Tatil & Seyahat Pazar günü temizlik günü mü yoksa gezme günü mü? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Benim için temizlik günü oldu. Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Pazar günü temizlik günü mü yoksa gezme günü mü? Pazar günü temizlik günü mü yoksa gezme günü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Benim için fark etmez ben her zaman temizlik yaparım dikkat ederim.. ama maalesef gezmiyorum son zamanlarda hiç. 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hafta sonları gezmeyi sevmiyorum fazla kalabalık oluyo. Oyüsden gezi planlarımı hafta içini ayırıyorum 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Her gün yarım saati temizliğe ayırırım. Bu yüzden yılda 1 kere genel temizlik tamamdır. Yani her hafta temizlikle zaman kaybetmem. 0 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çalışma durumuna göre cumartesiden yapabilirsem yaparım temizliği yapamazsam hem gezme hem temizlik ondan sonra pert 😅 0 1 Yorumla Atlas_du +1 yıl birde evlisen pepertt olursun Yorumla
OruçReisGeldi Takip Et Xper 7 Yaş: 121 , eic 99% +1 yıl Pazar günü dinlenme günü benim için gezme cuma dan ya da cumartesi den başlar 0 0 Yorumla
Kelebekomrukadarr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sabah 9 gibi kalkıp öğlene kadar temizlik yapılır sonrasında duş ve gezmeeee 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Gezme günüüü.. çünkü babam evdeyken temizlik yapılmıyor. 0 0 Yorumla
seyyahmen Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Benim içinde öyle evi temizledim çıktım dışarı 0 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Her ikiside ola bilir ama daha cok dinlenme günu ola. bilir 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Yalnız yaşadığım için benim için pek sorun olmuyor gelenim yok gidenim yok 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 479 cevap paylaştı. Bazen temizlik bazen gezme 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 810 cevap paylaştı. Çıkamazsam temizlik.. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Keyif günü bana. Yarın işe devam tersane bekler 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 713 cevap paylaştı. 1 haftalık temizlik ve ütü yaptım gerisi dua artık 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kismen temizlik, ve arkadaslarimla bulusma gunu 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 488 cevap paylaştı. Temizlik😂 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı. uyuma günü 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Gezme günü 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 660 cevap paylaştı. Dinlenme. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Benim için fark etmez ben her zaman temizlik yaparım dikkat ederim.. ama maalesef gezmiyorum son zamanlarda hiç.
Hafta sonları gezmeyi sevmiyorum fazla kalabalık oluyo. Oyüsden gezi planlarımı hafta içini ayırıyorum
Her gün yarım saati temizliğe ayırırım. Bu yüzden yılda 1 kere genel temizlik tamamdır. Yani her hafta temizlikle zaman kaybetmem.
Çalışma durumuna göre cumartesiden yapabilirsem yaparım temizliği yapamazsam hem gezme hem temizlik ondan sonra pert 😅
birde evlisen pepertt olursun
Pazar günü dinlenme günü benim için gezme cuma dan ya da cumartesi den başlar
Sabah 9 gibi kalkıp öğlene kadar temizlik yapılır sonrasında duş ve gezmeeee
Gezme günüüü.. çünkü babam evdeyken temizlik yapılmıyor.
Benim içinde öyle evi temizledim çıktım dışarı
Her ikiside ola bilir ama daha cok dinlenme günu ola. bilir
Yalnız yaşadığım için benim için pek sorun olmuyor gelenim yok gidenim yok
Karı evde temizlik yapıyor bende sevgilimle sahildeydim bu gün
Gezme dinlenme günüdür 😄
Gezmek istesek de temizliğe mahkumuz 😄
Bazen temizlik bazen gezme
Çıkamazsam temizlik..
Keyif günü bana. Yarın işe devam tersane bekler
gunduz temizlik aksam. gezme
1 haftalık temizlik ve ütü yaptım gerisi dua artık
Kismen temizlik, ve arkadaslarimla bulusma gunu