Tatil & Seyahat Muğla'daki muhafazakar villalara giden var mı, fiyatları nasıl? Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Teşekkürler iyi akşamlar 😄 Güncellemeler+1 yıl Bilgisi olmayan saçma saçma yorumlar yazmak için gelmesin Muğla'daki muhafazakar villalara giden var mı, fiyatları nasıl? Cevapla Fiyat Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Genelde pahalı 1 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Villanın muhafazakarı mi olur sjsj villa türbanlı mı jsj 1 1 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Of hemso 🤦 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl villalar muhafazakar oluyor)))) mümşn vilkamı bunlar 1 37 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Of bunun da dalgasını geçme bari ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harcına zemzem mi karıştırmışlar, çimentoyumu okumuşlar))) Yorumla Aliasing26 +1 yıl Git bir sor bakalim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gitmem öyle yerlere) allerjim var Yorumla Aliasing26 +1 yıl Peki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gürede gittim yıllar önce, gözümde miyop astigmat ama gözlğk yasak bana, herneyse kumları sahili izliyorum şezlongta, gğvenlik geldi, abi bir hanım senden şikayetçi dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende hayrola dedim, e kadına bakıyormuşsun o da rahatsız olmuş dedi)))) Yorumla Aliasing26 +1 yıl Niyeymis 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek problem jadın benden 50m uzakta ve ben kadını görmüyorum bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi kadın dedim güvenliğe Yorumla Aliasing26 +1 yıl Haha 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eliyle uzakta bir kadın var ama yanş silueti gözüküyor Yorumla Aliasing26 +1 yıl Ahhaa o sana bakıyordur belki 😂🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim söyle kendisine 3 yıl adada tek kalmış olsam bile kendisine bakmayı aklımdan geçirnem boşuna dikkatimi böyle methodlarla çekmeye çalışmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yüzden gitmiyorum öyle komğnlere🤣🤣🤣 Yorumla Aliasing26 +1 yıl İyi sen evin balkonunda güneşlen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo ben bakir yerleri seviyorum Yorumla Aliasing26 +1 yıl Pekala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle haşemalı kalabalık sevmem, 40 pınar güreşlerini bu sene denizde yapmaya karar vermişler gşbi hşssediyorum) Yorumla Aliasing26 +1 yıl İnsanlarw saygılı olmak lazım o da senin tercihin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl saygılı olmalıyım görünce hazırolamı geçeyim) Yorumla Aliasing26 +1 yıl Öyle bişey demedim kapalı insanlara dusmansan da saygılı olmak zorundasın laf edemezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşman değilim nerden çıkardın bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne lafı etmişim ki Yorumla Aliasing26 +1 yıl Öyle hissettirdin bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hislerin senş aldatıyor🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de kaoalısın düşman olsam sohbet etmem Yorumla Aliasing26 +1 yıl Yok aldatmaz 😁 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Sorumla dalga geçiyon ama 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru komik) sen sebep oluyosun) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöle sorucan muhafazakarların takıldığı muğladaki residans kiralama fiyatlarını bilen var mı, bak böyle sorunca villalar mümin olmuyor1 Yorumla Aliasing26 +1 yıl Normal bir villa desem daha mı iyiydi onlar öyle geciyo komik değil bir kere Yorumla Aliasing26 +1 yıl Neyse burdan bir bilgi bekleyen de kabahat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mümin villa) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal residance) Yorumla Aliasing26 +1 yıl Sus ya sinirimi bozma 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Genelde pahalı
Villanın muhafazakarı mi olur sjsj villa türbanlı mı jsj
Of hemso 🤦
Nasıl villalar muhafazakar oluyor)))) mümşn vilkamı bunlar
Of bunun da dalgasını geçme bari ya 😂
Harcına zemzem mi karıştırmışlar, çimentoyumu okumuşlar)))
Git bir sor bakalim 😂
Ben gitmem öyle yerlere) allerjim var
Peki 😂
Ben gürede gittim yıllar önce, gözümde miyop astigmat ama gözlğk yasak bana, herneyse kumları sahili izliyorum şezlongta, gğvenlik geldi, abi bir hanım senden şikayetçi dedi
Bende hayrola dedim, e kadına bakıyormuşsun o da rahatsız olmuş dedi))))
Niyeymis 😄
Tek problem jadın benden 50m uzakta ve ben kadını görmüyorum bile
Hangi kadın dedim güvenliğe
Haha 😄
Eliyle uzakta bir kadın var ama yanş silueti gözüküyor
Ahhaa o sana bakıyordur belki 😂🤣
Dedim söyle kendisine 3 yıl adada tek kalmış olsam bile kendisine bakmayı aklımdan geçirnem boşuna dikkatimi böyle methodlarla çekmeye çalışmasın
O yüzden gitmiyorum öyle komğnlere🤣🤣🤣
İyi sen evin balkonunda güneşlen 😂
Yo ben bakir yerleri seviyorum
Pekala
öyle haşemalı kalabalık sevmem, 40 pınar güreşlerini bu sene denizde yapmaya karar vermişler gşbi hşssediyorum)
İnsanlarw saygılı olmak lazım o da senin tercihin
🤣🤣🤣🤣
Nasıl saygılı olmalıyım görünce hazırolamı geçeyim)
Öyle bişey demedim kapalı insanlara dusmansan da saygılı olmak zorundasın laf edemezsin
Düşman değilim nerden çıkardın bunu
Ne lafı etmişim ki
Öyle hissettirdin bilmiyorum
Hislerin senş aldatıyor🤣
Sen de kaoalısın düşman olsam sohbet etmem
Yok aldatmaz 😁
Sorumla dalga geçiyon ama 😂
Soru komik) sen sebep oluyosun)
Şöle sorucan muhafazakarların takıldığı muğladaki residans kiralama fiyatlarını bilen var mı, bak böyle sorunca villalar mümin olmuyor1
Normal bir villa desem daha mı iyiydi onlar öyle geciyo komik değil bir kere
Neyse burdan bir bilgi bekleyen de kabahat
Mümin villa)
Helal residance)
Sus ya sinirimi bozma 😂
Muğla da mısın
Gitme
Gitmedim.