Merhaba yakında İstanbul’a tatile gidiyorum. Bir kaç soru sormak istiyorum
1-Ulaşım için toplu taşımayı kullanacağım. Orada kullanılan İstanbul kartı var sanırım onu nereden satın alabilirim? Yabancı uyruklu turistler de İstanbul kart satın alabilir mi?
2) İstanbul da gezilecek müzeler için gerekli olan biletleri günler haftalar önceden almak gerekli mi, biletler tükenir mi yoksa aynı gün içerisinde alabilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler herkese.
1-Ulaşım için toplu taşımayı kullanacağım. Orada kullanılan İstanbul kartı var sanırım onu nereden satın alabilirim? Yabancı uyruklu turistler de İstanbul kart satın alabilir mi?
2) İstanbul da gezilecek müzeler için gerekli olan biletleri günler haftalar önceden almak gerekli mi, biletler tükenir mi yoksa aynı gün içerisinde alabilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler herkese.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
merhaba kart almana gerekmyok istanbulkart uygulamasını indir
müze için işbankası hesabın varsa mzğekart çıkart yoksa çok pahalı hiç bi yere giremezsin
Benim müzekartım var, yabamcı uyruklu için soruyorum gezi gününde bilet bulabilir miyiz diye? Sınırlı bilet mi veriliyor, tükenme ihtimali var mu
bulursunuz
Tamamdır teşekkürler
Müzekart uygulaması indir ordan al, istanbulkartı da fiziki alma uygulamaya kaydol mobil öde daha karşı kart parası verme boşa
Benim müzekartım var yabamcı uyruklu olanlar için bileti aynı gün içinde satın alabilir miyiZ? Bunu soruyorum çünkü roma da kolezyum için biletler tükeniyor. O yüzden haftalar öncesinde rezerve etmek gerekiyor. Topkapı sarayı için falan da böyle mi diye bilmek istedim
Yok burada öyle bir yer yok rahat ol
Tamamdır teşekkürler
Yabancı olan da internetten alabilir diye biliyorum
İnternetten alınabilmesi gerekiyor ama sayfaya ulaşım sağlayamadım o yüzden direkt oradan almak istedim ama biletler tükenir diye korkuyorum
Yok tükenmez, şehrin müzeleri mi Türkiyenin müzeleri mi ne o uygulamayı indir
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
taksilerden uzak dur zaten almazlar, İstanbul kartı heryerden alabilirsin. müze olayını bilmiyorum
Çok teşekkürler
@bendesorabilirmiyimm 🤦♂️🤦♂️
@GüneyM sorun nedir?
Muzekart al hetkes alabilir istanbulkart da hemen hemen her metro durağında büfelerde satılıyor
Benim müzekartım var yabamcı uyruklu kişiler için sordum
Alabilir sıkıntı yok Topkapı müzesinde bulabilirsin tarihi yarimadayi mutlaka gezin
Evet bütün müzeleri camileri dolaşacağız.2-3 tam gün ayırmayı düşünüyorum sadece müzeler için. yeterli olur mu? Siğer günler Beyoğlu Eminönü taksim Galata vs
Zaten o dediğin yerler tarihi yarımada yeterli bir süre çok güzel yerler kendimi bir kez daha çok şanslı hissetim
Tamam, teşekkür ederim
türk kimliğin varsa müze kart 60 tl İstanbul kart heryerde satılıyo yabancılara müze kart 500 tl civarı sanırım
Kart heryerden alabilirsin tc ye gerek yok İstanbul kart için metro 15 tl
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
Kart konusunda emin değilim ama müzelere girişte alıyorsun bileti
her duraktan alabilirsin ulaşım kartı
Teşekkür ederim. Yabamcı uyruklu kişiler içinde satın alabilir miyiz? Yoksa tc kimliği ile satın alınıypr? Bir de Sizce tahmini olarak 1 haftalık gezide ne kadar yol parası tutar ulaşım için
alabilirsin tc istemiyor ya da kendi kartını okutursun 2 kere
onun için fark etmez
taksi kullanmadığın sürece 500 lira civarı yeter şehir içi
Tek kurtlar iki kişi gidersek aktarma indiriminden yararlanamayız diye düşünmüştüm. Çünkü İzmir de aktarma yaparken en az 5 dk geçmesi gerekiyor indirim olması için aynı anda okuyunca iki kere extra para alıyor
onu bilmiyorum ben tekirdağ da yaşıtyorum
3 ay önce İstanbul'a gitmiştim kart aldım
www.karekod.org/.../
Çok teşekkür ederim
rica ederim
müzekart çıkarmak işine yarayacaktır
İstanbul karti bimden alabilirsin daha kolay olur
pp deki sen değilsen gezdireyim seni
Benim o yüzden gezdirme
bu kadar güzel bir bayanla dolaşmak ölüme sebebiyet
dsfsaf
Peki