https://dogadayiz.net/fethiye-tatil/
dogadayiz.net/.../
Arkadaşlar, 3 yıldır tatile çıkamadım ve işyerinde de çok bunladığım için önümüzdeki ay tatile çıkmayı düşünüyorum. Özellikle yamaç paraşütü yapmayı çok istiyorum. 1 hafta olan paket içerisinde bu dahil 11 bin 300 tl, diğer 3 gece 4 günlük pakete ek olarak aldığımda ise tur 9 bine geliyor. İşyerinden 1 haftalık izin almayı düşünüyorum. Acaba gitmişken iyice eplensem mi diyorum, yoksa aradaki 2500 tl civarı fark vermeye değmez mi diyorum diğer taraftan da. Sizce hangisi daha mantıklı, siz olsanız hangisini seçerdiniz?
dogadayiz.net/.../
Arkadaşlar, 3 yıldır tatile çıkamadım ve işyerinde de çok bunladığım için önümüzdeki ay tatile çıkmayı düşünüyorum. Özellikle yamaç paraşütü yapmayı çok istiyorum. 1 hafta olan paket içerisinde bu dahil 11 bin 300 tl, diğer 3 gece 4 günlük pakete ek olarak aldığımda ise tur 9 bine geliyor. İşyerinden 1 haftalık izin almayı düşünüyorum. Acaba gitmişken iyice eplensem mi diyorum, yoksa aradaki 2500 tl civarı fark vermeye değmez mi diyorum diğer taraftan da. Sizce hangisi daha mantıklı, siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yamaç paraşütü yapmayı sevdiğini söylüyorsun onu yap çünkü diğer 9000lik paketi seçersen ilerde pişman olursun
İstediğin şeyi yap eğlenmeye bak iyi eğlenceler dilerim
İyi de 9 binlik tatilde de yamaç paraşütü olacak, onu ekstra alarak 9 bin tl yapıyor. Normalde 7 bin o tatil
Bende öyle düşünüyorum da, 1 haftalık tatil toplam 17-18 bine geliyor uçak vs, diğeri ise 14-15 bin. Aradaki farka değer mi sence?
Yani o zaman fazla masrafa gerek yok 3000in cebinde kalsın tatilde lazım olur
Yani bilemedim valla, aslında dönüşte 4 gün evde kalmış olacam boş boş, o zaman da acaba burada harcarım bu kez değmez burada harcamaya diyorum ya kafam çok karışıkk
O zaman 1 haftayı tam güzel geçir en iyisi o olacaktır
Haklısınn, teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
1 hafta git kafanı dağıt bence
Haklısın da işte Bende öyle düşünüyorum fakat şu var, 1 haftalık tatil toplam 17-18 bine geliyor uçak vs, diğeri ise 14-15 bin. Aradaki farka değer mi sence?
fazladan birkaç gün daha kalmış olacaksın iyice eğlenirsin değer tabii
Haklısın valla
Gitmişken iyice eğlen
Bende öyle düşünüyorum da, 1 haftalık tatil toplam 17-18 bine geliyor uçak vs, diğeri ise 14-15 bin. Aradaki farka değer mi sence?
Aradaki fark Türkiye’de çok işe yarayan bir miktar değil ki 🙁
Ama kullanırsan o parayı en azından eğlenmiş olursun
O da doğru valla haklısın 😅
Ben o parayı gider burada harcarım yoksa, en azından orada daha iyi eğlenirim🙂 teşekkürler
Rica ederim bol eğlenceler 😎