2018 de Kazım Koyuncunun mezarını ziyaret ettim ölüm yildonumu haftasında Aile fertleri ile tanışıp onları ziyaret etmiş Sonrasında Sivasa geçip 2 Temmuzda Sivas Madımak oteli anmasına katılmış aynı akşam Hatay'a geçip gezi direnişinde hayatını kaybeden canlarımızı ailesini ziyaret edip Ordan Mersine Ozgecan Aslanın mezarını ailesini ziyaret edip yaşadığım İstanbul'a dönmüştüm Hayatımda unutamayacağım farklı bir gezi rotası ve tatil olmuştu Işıklar içinde ışıklarla olsunlar mekanları cennet olsun degerli ailelerine sabır ve metanetler diliyorum
Bir insani beğenmek bunu dile getirmek neden abazalik olsun ki hem soruyu soranin değil farklı insanların bu konuda yorum yapması nasıl bir akıl tutulması anlamış değilim
Bu sene Ağustos ortasında Eskişehir'in sıcağından kurtulup, 3 günlüğüne Kocaeli Kandıra Seyrek Plajına kampa gittim. Eskişehir 45, Kandıra 27 derece idi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
19 Mayısta Marmarise gittim
2018 de Kazım Koyuncunun mezarını ziyaret ettim ölüm yildonumu haftasında
Aile fertleri ile tanışıp onları ziyaret etmiş
Sonrasında Sivasa geçip 2 Temmuzda Sivas Madımak oteli anmasına katılmış aynı akşam Hatay'a geçip gezi direnişinde hayatını kaybeden canlarımızı ailesini ziyaret edip
Ordan Mersine Ozgecan Aslanın mezarını ailesini ziyaret edip yaşadığım İstanbul'a dönmüştüm
Hayatımda unutamayacağım farklı bir gezi rotası ve tatil olmuştu
Işıklar içinde ışıklarla olsunlar mekanları cennet olsun degerli ailelerine sabır ve metanetler diliyorum
Teşekkürler efendim sagolun onure ettiniz beni
Bu arada profil resminiz muhteşem ötesi güzel ve hoş gözüküyor çok beğendim
Hayirdir
Bir insani beğenmek bunu dile getirmek neden abazalik olsun ki hem soruyu soranin değil farklı insanların bu konuda yorum yapması nasıl bir akıl tutulması anlamış değilim
@mutludegilimmmya Hala devam ediyor musunuz siz yahu? 3 hafta olacak neredeyse lol
Pardon Günaydın mutlu sabahlar ne kadar beni tanıyorsunuz bu ifadeyi kullaniyorsunuz acaba
@mutludegilimmmya Hadi tatlıya bağlayıp, bitirelim burada.
Abazaysam abazayim sana ne o kişi ağzı var cevap verebilir bana
Bir hanımefendiyi beğenmek bunu dile getirmek ne zaman abazalik oldu
Tatil gibi değerlendirmek doğru olmaz sık sık şehir hayatından uzaklaşıyorum
Antalya'ya gitmiştim sahilde uzun süre tatil yapmıştım çok iyiydi
Bu sene Ağustos ortasında Eskişehir'in sıcağından kurtulup, 3 günlüğüne Kocaeli Kandıra Seyrek Plajına kampa gittim. Eskişehir 45, Kandıra 27 derece idi.
En son ramazan ayındaydı. Önümüzde ki Şubat ayında ise önce Mısır'a, daha sonra Arabistan'a ümre yapmak için gideceğim inşallah
En son geçen cumartesi Antalya'ya gittim, şehirden uzaklaşmak olmadı pek ama ilaç gibiydi.
Günyüzü'nde ne buldun? 😂
6 ay boyunca tatildeydim, şimdi yeniden çıkmayı düşünüyorum
Pazar günü ben de çıkıp dolaştım şehirden kaçmak iyi oluyor
An itibariyle izinli biri olarak keyfime bakacam bir süre 😂
En son Antalya ya gitmiştim daha sonra Çerkezköye kuzenler ile pikniğe
Gürleyik şelalesindeyim şuanda
1 yıl önce antalyaya gitmiştim
Çok oldu ama memelerini sevdim bak
Profiline baktım memelerin baya iyi
Epey oldu ya
Geçen sene
Uzun zaman oldu