Tatil & Seyahat Gözünü kapattığında olmak istediğin yer neresi? Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gözünü kapatıp hayalini kurduğun yeri gözünü açtığında gerçekleşmesini istediğin yer neresi? Güncellemeler+1 yıl Gözünüzü kapattınız diyelim ve açtığınız zaman nerede olmak isterdiniz? Gözünü kapattığında olmak istediğin yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Mezar 0 2 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl İstesen yapabilirsin seni tutan yokki u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet yaparım keyfim isterse.
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Shibuya meydaninda olsam guzel olurdu simdi 1 2 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Orası neresi 🤔 Yorumla yaren9703 +1 yıl Tokyo daki 4 yolun oldugu yer Yorumla
yardımcınızgeldi31 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl bu yil 3,4 kere yasadim bu duyguyu ama sanirim doymadim… Deniz kenarinda hafif esintili sekilde senzlongda kitap okumak 1 0 Yorumla
Happyhappy09 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Coldplay konserinde 1 2 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl O kim yaff Yorumla Happyhappy09 +1 yıl Müzik grubu Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Antalya Alanya 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İstanbul ya, o kadar basit hayallerim var işte 😃 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 9,1b cevap paylaştı. Miami 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mezar
İstesen yapabilirsin seni tutan yokki
Evet yaparım keyfim isterse.
Shibuya meydaninda olsam guzel olurdu simdi
Orası neresi 🤔
Tokyo daki 4 yolun oldugu yer
bu yil 3,4 kere yasadim bu duyguyu ama sanirim doymadim… Deniz kenarinda hafif esintili sekilde senzlongda kitap okumak
Ayvalık Cunda Adası olabilirdi
Coldplay konserinde
O kim yaff
Müzik grubu
Antalya Alanya
İstanbul ya, o kadar basit hayallerim var işte 😃
Miami
Mezarda olmak çok güzel bi duygu 😁😁
İzmir
Cennet