Tatil & Seyahat Yaza dair en çok neyi özleyeceksiniz? evladiye Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor İyisiyle kötüsüyle bu yaz da bitti! Uzun bir yaz mevsiminin daha sonuna geldik. Peki siz yaza dair en çok neyi özleyeceksiniz? Deniz Sıcak hava Yazlık kıyafetler Yaza özgü lezzetler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaza dair en çok neyi özleyeceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
pabloescobarmedellin Takip Et Xper 6 Yaş: 76 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şeyi. Yapış yupuş sıcaklardan bunaldım. Yaz'ı hiç sevmem zaten. Çabucak gelsin kıs mevsimi. Miss gibi mevsim dururken, sıcaklarla uğraşılmaz. Birde çok gürültülü, herkes dışarıda. Kış, daha sessiz, sakin. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hiç bir şeyi özlemeyeceğim son baharı oldukça seviyorum zaten.. 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hiçbirşeyi depremden sonraki hayatımız düzene oturana kadar ne yazı nede kışı... 1 0 Yorumla
gamboçyalı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Özleyeceğim tek şey gurbetçiler anca yaz oldu mu geliyorlar. Akrabalarimin çoğunluğu da gurbetçi 0 0 Yorumla
oxrody Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Yazın havasını tabi ki. Havadan kastım sıcaklık değil. Yazın aurası bambaşka , cıvıl cıvıl. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bikinilerimi, dalmayı, güneşlenmeyi özledim bile 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Yazlık kıyafetleri ve deniz bu senede pek girmedim zaten 😬 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 376 cevap paylaştı. Yeşillik doğayı ağaçları masmavi huzur verici gökyüzü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sahilde kışında oturup üşümek balık ekmek keyfi severim ama yaz lezzetleri başka tabi de bu yaz sıcak canımıza okudu 1 6 Yorumla işinsanı +1 yıl Süpersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kışın tadı başkadır sahilde severim Yorumla işinsanı +1 yıl Aynen kış daha güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazı çok severim ama o mangal yarım ekmek falan offfff ya kışın en güzel yeri arkasından çay ya da kahve olacak deyme keyfe Yorumla işinsanı +1 yıl Sucuk ekmek bence süper Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ovvvv bendensin Yorumla
Özgürruhlu-x Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Lahana gibi üst üste giymekten nefret ediyorum o yüzden kışı sevmiyorum 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 747 cevap paylaştı. Yazlık kıyafetler 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. Denizi güneşi havuzu.. 0 0 Yorumla
mkoc196 Takip Et Xper 6 Yaş: 61 , eic 69% +1 yıl Serbest istediğin gibi giyinebiliyorsun.. 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 393 cevap paylaştı. Yazlık kıyafetler.. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yazlık kıyafetler özlenir, çiçekli çiçekli 0 0 Yorumla
Saturnwomen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Deniz kum güneş şaka şaka boş yapmayı özleyeceğim 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yaza özgü lezzetler ve deniz diyebilirim. 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Elektirik faturası olmayacağı kesin 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yazlık kıyafet , Deniz 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Deniz kıyafet güneş 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 352 cevap paylaştı. Yazlık kıyafetler 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 478 cevap paylaştı. Deniz 0 0 Yorumla