öf siz de ülke nüfusunu bir kavramadınız gitti :ddd ülkede 85 milyon insan var. max 5 milyon hali vakti yerinde olan insna olsa yeter zaten şu algının oluşmasına
şimdi kardeş biz 3 kişilik aileyiz. alınan maaşlarla adımını atamazsın. ama ordan burdan yurtdışından ek işlerden vs vs ve tasarruf ve yatırımlara para elde ediyoruz. olması gereken bu mu? yoksa maaşların yetmesi mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yarinn istanbuldan ozel aracla alacatiya kacamak tatil ypicam. Deniz gunes beach
alaçatıyı da sevmeyen bir benim sanırım
Bnle gelirsen seversin. Sonra bozcaada gecip gun batimi keyfi
düdüklücen mi kızı , niye gelsin tanımadıgı biriyle 🤔
Yeni gelddim Ona gelene kadar cok vr
Kafamız hep tatil modunda 😏
nerdesn öyle
İşte tabiki 😁
Sorsak herkes aç ama tatile gitmeyen de yok
ben aç değilim ama atıyorum 5 gün yerine 10 gün kalabilmek isterdim, onu yapamyorm. çok mu on gün?
Sözüm sana değil sor burada herkes ağlar insanlar aç der ama on kişiden dokuzu tatil yapmıştır
öf siz de ülke nüfusunu bir kavramadınız gitti :ddd ülkede 85 milyon insan var. max 5 milyon hali vakti yerinde olan insna olsa yeter zaten şu algının oluşmasına
Yok daha çok tatile gidenler ağlıyor açız diye ülke battı ekmek alamıyorum diye bizzat gözlemim bu yönde
Seni şimdi tatil paylaşımında yakaladgm için farklı konuşuyorsun eminim yarın ülke battı açız diyeceksin
şimdi kardeş biz 3 kişilik aileyiz. alınan maaşlarla adımını atamazsın. ama ordan burdan yurtdışından ek işlerden vs vs ve tasarruf ve yatırımlara para elde ediyoruz. olması gereken bu mu? yoksa maaşların yetmesi mi
Ben sadece dedim ki sorsan herkes aç ama herkes te tatilde sadece bunu söyledim
yok bu sene işlerim vardı
Ağustos 15 de gittim tekrar gidecegim inşAllah
Muğla sen
aynı
Hangi ilçedesin
Canın sıkkın mi
5 tatil yaptım bu sene
öyle günü birlik bir yerlere gitmek giib mi
Hayır 5 farklı tatil
Bir hafta tatil düşünüyorum bakalım
Sezonu kapattık.
Gitmiyor
E ben seni kaybettimya:))
sen kimsin
Önceki tatil sorundaki çocuuuuk:)
:/ kimle karştryorsn acaba
Ya siz ailecek gitmediniz mi tatile 6 kişi?:)
3 kişiyiz biz
2 gün önce biri benzer soruyu sormuş o zaman. Alman, İngiliz turistlerden falan şikayetçiydi
o benim ama sen yanlış hatırlıyorsun. 6 gün kaldık demiş olabilrim 😂😂😂
A pardon evet 6 gündü :D :D O soruyu bulamadımya ben :D
haha sen kimdin acaba
Ya işte epey konuştukya ben de Marmaris, Didim, Alanyada yapıyorum dedim. Hatta merak etmiştim seni.
doğrudur :d net hatırlamadım ama
Ya hani bi açılayım dedim merak ettim seni dedim:))
öhöm öhöm
Bodrumdayim
Yurtidisina gidiyorum ama kalıcı