Tatil & Seyahat Sizce hafta sonları başka şehirlere gitmek için arkadaş bulamıyorsam tek mi gitmeliyim, var mı bir öneriniz? Burakbal3542 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tek git ve gideceğin şehirde arkadaş edin Arkadaşını yaşadığın şehirden bul ve öyle git Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hafta sonları başka şehirlere gitmek için arkadaş bulamıyorsam tek mi gitmeliyim, var mı bir öneriniz? Cevapla Öneri Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Ben motorla gidiyorum ve keyfi bol. oluyor her gittiğim yerde illaki kırık bir hatun çıkıyor karşıma zaten 0 0 Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Tek gidebilirsin yani maksat kafa dağıtmak olsun, illaki muhabbet edecek birilerini bulursun. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9b cevap paylaştı. Tek sıkıcı olur 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Tek git kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben motorla gidiyorum ve keyfi bol. oluyor her gittiğim yerde illaki kırık bir hatun çıkıyor karşıma zaten
Tek gidebilirsin yani maksat kafa dağıtmak olsun, illaki muhabbet edecek birilerini bulursun.
Tek gitmelisin hep birine bağlı yaşanmaz
Tek git. Bazen daha iyi olur
Tek sıkıcı olur
Tek gezilmez.
Tek git kanka
Gel İstanbul'a kanka