hafta sonu Nevşehirdeydim
Baya oldu ya.. Amasya çekiyor canım
Bence canın elma çekiyor hshhd
😂Olurr.. millet kebap yemek için adanaya gidiyor ben niye gitmim Amasya'ya elma için
Dimi senin neyin eksik 😁
Çanakkale 'ye gittim Eylül başı
İstanbul'a yapacağız birkaç güne
Yaşadığım şehre çakılı kaldım sanki 😊
Ben hep İstanbul'a demir atıyorum.
İstanbul oldu, bu haftasonu..
😃 hoş geldin ✌🏻, en son Antalya manavgat
Uzun zaman oldu hatırlamıyorum
Balıkesir, İzmir, Marmaris Denizli
Balıkesir, bursa, Kocaeli, İstanbul, Manisa, mugla, Didim😆😆😆💪🤘☕
Niğde tekrardan İstanbul
Ankara galiba köye gidip geldim 🤣