Beylikdüzü yönüne giden taraftan bineceksin. Herhangi bir tanesine binebilirsin senin ineceğin durak kısa mesafe olduğu için hangi araca bindiğin farketmez sana, gelene bin.
Havalimanında bilmiyorum ama muhakkak vardır büfeler filanda çıkarıyor orada güvenliğe sorup öğrenirsin veya metro gişelerinde biletmatikler var yine güvenliğe rica edersen yardımcı olurlar. Her türlü ulaşımda geçerli otobüs metrobüs vapur metro hepsi. Süresi yok, içine para yükledikçe kullanılır.
Tsk ederimm yani karti aliyoaun ve para bitince icine para yukluyosun. E peki içindeki para nezaman bitiyor nerden bilicem yani kbakma orada yasamiyorumda
Metrobüsten inişte küçük makineler var hem gittiğin mesafeye göre ücret iadesi yapar ve içinde ne kadar kaldığını görürsün şişli için Mecidiyeköy'de inebilirsin
Metro veya otobüse binerken kartı okutuyorsun, okuturken ekranda içinde ne kadar para olduğu ne kadar kaldığı yazıyor. Arkadaşın dediği gibi Metrobüsten inince küçük makinalar var etrafta onlara kartı okutursan yine kalan bakiyeni görebilirsin
Kimlik bilgisiylemi iyide ben onu 1 hafta sonra aticam ama kimlik bilgisi niye olmali ki. Peki diyelim onu attim. Birgun yine geldim yenisini cikarabilirmiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sabiha Gökçenden M4 metroya bin Ünalan'da inip bu sefer metrobüse bin. Şişlidesin
Ünalandan inip hangi metrobuse binmeme gerek
Beylikdüzü yönüne giden taraftan bineceksin. Herhangi bir tanesine binebilirsin senin ineceğin durak kısa mesafe olduğu için hangi araca bindiğin farketmez sana, gelene bin.
Tsk ederim. Istanbum kart nerden alabilirim havalimanindan indigimde
Ve hwr otobus ve metro icin gecerlimi
Kac ay
Havalimanında bilmiyorum ama muhakkak vardır büfeler filanda çıkarıyor orada güvenliğe sorup öğrenirsin veya metro gişelerinde biletmatikler var yine güvenliğe rica edersen yardımcı olurlar. Her türlü ulaşımda geçerli otobüs metrobüs vapur metro hepsi. Süresi yok, içine para yükledikçe kullanılır.
Tsk ederimm yani karti aliyoaun ve para bitince icine para yukluyosun. E peki içindeki para nezaman bitiyor nerden bilicem yani kbakma orada yasamiyorumda
Metrobüsten inişte küçük makineler var hem gittiğin mesafeye göre ücret iadesi yapar ve içinde ne kadar kaldığını görürsün şişli için Mecidiyeköy'de inebilirsin
Metro veya otobüse binerken kartı okutuyorsun, okuturken ekranda içinde ne kadar para olduğu ne kadar kaldığı yazıyor. Arkadaşın dediği gibi Metrobüsten inince küçük makinalar var etrafta onlara kartı okutursan yine kalan bakiyeni görebilirsin
Havaist ile Söğütlüçeşme de iner ordan metrobüs ile gidersin
Orasi nere ıssız mı
Sanirim. havaist sadece diger hvalinindan kalkiyo
Kadıköy işte
Hayır ordada var
Peki metrobuse binmek icin kart nerden alabilirim?
orada otomatlar ve kart çıkaracağın yerler var birde kredi kartı varsa temassız çekim sağlayabilirsiniz
Hayir kredi kart yok sadece nakit. Yani koycam parayi karti cikaricak öylemi
Evet ama onu kendine çıkartman gerek kimlik bilgileri ile zaten orada güvenlik var sana yardımcı illa ki olur merak etme
Kimlik bilgisiylemi iyide ben onu 1 hafta sonra aticam ama kimlik bilgisi niye olmali ki. Peki diyelim onu attim. Birgun yine geldim yenisini cikarabilirmiyim
Bı hafta sonra neden atasın ki o senin adına düzenlenmiş bir kart oluyor onunla İstanbul'da isteğin şeye binmek için kullanıyorsun
Yani saklayip napcam ilk defa geliyorum. ve sık sık gelmiyorum ki
Dursun bir köşede zararı dokunmaz
Tamam ama kaybedersem nolur
Uygulaması var kartı iptal ettirirsin
Tsk ederim
Rica ederim
Yurt dışından geldiniz galiba, Keşke bilen biri ile gelseydiniz...
Evett
Neden ki
Arkadasimla gelicez
Ulaşım açısından dedim biraz kafanız karışabilir ama alışırsınız kısa sürede
Yaa simdi cok heycanlandim makinadan istanbum kart mi alicam? Iyide nekadar para koycam sayilari cok iyi bilmiyorum turkcede
200 koysanız idare edersiniz bu gün gezme konusunda ama TL 😊😊
Hangi gün kac kac arasi birakabilirim musait gunume denk gelirse
Metro ile gidebilirsin
Otobüsler var taksim mecidiyeköy
Metroya bin unalanda in ordan metrobus yap
Metri ve metrobus fark ne
Unalanda in metrobüs olacak o araba gibi yonlendirirler seni. İstersen yardimci olayim bırakayım seni
Edeyim
Havaİst. Ya da e 3. Ben onunla geldim 44 tl
E3 ne ki
ıett. Sabiha Gökçenden 4. Levent'e kadar gider. Oradan her yere gidersiniz.
bırakıyım hemen
Tsk
Havaist
Google’dan bak