Tatil & Seyahat İzmir'de Karşıyaka mı Konak mı güzel? iremözdemir7526 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar izmirin en gelişmiş güzel yeri neresi karşıyaka mı konak mı? Karşıyaka güzel Konak güzel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İzmir'de Karşıyaka mı Konak mı güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Karşıyaka bence 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 572 cevap paylaştı. Tartışmam.Diğer semtleri de güzeldir.Fakat gelip görmeniz lazım.Anlatamam.Karşı tarafa Karşıyaka'dan bakmak gibisi yok.Ozellikle akşam gezmelerim tadından yenmez. 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl ikisinide sahil ortamı boş sıcakta ağaç bile yok laf olsun idye yapılmış. denizde kahverengi ama mis! bilen biriyle gez bence. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 392 cevap paylaştı. Konakta gezip vapurla alsancaktan karşıyakaya gitmek en güzeli 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ben karşıyaka ya giderim hep çok güzel kafa dinletiyor insana 0 0 Yorumla
bağlaçolandee Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kordon'u saymazsak tabi ki Karşıyaka Son bıraktığımda Konak keki doluydu Hala öyle mi bilmiyorum 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Karşıyaka seviyorum. konak değişik bi kalabalık. bahaneyle vapura binmis oluyorum hem 0 2 Yorumla iremözdemir7526 +1 yıl Egeparkın oralıda güzel karşıyakanın Yorumla meinschicksal +1 yıl bilmiyorum o kadar Yorumla
İzmir33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Karsiyaka daha elit konak varoş dolu 0 4 Yorumla iremözdemir7526 +1 yıl Aynen karşıyaka daha iyi Yorumla iremözdemir7526 +1 yıl Sahili daha güzel Yorumla iremözdemir7526 +1 yıl Egeparkın oralarıda güzel karşıyakanın Yorumla İzmir33 +1 yıl Evet ben alsancakta takilmayi seviyorum yinede😅 Yorumla
By_EkseLanS Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Alacatı tercihim güzelde yer tatil icin 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 962 cevap paylaştı. Göztepe en güzeli Konak 💛❤️ 1 0 Yorumla
PrensinProfili Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 72% +1 yıl Karşıyaka güzel egeparkın oraları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Karşıyaka bence
Tartışmam.
Diğer semtleri de güzeldir.
Fakat gelip görmeniz lazım.
Anlatamam.
Karşı tarafa Karşıyaka'dan bakmak gibisi yok.
Ozellikle akşam gezmelerim tadından yenmez.
ikisinide sahil ortamı boş sıcakta ağaç bile yok laf olsun idye yapılmış. denizde kahverengi ama mis! bilen biriyle gez bence.
Konakta gezip vapurla alsancaktan karşıyakaya gitmek en güzeli
Ben karşıyaka ya giderim hep çok güzel kafa dinletiyor insana
Kordon'u saymazsak tabi ki Karşıyaka
Son bıraktığımda Konak keki doluydu Hala öyle mi bilmiyorum
Karşıyaka seviyorum. konak değişik bi kalabalık. bahaneyle vapura binmis oluyorum hem
Egeparkın oralıda güzel karşıyakanın
bilmiyorum o kadar
Karsiyaka daha elit konak varoş dolu
Aynen karşıyaka daha iyi
Sahili daha güzel
Egeparkın oralarıda güzel karşıyakanın
Evet ben alsancakta takilmayi seviyorum yinede😅
Alacatı tercihim güzelde yer tatil icin
Göztepe en güzeli Konak 💛❤️
Karşıyaka güzel egeparkın oraları
Karşıyaka / Kafkatsin kafsin kaf
karşıyaka ama bostanlı tarafı sadece.