Amerika
Brezilya
Endonezya Bali
Ürdün
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

suriye
Zaten süriyedesin
Cevap
26Cevap
Amerika olurdu kesinlikle.
Ürdün'de kayalardan oyulmuş Antik Pera kentini görmek isterdim. Seçeneklerin arasında Mısır olsaydı, Mısır piramitlerini. Bunun yanında Hindistan'da Altın Tapınağı. Amerika, bu dünyadaki ülkeler arasında belki en son gitmek istediğim yer.
İspanya İtalya ABD yi biliyorum ama uzakdoğu ülkeleri güzel olabilir
Zaten seciyoruz istedigimiz ülkeyi sorun yok
Keşfedilmemiş Topraklar olurdu onu da ben keşfederdim
#Mirliva
Seçenekler de yok ama kesinlikle İsviçre İsviçre İsviçre 💐
Tabiki Amerika soru mu bu hayatın tüm zevklerine sahip olursun
Şu ara İspanya revaçta. Hem ucuz da olduğu söyleniyor. O yüzden merak ettim ben de orayı tercih ederdim
Koymadım ama amsterdam tek atar hepsine
Amsterdam gerçekten güzel İspanya mı merak ediyorum bende
Ben Amsterdam a gittim İspanya ya bende gitmedim. Nasip olur inşallah 🤗🤲
Deniz kum güneş tatili istiyorsam Bali
Kesinlikle Ürdün olurdu
Bu seçenekler arasından Endonezya.
Güzel bir soru. Benim tercihim maldivler olurdu.
Şehir olurdu da ülke istemem Sakarya veya Tekirdağ
Bu yazdıklarının hepsine gitmek isterdim.
Amerika’ya yeniden gitmek istiyorum.
Amerika veya Brezilya.
Bali planlarımın içerisinde
Hepsine giderim ayrı güzeller
Balkanları merak ediyorum ben
Petra hayalim için Ürdün
Güzel ama çok çingene var gittim
Ben Türkiye ye geliyorum 🤣
brezilya yı tek geçerim
brezilya
Prag
Amerika
Brezilya
Bali olabilir
Amerika olurdu.
Amerika
Daha doğayla iç içe
Endonezya Bali
Amerika
Avrupa kesinlikle
Bali olabilir
Ürdün olur du
Brezilya..
Gecen yazmişinda sayfayi kaybettim cevap veremedim. Benimi takip ediyorsun gibi birseyler yazmişin, sayfada önüme ne cikiyorsa ona yorum yaparim kişiler dikkatimi cekmez ya da secip yorum yapmam. Ole düşünmesini istiyorsan cevrene karsi senin sorunun. Üstüne alinma herkes gibi siradan bir üyesin. Saygilar efendim.
Ben sorularin coguna yrum yaparim seninde denk gelmen gayet dogaldir, sana ozel ya da has bir yorum yapmiyorum her görüşünede yazmiyorum biraz ölcülü yaz istersen. Ziplama konusuna gelince sende baskalarina yorum yapiyorsun hep sendemi zipliyorsun hanim efendi
Ha birde engelledin üstüne denk geldim ölemi? Cok güzel tribüne oynuyorsunuz bizzat taktir ettim sizi bravoo
O kadar zaman harcnacak biri degilsiniz hanim efendi, madem engellemişiniz kaldirmayin o zaman rahatsiz oldugunuza göre konuyu tamamen kapama sizin elinizde. Bunu bir kitap olarak düşün okudun ve bitti ne dersin.
Bir sus 54srp bir sus bir daha denk gelirsen es gecerim merak etme ama sen yinede o engeli kaldirma kaldirmaki bu sekil zamanimi calmiş olma okey.
Senin baya sorunlarin var biraz tatil yap sıkıntılı görünüyorsun. Bayiliyorsun laf dalsina girmeye altta kalanin cani ciksin misali her söze lafin var hey masallah. Banane senin yaptigin yorumlardan kendini bu kadar onemsemen iyide dile getirmen yanlis
Valla birsey yazardimda centilmen biri oldugum icin yazmayacagim. Yaslilik sendromu baslamis sende tatil yap biraz sen kafani dinle hadi ablacim.
Ee sen değilmiydin sende başkasının görüşlerime zıplıyorsun diye. Varsa getir dedim. Baktın yok kıvırıyorum diyemiyorsunda sıyrılmak için vakit ayıramam harcayamam diyorsun. Sen dalmasan her görüşüme senle laf dalaşına zaten girmem. Ama sıkışınca, sen sorumlusun kişi kendinden bilir işi demişler.
Amerika
Amerika 🇺🇸
Amerika olur
Hollanda Amsterdam renkli bir gece hayatı var
Singapur..
Hiç biri İsviçre
Amerika
Maldivler
Brezilya
Turkiya jennet
Amerika
İsviçre