Arkadaşlar başlıca Berlin Hamburg Frankfurt Münih Köln Stuttgart duisburg da varlar ama Almanya'da 81 il varmış ben Türklerin olduğu bütün şehirleri soruyorum hepsini bilen var mı bide Almanya da eyalet falan filan var dediler beni bir aydınlatabilirmi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
en çok duisburg ve berlinde yaşar Türkler , ama Türkün olmadıgı şehir yok gibi köylerde bile Türk var , herne , gelsenkirchen , bochum , dortmund , hagen , essen , oberhausen , düsseldorf , köln , wuppertal buralarda da çok var , yani olmayan şehir yoktur dagılmışlar , ama almanyanın nrw eyaletinde en güzel iki şehir var gerisi çöp , köln - Düsseldorf bu iki şehir de hayat var
Berlin Münih bayvera güzel diyolla 😅 ya birisi bana d ile başlayip g ile biten bir şehir söyledi ama bulamıyorum acaba yazılışı ve okunuşu farklımi dowling mi dedi Dubling mi dedi tam anlayamadım d ile başlayip g ile biten bütün şehirleri eyaletleri bana söyleyebilirmisin.
Duisburg 🤪
ben tam ordan geliyorum
Bana inşaat firmasınin adını söylemişti ama yazıyorum yazıyorum çıkmıyor Google ye türk inşaat firması neden çıkmıyor yoksa oradaki adı Almancami kullanmak zorunda mesela Türkiyede bir firma adını Google yaz hemen çıkar Almanya daki bir çıkmıyor
inşaatçımı bu adam , kaçak gelmiştir kesin bütün inşaatçılar kaçak gelen ilticacılar 😁 firma ismi degişmez sallamadıysa , duisburg ise bulurum onu ben ama iznim bitince şimdi tatildeyim antalyada 😜
İnşaatçı değil memur haftada 4 gün çalışıyor geriye kalan 3 günde de kendi işimi yapıyorum dedi boya badana sıva falan filan yapıyorlarmış lisedede alanı inşaatla ilgiliymis kaçak değil yıllardır Almanya da yaşıyor gayet güzel Almanca konuşuyor
tatlım konum at de , ortaya çıkar nerde oldugu , mal mı bu hiç gezip tozmaz mı , 4 gün memur 3 gün inşaat , para delisimi olmuş 😁😁 hayat kısa yarın bi kalp tak gider gtüne soksun paraları 😁
Ya bu çok uzun hikaye işte bende tel numarası falan yok bende inşaatin adından onu bulmaya çalışıyorum onunla sadece birgün geçirdik ve beni bir daha aramadı numarayi aldı ama aramadı masada onun numarasıni istediğimde sen yurt dışı arayamassin demişti ben o yüzden onu arıyorum para konusunda dedimki haftada birgün dinlen bari demiştim 7 gün zor olmuyor mu yok dedi hep çalışıyorum dedi yılda bir kere tek Türkiye'ye geliyormuş onunla Galata kulesinin orada tanışmıştik sadece o gün beraber geçti benide bir daha aramadı öyle işte 💔
seks yaptınız mı peki? birgün de aşık mı oldun yani , seks varsa baglanmışsındır , hamileyim de 😁 kalp atışları hızlansın çünkü % 100 evli bu kişi
Yok ya ne seç yapması bak şöyle oldu ben sınavlar için İstanbul'a gittim arkadaşım bende kal dedi tamam dedim gelmişken İstanbul'u da bir gezeyim dedim galata kulesine gittik dolaşırken 2 genç yanımiza geldi Galata girişini sordu o arada gül satan adam yanımıza geldi gülleri bir şekilde sattı öyle kalakaldım şey dediler biz Galata yukarısina çıkıp geliyoruz kaçmayın dediler 😅 1 2 dk sonra gelip vazgeçtik gezelim dediler sonra dolaşmaya başladık bir mekana oturduk sohbet konuştuk zaten 2 kişiler diğeride kardeşi arkadaşımla arkadaş oldu oda işte masada ellerini belimize koydular abartmadan öyle oturduk benim saçlarım kıvırcık ya dokunabilir miyim dedi elledi çok güzel kokuyor falan dedi sonra benim numarami istedi ben biraz geri çekildim ilk günden vermek istemedim sonra arkadaşima döndü sen ver numarani senden de ona ulaşiriz dedi bende siz verin numaranizi dedim sen yurt dışı arayamassin dediler sonra ayrı ayrı dolaşalim dediler mekandan çıktık ayri ayrı gezmeye başladık elini belime koydu sende koy böyle dolaşalım dedi sonra sana parfüm alalimmi falan dedi yok dedim dondurma alalım dedi tamam dedim aldık yedik bana ne güzel yiyorsun ben neden öyle yiyemiyorum dedi 😅 sonra 4 müz bir araya geldik arkadaşım öpüşmüş ruj heryerine bulaşmış sonra arabayı aradık eve bırakalım dediler ama bulamadık sonra ben biz şuradan gidelim dedim tamam senin için rahat etsin saat geç oldu dedi gel bir sarılalım dedi sarıldı sonra gel bir daha sarılayim dedi yanaklarımı öptü atanacaksin sakın üzme kendini dedi kardeşine de sen numarayi al dedi kardeşi aldı numarayi gidis o gidiş ne arayan ne soran
utanmasalar orada ayak üstü zikeceklermiş ya 😁 belime doladı sacımı okşadı bi zikmedi kalmış ilk günde 😁 niye ayırıyorlar rahat rahat sevişelim diye , birbirinden utanır öpüşmez diye , sen eminmisin arkadaşının tek öpüştügüne 🤪 hamile kalmaz inş , kim vurdu gider , evlidir onlar ondan aramıyordur , ararsın karısı çıkar tlf ne sacma yurtdışına arayamassın bal gibi ararsın en kötü whatsapp dan ararsın , bende almanyada yaşıyom veriyom isteyen olunca , sadece evliler vermez bahane bulur , biraz agırdan al sende eskort gibi oturduk belime doladı o ne öyle , bi tanış inmi cinmi , tabi aramaz , ilk günden elini veren sonra neyini verir der
Arkadaşim ileri gitti ben öpüşmedim bişey yapmadım hatta gezerken ben arkadaşımı arayım rahat edemedim dedim o bana hep şey diyordu neden bu kadar tedirginsin hiç konuşmuyorsun dedi evde kalırsın falan gibi şakalar yaptı numarami istedi vermedim daha ne yapabilirim ki saç eliyle baktı öyle Hart hurt dokunma olmadı bele olayida şöyle gezerken hafif omuzumun altından tuttu böyle yürüyelim dedi bende sesimi çıkaramadim çok uyanıklardi herşeyi kaşla göz arasında yapıyorlardi. Ayri gezme konusunda haklısın bir ara masadan kalkıp wc gittik o arada planlamislar demekki zaten gezerken dedi ki şu sokağa gidelimmi dedi sokak sessizdi oturalım dedi yani oda beni öpecekti ama olmadı. Evet numara konusu Watsaptan konuşabilirmisiz apta*lığımiza bak demekki vermemek için öyle demiş biri 32 diğeri 30 yaşındaydi 32 yaşında olan Biraz göbekliydi küçük olan zaten değişikti sessizdi numarayida o aldı zaten arkadaşim dioki ötekine verseydik arardı Dior hala samimi olsaydı ben siz numaranizi verin diyince hemen verirdi benim de hatalarim oldu tabi bu olay yasanmamaliydj ne yalan söyleyeyim o gün duygusal birşeyler hissetmiştim ama sende hissederdin mesela dilenen çocuklara para verdi çocuklari dilenirken görmeye dayanamıyorum falan dedi en sonunda ayrılırken 2 kere sarıldı atanacaksin sakın üzme kendini dedi insan samimiyetine inanıyor hâliyle kötü insanlara hiç benzemiyorlardi yani rolmü bunların hepsi ! ama numara bize düşse ne olacak en fazla kurtulmak için engeller ama dediğin gibi evliyse numarayı hiç bize düşurmez değiştiremem falan die sonuçda karısı sorar hatta bekar olsaydı kesin arardı cinsellik için sence onlar o fırsatı kaçırirmiydi ne önemi var numaranin yuzmus kuyruğuna gelmis sence de öyle değilmi ulaşsanda mesela korkacak bir şey yok ama evliyse kendine ulaşılmasından korkar
Instagramida kapattık dedi tesadüfe bak 2 si birden kapatmış😅😅 ama ben soyisimlerini bilmiyorum aramada çıkmadılar zaten arkadaşımla gezerken öpüştükten sonra otele gitsek demiş yurt dışı aramayı açık bir yer bulursak açtıralim demiş hâlbuki Mobil uygulamadan oluyor 😅 ne kadar saf olduğumuzu anladılar sa artık ama evli olduklarıni düşünmüyorum çünkü otele gitmiş olsak soyisimlerini falan öğreniriz belki numaramizi alır die korkardi sen diorusunya bize ulaşırlar die vermediler bence alakası yok ondan korksa otele götürmeye çalışmazdi
hiç resimdemi çekilmedin bebiş , resim varsa at özelden belki tanıyorumdur , eger duisburg dan geliyorsa
Böyle olacağını bilseydim çekinirdim masada biz çekindik ama onlar çıkmadı ha ben arkadaşımı çekerken yanyana oturuyorlarya onunla arkadaş olan dediki ben arkadaşimi çekerken ben geri çekiliyim çıkmayım dedi ben böyle değişik oldum arkadaşıma dedim sonra öyle demesi ayıp dedim bana diorki o fotoğrafi bozmamak için çıkmak istemedi Dior 😅 tabi tabi kesin öyledir ertesi günde buluşuruz die öyle beraber resim falan cekinmedik ha bu arada onlarda Kayserili bende hemşeri hemşeriyi gurbette... die bir laf varya çok güldüm ya 😅 bende merak ettim acaba evlilermi falan o yüzden bulmak istedim duisburg olacağını sanmıyorum duisburg ve inşaat firmasınin adını yazdım çıkmadı Almanya da türk firmalar diyorum çıkmıyor hiçbir şekilde çıkmıyor bu nasıl bir şey anlamadım
yalan söylemişler , artı hiçbir memur ek iş yapmaz çünkü onlar iyi kazanıyor , tamamen yataga atana kadar sallamışlar
Üniversite okumamislar belediye de memurum dedi maaşını sordum 2300 Euro dedi ben Almanya'da yaşayan başka insanlarla konuştum memuriyet orada avantajli konumda değil 2300 Euro az para dediler
1 kişi için iyi para , evli işte geçim sıkıntısı var 🥴 onlar bekar çıksın ben burada güzel kardeşim diye bagırcam , % 100 evli , senin yaş kaç onların yaşı kaç , adamlar ayak üstü zikceklermiş sizi , evli yapar bunu acele vur kaç , bekar niye acele etsin ki , yarın yapar bugün belini veren yarın neyini vermezki 😁 ilk günden öpüşmüş arkadas diyon ikinci gün ooooo , ya da beni kekliyorsun , onlar sizi zikmeden bırakmazdı , o kadar yedir içir dovraveçir ha , sonra arama sorma biyerde yalan var sanki tam ne oldu bi anlat
Yukarıda kaç paragraf yazı yazdım sen okumadan yorum yapıyorsun herhalde ne yalanı olan bu biri 30 diğeri 32 dedim neden seni kekleyim hayatımda ilk defa basıma böyle bir şey geldi 32 olan biraz göbekliydi zaten evli olabilir ama olmayabilirde vur kaç diorsun ama bizi otele götürmeyi düşünduler otelde isim soyisim falan hep çıkar onları bulmamizdan korkmazlarmi sence ayrıca nasıl böyle birşeye ilk başta nasıl cesaret ediyorlar bize pardon galata girişi nerde die sordular bilmiyoruz falan derken gülcü geldi gül satmaya çalışti onlarda yok demedi aldılar biz yok istemiyoruz falan dedik öğrencisinizdir falan dedik çok pahalı dedik yok biz Almanya'dan geldik para çok bizde dedi adres sorduğu birine neden gül alir insan o kadar para verip işte sonrada olaylar yukarıda yazdığım gibi uzaktan gözlerine kestirmiş olabilirler ilk başta da seks yapacak kadın arasalar bile güvenilir olması lazım keş hayat kadını vb oralarda çok var insan tesadüf eseri adres sorduğu birine gül almaz ve bizde zaten arkadaşimla masumca gezip foto çekiniyorduk zaten kimseye bir zararımiz olmaz normal dede
saftirik belki gülcüyü onlar ayarladı , şu kızlara adres sorcaz sen o ara çık gel dediler , antalya çok yaptım 🤪 gül de pahalı degil antalyada da 40-50 tl tanesi ikisi 100 tl olsun bak ayarı vermişler 100 tl ile ,, otele gidip isimlerini sormayı utanıyorsun bence , zikmedilerse bu arayış niye , göbekli bise diyorsun sktırsin gitsin , yana yana niye arıyorsun , ben lafımın arkasındayım , onlar sizi becerdi , sen gururuna yidiremiyorsun aramıyor çöp gibi kullanıp attı diye ,, adam evli tadına bakmış atmış , yuvasını mı bozcan derdin ne , 2 cocugu var adamın
Sen şizofren falan misin dediğin gibi olsa senden mi cekinicem derim yaptık die ben kimseye hesap vermek zorundamiyim ya da kim beni yargılayabilir ben otele gidip kendimi kullandirticak kadar aptalmiyim yazdıklarımdan bunumu anladın şerefim ve namusum üzerinde yemin ederim olmadı bir şey gülcüyu ayarladıklari tabi ki aklıma geldi bir tek akıllı sizsiniz zaten ama alırken 300 lira dedi gülcü o arada kardeş bunlar abisine 300 TL Dior dedi biraz indirdiler aldılar gülcüyu ayarlamis olsa fiyatinida konuşurlardi herhalde demi! otele gitme falan olmadı gitmiş olsak canım soyisimlerini falan sorarız zaten isimlerini biliyoruz çok saçma mantık yürütuyorsun.
Bana yana yana arıyorsun diorsun herkesin yapısı farklı Allah'a şükur bir şey yapmadım ama genelde zoruma gitti başka olsa sallardi ben genelde kendimi kullanılmis hissettim 2 çocuğu var adamın Dior 😅 Antalya'da çiçekçilerle anlaşıp aynı böylemi yapıyordun
dm gel sen bakim
yalan yok ben turistlere yapıyordum , thank you very much diyip sarılıyorlardı , sonra gel yemek ismarlayayım diyom , yemekten sonra villam var nargile içer konuşuruz diyom orada sarap visky içiyorlar yumul şak şak , sistem böyle işliyor
Ben çok bişey yemedim masada bir mojito içtik 140 lira tanesi tabi çiçekde aldılar 200 lirada o tutsa bide dondurma aldı 100 TL kolada almıştı yani ikimize toplam 800 lira falan harcamışlar parfüm falan alalimmi dedi de yok dedim bir gece için baya da harcamışlar ya 😅 ama sizi eve bırakalım dediler arabayı aradık nereye Park ettilerse bulamadık belki bulsak binseydik o arabaya saat geç oldu otelde kalın bu gece derlerdi verilmiş sadakam varmış ama biz bunları yaparız die düşünmüşlerdir sırf cinsellik içi. Bile ararlardi çünkü arkadaşim baya rahattı onlar hergun otele belkide birini atıyorlar evli olsa illaki biri beni bulur die yapamaz bekarlardi ama bu konularda daha relax birilerini buldular bu kadar basit
sanmıyorum , tabiki para harcamamışlar , bir yemek yiyorsun 2000-3000 tl hesap geliyor antalyada , kahvaltı ediyom 1500--2000 , mojito alkolsüz mü , benim ex de içer durur kahvaltıda mojito derdi 220 tl antalyada , ya belliki hoşlanmışsınız , biraz üsteleseler otele gidecekmişsiniz, zaten parfümü alsaydınız otele gidelim derdi hayırda diyemezdin , bu ara bende almanyada yaşıyom seks yapabilirsin kime ne , hoşlanırsın yaparsın ihtiyaç , herkes yapıyor 😁 ama böyle vakit geçirip o gece ertesi günü aramaması bi garip , ha bunlar vermicek diye düşünmüşler desem yok ,, yanlış anlama ama ilk günden belini tutturan öpüşen ikinci gün verir bunu herkes tahmin edebilir , çözemedim çok garip
Numara falan mı silindi die düşündük arkadaşim şey dedi numarayi not kısmına kaydetti dedi ordan kendi kendine silinmez ki ama itiraf etmeliyim ki hoşlandım yani biz bir kaç hafta Leyla olduk evde etkilendik baya Instagrama belki milyon kez yazdim çıkmıyorlar hiçbir şekilde kendi hesabımı herkese açtım kullanıci adımı kolaylaştırdim belki o bulur die yok yani zaten o gece 1 e kadar gezdik ve aklım sanki gitmişti aşırı değil de ben mojitoya alkol konulduğunu senden duydum o mojitodan dolayı kafam öyle oldu bence ve o arabayı bulsaydik o anki heyecana yenilip binebilirdim zaten ev baya uzak şey otelde kalın saat çok geç oldu derlerdi ertesi gün gene olurdu bir insana korku herşeyden vazgeçirir korktukları bir şey vardı ama neydi bilmiyorum. Arkadaşim benden gizlimi konuşuyor desem biz bir bilişim uzmanı bulduk o bulabilirim dedi arkadaşim ona bulduralim dedi ama bu suç o yüzden yapmadık kendi konuşuyor olsa ona bulduralim yalvarmazdi açığa çıkar die
mojito alkollü oluyor tabikide bacardi koyan var votka koyan var , tahmin ettim işte , sizi o halde bırakan ertesi günü kesin arar yine buluşalım der , bu kez kesin götürüz bunları der , bence onlar karıları ile gelmiş de olabilir , şu an karıları yanındadır ondan arabayı bulamadık ayagı yaptılar , cocukmu bunlar nasıl bulamaz , ararlarda almanya dönünce rahat olunca 🤪 bekle
sen dm den niye yazmıyon ya , heyecanlı hikaye sorcaklarım var sana , korkma yemem
taş gibi sevgilim var benim asılmam da
Saat 9 gibi tanıştık 1 e kadar gezdik karı 4 saatmi bekleyecek 😅😅 ilk gezerken kardeşine konum at aracı bulamayız yoksa demişti hatırlıyorum çünkü onlarda yabancı yani ne aramasi bu olaya 2 ay oldu ben bu olaydan sonra erkeklerin 2 ayaklı hayvan olduğuna karar verdim hiçmi duygu hissetmedin her şey yalanmıydi nasıl böyle rol yapar bu insan bana iki kez sarılmalar atanacaksin üzülme dedi zaten yanağımida ağzının içine alarak öptü bir kere sarıldık bitti gel bı daha sarılayim dedi sarılırken bir taraftan diğer tarafa geçerken gözüme bakıyordu böyle yemin ederim o gün rujum kırımızıydi evden çıkarken kırmızı sürmek istedim saçlarımı çok değişik yaptım arkadaşim bugün çok güzel oldun dedi bizde az değiliz lavobaya gidince ruju iyice sürdük parfüm banyosu yaptık geri gelip oturunca parfümün markası ne çok güzel dedi dm yi boş ver bura iyi işte
yanagı dudagı somurmuş hayvan , yemek ısmarlamadılar mı? peki sarılınca kalçalara okşadımı? senin arkadaş bence yaptı , sana söylemiyor
Yok yemek ismarlamadi ben sonra şeyden çok utandım ayrı gezerken midye alalimmi dedim 3 falan yedim 20 TL falan tuttu istemis gibi oldum 😅 kalça falan okşamadi belimi tuttu bende onun omzunu sarılırken kafası Biraz boynumda durdu ben kafamı oynattim oda yanagini yanağıma sürttü hafif 🙃 sarılırken saçımı geriye atmadım yüzüne gelsin koklasin die bende ne fenayım ya bide masada çerez vardı oturduk o bir tane yedi bı daha yemedi sonra bende yedim cerezden baya keşke yemeseydim utandım hatta şey dediler isterseniz yemek söyleyelim dedi ya da meyve tabağı falan yok dedik tabi ama zaten menüde en ucuz mojito vardı onu sipariş ettik öyle para yiyici karılardan olmadığımızu anlamışlardir çünkü her şey 2 3 milyardi Beyoğlu tarafında bir mekandı ayrı ayrı zaten ,10 dk falsn gezdik o arada öpüşmüşler de sevişebileceklerini sanmıyorum zaten geri bir araya geldik bir geldiler el ele ağzi falan tüm ruj kaşla göz arasında işi pişirmiş onlar eminim beni istemiştir noldu anlamadım yani
o zmn bir tez kalıyor , sizden daha iyilerini buldular onlarla yatıp kalkıp geri almanya döndüler , tatlım birde şu var bende almanyadayım , almanya deyince bile degişen kızlar var , orada verecekler bu beni almanyaya götürür euro 30 falan düşünüyorlar galiba , meslegin yoksa gider orada hizmetçilik edersin , almanyada doganların % 90 nı uyusturucu alkolik ve kumar hastası , çok gidip heba olan gencecik kızlar var , tatilde geldiler beni istediler annem verdi , eee kocam uyusturucu kullanıyor alman sevgilisi vardı , eee ben geride dönemedim cocuk oldu pişmanım keşke gelmeswydim , çok duyarsın bunu , almanya orada çevren yoksa cehennem olur sana , öyle hayele kapılıp heba olmasınlar
Tâbi canım konuştuk biraz bütün Avrupa ülkelerini gezmisler hatta belediyede memuruz vize işlemlerine yardımcı oluruz dediler giderseniz gelmek istemessiniz dediler ya bizde öyle görmemiş gibi davranmadik işte atanmaya çalışıyorum deyince yokmu kimse dedi kendi halimizde insanlarız dedim Kayseri nin yerlisiydi bunlar bana yerlisimisin dedi yok dedim ama şöyle gözlemleyince türk aile yapısındsn kopmamislar mesela burada akrabaları var otelde kalıyorlarmis ben rahat edemiyorum demişti gir çık falan Alman kızlarındsn laf açıldı nasıl oluyorlar falan dedik çok rahat oluyorlar ya dedi ben dondurmayi çöpe atacağım zaman da dur orada erkek var falan demişti 😅 sonuçda 32 yaşında insan o yaşa kadar neler yaşamıştır neler tecrübe etmiştir ama öyle uyuşturucu kullanmisa falan benzemiyorlardi babasıda madenciymis gerçi bir kaç saat konuşmayla bişey anlayamayız bunu ilk senden duydum bende orada ki Türk gençler ne kadar şansli diorum eğitim okuma yönünden ekonomik yönden sosyal yönden Almanya'da doğan Türkleri kastediyorsun değilmi neden öyle oluyorlsr çok sacma
Tatlım almanyada Türk gençlerinin okuma oranı üniversite ve üstü % 3 gibi komik bir rakam , 100 kişiden 3 ü okuyor , digerleri iş hayatına atılmış aile baskısımı bilemem çalış para kazan , uyyşturucu çok yaygın kumar aşırı yaygın her köşede casino var ve genelde Türkler oynar , alkol içmeyen bulamassın keza Türkiyede öyle artık , eger uyuşturucu kumar yoksa iyi aile çocugu derim , biraz garip bunlar almanyada belediyede mi çalışıyor , belediyede çalışan bir kişi iyi para alır memur ise , çünkü vergi hiç vermiyorlar gibi , çok avantajları var , biraz sallamasyon yapmışlar sanki , alman kızları rahat degil , içince zil zurna serhoş olursa belki yatar senlede , normalde almanlar birkişiyi tanımadan güvenmeden yataga girmez , evine sokmaz, cok korkaklar o konuda , atlamakla alakası yok onlar zaten kaçamak aramış vur kaç , ciddi ilişki arıyan veya senden hoşlanan numarını alır o gün o saate ayrılınca yazardı , selam cok tatlıydın şimdiden özledim falan filan işte , artı numaramı isteyene ben veriyorum yok arayamassın yok flan filan inter milan 🤪🤪
Yanlış anlaşılmasın ama bence Almanya'da okumak zor çünkü biraz zeka istiyor Almanya da üniversite okumak buradaki kadar kolay değil o yüzden türkler üni kazanamıyor benimle olan biraz cana yakındı ama kardeşi böyle az konuşuyordu ciddi ağırdı böyle numarayı zaten o aldı biz şöyle tahmin ettik ayrıldıktan sonra aramamaya ağır olan karar verdi diğeride onun öyle yapacağını düşünmediği için benimle numara alışverişi olmadı ve iletişim kesildi kardeşinin öyle yapacağını bilmiyor olabilir die düşündük ama öyle olsa o beni bir şekilde arayıp bulurdu dediğin ne pahasına olursa olsun ayrıca benim şu an bir işim yok dedim ama arkadaşim memurdu yani eğitim sisteminden bahsettiler biraz lisede inşaatla ilgili bişey okumuşlar üniversite okumadınizmi dediğimde orada lisede zaten çok iyi bir eğitim veriliyor üniversite okumaya gerek kalmıyor dedi benim aptallgim arayamassin dediğinde Watsaptan konuşabiliriz diyecektim yeni öğrendik bunları hiçbir bilgimiz yok yurtdışıyla ilgili çok bilgisizmisiz
😁😁 whatspp international face messenger gibi internet üzeri çalıştıgı için free , bilmeyen okuyan ögrensin diye yazdım , yok abartmışlar lise üni dengi asla olamaz , almanlar çok disiplinli torpille sınav geçen yok, kara kaşın kara gözün veya hocasının altına yatıp saxo çekip not alan , herkes çalışıp kazaniyor , son 20 yılda Türkiyede egitim sistemi vasat , adam üni okumuş inglizce hello how are you başka yok, tarih yok gündem yok cografya mal gibi yüzüne bakıyor, çok ögretmenle memurlarla tanıştım tatil yaparken Türkiyedekiler harbi çok geride cogu konuda , bilgisi yok , ondan kekliyorlar , almanyada üniversite okuyan birisi bilgi donanımlı olur yabancı dil bilir , ya herkonuda başdan salma sistem var Türkiyede , mesela Türkiyeden evlenip gelenler otobüs sürdüm tır sürdüm diyor ehliyet sınavında kaybediyor 🥴 ve bu adamlar İstanbul belediyesinde otobüs metrobüs sürmüş , Almanya karar alıyor denklik yok , Türkiyede istedigi ehliyeti olsun sil başdan yapacaksın diyor, onlarda biliyor herşeyin üçkat başdan salma oldugunu , ve sana şunu diyeyim lise bitirmekle memur olamaz onlar baya bi sallamış ya , sizi çok saf görmüşler 😁😁 varsan baksan belediyede çöpçüdür 🤪🤪 almanyada şu sistem var çocugu ilkokul da ayırıyorlar akıllı olanlar iyi okula hepside orta olan normal okula hafif canım olanlar ayrı okula gidiyor, grundschule , gesamtschule , realschule , ve çok iyi bir sistem tembelle zeki çocugu aynı sınıfa aynı okula koyarsan tembel ötekileride tembel yapar, mesela bir farklı bişey daha var , almanyada 112 acil ambulans aradın ambulans ile üzerinde doctor yazan jeep olay yerine gider, ilk müdaheleyi doctor yapar , bu hep böyledir , burada bizim doktorlar acilde popo büyütüyor hasta ayagına gelcekte bakacak, ambulansdaki nin bilgisi damaryolu acma tansiyon seker bakma , başka yok , avrupa cok yönden ilerde bu bir gerçek , teknoloji degil sadece sistem düzen kanun heryönden dört dörtlük , Türkiyede kanun yok sistem yok düzen yok
Ya zaten Türkiye mahfolmus durumda şu an her konuda hiç girmiyorum ama Almanya'da yaşamayı isterdim düzgün bir hayat için burada ben memur olsam Almanya'da yaşayan biriyle evlensem kendi işimden istifa etmek zorundayim dedeleri zamanında gidenler çok şanslı ekonomi sosyal yönden her yönden yani 3 kardeşiz en küçüğümuz makine mühendisi dedi lise tabi uni dengi olmaz ya işte üniversite okumamislar ya biraz böyle kılıfına Uydurmaya çalışti sanki
eksiseyler.com/almanyada-devlet-memuru-maaslari-ne-kadar bu haberde yazıyor lise mezunu olabiliyor yazana göre dediğin gibi uydurmuş da olabilirler gerçeklerin açığa çıkmasındsn korktukları için de iletişime geçmediler çünkü tanıdıkça hayatını öğrenirsin ertesi gün bizim gibi iki saf bulmuşlardir bizi düşüremediler ama onları halledip kaçmış olabilirler gerçi bizim kadar safına bir daha denk geleceklerini sanmıyorum.🥴🤣
yokbe tatlım ilk günden veren kız 1000/1 çıkar , kimse bukadar basit degil , almanya ekonomi süper ama yaşamak için cokta güzel degil , yagmurlu kapalı bir hava ruhun daralıyor , saat 20 oldumu herkes evine çöker in cin top oynar , onlar eşleriyle geldi bi kaçamak yapalım dedi tahminimce , hala sözümün arkasındayım , evli olmasa tlf verir face verir instigram verir neden korksun , demekki eşleri sizden güzel onları kaybetmekten korkup size ulaşmadılar 😁 sana baya inandırmışlar herşeyi , bak inşaat işinde çalıstıgı dogrudur ama memur degildir , o işi yapan inşaat falan sürünmez be , o kadar da degil , birde robot olsa çatlar haftada 7 gün , almanyada herkes 5 gün çalışır 2 gün izin , kimse kendini yormaz , alım gücü var , ne geregi var ki , sen çok istiyorsan sana bulayım bi yakışıklı , ben yakışıklı oldum için arkadaşlar hep yakışıklı , almanyaya götürsün yaşa işte orada
Ben ilk günden bir şey vermedim telefon numarami bile vermedim istediğinde geri çekildim arkadaşıma döndü sen ver o zaman senden de ona ulaşiriz dedi omzumun altından tuttuğunda 5 dk öyle yürüdük rahat edemedim arkadaşimi ariycam dedim çıktım ben normal davrandıgimi düşünüyorum aşırı yabani de olmak istemedim hatta bana sen çok ciddisin falan dedi hayatı ciddiye alıyorsun anı yaşa dedi ben abartılı davrandıgimi düşünmüyorum beyinsiz arkadaşim öpüşmüş el ele geldiler güzellik konusu yani güzel olmasa bile yolda tanıştığı birini karısını tercih edecek halı yok kimsenin ha ben belime kadar kıvır kıvır simsiyah saçlarım var gözlerim hafif ela dudaklarım dişlerim çok güzel cildim bembeyaz kocaman kirpiklerim hatta masada otururken dişlerin çok güzel dedi ben göze göze gelemiyordum hep kaçırıyordum gözüme bak dedi gülerek bakamam falan dedim baktım sonra biraz güzelmiş gözlerin dedi. Hicbir şey gözlerinden kaçmıyordu.
Arkadaşından süphelendim bak , bi grup çalışması yapmamışlardır umarım , almancılar tost yapmayı sever , cok degişik ilişki türleri var onlarda, yani o gece erkeklerden ayrıldınız sen hep o kızlamıydın , şu ilk buluşmada öpüşen kızla? o kızı çok yiyen olmuştur saf galiba 😁 höt diyene al sana g ö t diyo sanki 🤪🤪🤪
Haftada 4 gün çalışıyorum dedi zaten kanun geldiya memurlara 4 gün çalışma die Türkiye ye de geliyor ben müteahhit gibi mu dedi yok dedi boya badana sıva falan filan dedi öyle çok büyük biryer değildir zaten küçük bir firmadır. Ama internetten çıkmaması garip birine sordum vergi dairesne kayıtli değilse çıkmaz dedi
almanyada kaçak firma olmaz tatlım , Devlet anasını beller , hepsi vergi dairesine kayıtlı olmak zorunda yoksa iş yapamaz , bi kaza olsun nasıl vercek hesabını , boyun kaç
senin?
Bende öyle düşündüm Almanya çok disiplinli bir yer kayıtlıdir dedim o arkadaşımin 20 tane falan sevgilisi oldu rahat yani o gece birde ayrıldık 3 de eve geldik zaten metronun önünde ayrıldık onlar gitti metro bekledik hep yanyanaydik arama falan gelmedi 160 😋
Taksi parası verip taksi ile gönderir insan öküzmüş bunlarda yaw , kız başınıza gece 1 de metro bekle , aslında tam sevişme saatleri , otele gidelim dediler mi
Valla Kayseriliyiz ya bütün Kayseri sayfalarinu takip ettim o sayfaların takipçilerine baktım aradım isimlerini yazdım çıkmıyor Almanya sayfalarına baktım yok çıkmıyorlar ya da kullanıcı isimleri çok değişik hiçbiryerden çıkmıyorlar LinkedIn Instagram swarm twetter tiktok Facebook ama soyisimlerini bilmiyorum ben ama yoklar yani inşaatin adını yazıyorum sosyal medya ya yok Allah yok kafayı yersin. Ha bir tane hesap buldum duisburg yazıyor Instagram tiktok profil simsiyah tiktok takip ettim Instagram istek gönderildi olarak kaldı mesajda atılmıyor tiktok da beğeniler falan hep gizli hem tiktok hem Instagram takip attım insan bu kim acaba demezmi hesapta garip bir gizlilik ve sessizlik var ha e postanin başını sonunu gördüm @den önce 8 yazıyor yani orası 38 olabilir hani Kayseri 38 ya ordan mantık yürüttüm o olabileceği yönünde.
isim soyisim biliyorsan dm den at bana duisburg da bi sordurayım
Yok zaten soyisim bilmiyorum gerek yok teşekkür ederim
Ben Türklerin yaşadığı bütün şehirleri yazıp
tek tek sonra inşaatın adını yazip bulabilirim belki
bulamassın
Bulamassam ne yapayim hayatta bazı şeyleri kabul etmek gerekir ne olursa olsun hatıra oldu bizim için o gün çok eğlendik çok güldük belki yıllar sonra karşılaşırız yanında çocuklari falan film gibi yani 😅 arkadaşimla böyle senaryolar kurmuştuk ilk zamanlar yani üzüldük bir anda bitti her şey farkında bile olmadan ayrıldık yıllar geçer gider her şey unutulur zaten durakda arkadaşım dediki bekledik biraz aramayacak ben erkekleri çok iyi tanıyorum bu maziye gömülecek birbirimizi bir daha görmeyiz dedi duygusuz hayvanlar işte
haha 🤪😁 baya tutulmuşsunuz çok yakışıklılardı kesin ,
Yani benle olan 180 boyunda biraz kilolu ama aşırı değil köyü kumral di kolları falan iyiydi tıfıl değildi öyle aman aman değillerdi öteki 175 falan esmerdi
peki keşke onlarla gece geçirseydik istediklerini verseydik dediniz oldumu , arkadasınla biraz konuşmusunuzdur söyle yapsaydık keşke falan , otele gitseydik ayrı odalarda falan
Arkadaşim dedi keşke gitseydik irtibat kesilmezdi dedi arkadaşim ne tatmin ederlerdi dedi ha bende 25 yaşında insanım cinsel duygularım var tabiki bana sarıldığında vücut sıcaklığı geliyor sarılırken belimi tutuşu elleri büyüktü belimi tüm kapladi insan birşeyler hissediyor ama otele gitmediğim için pişman değilim ben tek gecelik bir kadın değilim ayrıca gitsen bile napar eder irtibatini keser bir faydası olmaz yani az hasarla atlattigimi düşünüyorum onu yapıp kaçsalardi ben kafayı yerdim. Hem ilk günden direk otele gidip sevişsen hayat kadını gözüyle bakabilir sen erkeksin mesela ben öyle yapsam benle ilgili ne düşünürsün.
basit kız görürüm benle yapan başkaları ilede yapmıştır diye düşünürdüm , tabiki ilk günde yatılmaz , bi tanış inmi cinmi en iyisini yapmışsın
Hatta saat 12 gibi biz kalkalım falan dedim masadan kardeşi dediki oturalım bizi bir daha girmessiniz anın tadını çıkaralim dedi hemen o anda öteki yarın da bir görüşme ayarlariz diyip durumu toparlamaya çalıştı şimdi düşünüyorum zaten ağzından o anda kaçırmis biz anlayamamisiz
aynen , anın tadını cıkar işte yapın canınız ne istiyorsa demek 😁😁
ya bunlar başka kızlarla geldi o an boşlukta sizle buluştu , kızların işi vardı falan 3-4 saat idare ettiler , hiç tlf na bakıp bişeyler yazdılar mı arada bi
Taksi parası yok ya vermediler hatta ne oldu biliyormusun ben farketmedim arkadaşım etmiş arabayı ararken Almanca konuşmuşlar sonra biz yürüyoruz arkamızdan gelmiyorlar mesafe baya açıldı geride kaldılar arkadaşim onda sen surda dur ben şuraya bakıp geliyorum dedi oturdum arkadaşim 2 dk sonra geldi ben elimi kaldırdim onlara beni görüp geldiler sonra arkadaşim dediki nie geride kaldılar biliyormusun biz önden gidelim kaybolalim die dedi öncesinde Almanca konuşmuşlar ne konuştularsa artık ben elimi kaldırıp yanıma geldiklerinde ben surdan metro gidiyor biz gidelim dedim benle olan hiç hayır demedi tamam dedi arkadaşim yok bizde sizle gelelim dedi o yok tuttu onu adımı söylerek onun içi rahat etsin üzülmesini istemiyorum dedi
ekmek istemişler , işte benim dediklerim çıkıyor onları bekleyen başkaları vardı karısı sevgilisi , inanmak istemiyorsun ama hiçbir almancı yanlız tatile gelmez, ha otele gelirlerdi ama seks biter bitmez bi bahane bulup kaçarlardı , biz içecek alıp gelelim sigara alıp gelelim gidiş o gidiş otel parasınıda size kitlerlerdi 😁 ucuz yırtmışsınız , çocuk mu bunlar koca yolda sizi kaybedecek yaw , saf olmayın birde kayserililer cok uyanık derler bumu uyanıklılık 😁
2 saat oturduk bir kere bile telefona bakmadılar son anda bir kere çıkardılar telefonu o geride kaldıklarında ellerinde tel vardı evet dediğin gibi olabilir yani işte biz yürüdük gelmediler geride kaldılar önden gitsinler die demekki zaten ilk başta Galatanin orada dedimki biz Ortaköye gececez dedim Arabayla geçelim dedi yok dedim ısrar etti arkadaşim kabul etti ben tedirgin oldum sonra arabaya falan gitmedik istiklala doğru yürüdük benim sayemde arkadaşim hemen kabul etti daha tanışır tanışmaz arabaya binmeyi oda bendeki tedirginligi farkeedince yürüdük arabaya gitmedik dediğin gibi olabilir ama 9 dan 1 e kadar nerde bekleyecek karısı sevgilisi ben sevgilisi karisi yok demedim vardır belki otele gitsek dediğin gibi olurdu hatta duşa girsek o arada kaçarlardi belki ama orada tel numarası ad soyad ful öğrenirdik bulsak ne olacak otele kendi isteğinle gitmişsin hiç bir bol yapamazdik çok sıkarsa numarayi değiştirirdi😅
evleri vardir veya otelde kalmistir karilari , yoksa kimse bunu yapmaz ya , iki kiz bulcan rahat takilcan kizlarda rahat , daha ne istiyorsun , ve ikinci gün cok sey olacak belli olmus hicbir erkek irki bu firsati kacirmaz tepmez , % 100 baska kadin varki sizi ektiler , yoksa daha ayrilir ayrilmaz yazarlar
Evet ya da ertesi başkalarını buldurlat bize gerek kalmadi zaten cuma akşamı görüştük masada ne zaman gideceksiniz dedim pazartesi dedi sence onlar o abazanlikla şeytanlıkla haftasonunu aylak aylak gezerek geçirdiğine inanıyormusun
ama sizde verecek hissi yaratmissiniz arkadasinizin öpüsmesi falan , yani 1 gün sonra sizde cantada keklikti sanki , kolay kolay birakmazlardi , ama zaten bizi göremessiniz dediklerine göre o anlik bosluklari vardi , birde bu isler sans hickimse onlara ilk gün vermez veya coguda konusmaz yani , yüzlerine bakmaz , bu isde bir is var cözemedim
Tâbi biz varken neden başkasini bulmayla uğraşsin ayrıca konu seks de olsa güvenilir olmalı keş Çivici katili hayat kadını çıkar çıkar da çıkar onların ya karısı ya sevgilisi vardı ama onlarla daha önce seks yapmışlardir yani biz onlar için değişiklik olacaktık ama yemin ederim ben orada tek olsam muhatap olmam ve gülü almazdım arkadaşim yakın davrandı bende yok diyemedim ve ben bakireyim yani dediğin gibi sonradan görüşme düşüncesi olsa öyle demezdi tek seçenek kalıyor arkadaşim bana mesaj attığını söylemedi diycem ama yazılım uzmanına yaz dedi baya bir öyle olsa sakladığım açığa çıkar die bişey yapmayalim derdi ama o kolay atlattı 1 2 hafta çok üzüldü sonra unuttu.
ya şöyle düşün bebiş , arkadasın 1 gün sonra senle buluştumu? baska bir arkadaşı ile onlarla buluşmuş olmasın , ayrıldıgınızda ben size başka kız getircem demiş olabilir , eger aranız kötü ise , ya da seni kıskanıyorsa , ama bu bir teori , yarın sultahmed de arkadasını kovalama 😁😁
Ben 2 haftalığına yanına gittim aynı evde kalıyorduk gece üçte eve geldik diorum ertesi günde akşam galataya gidelimmi belki onları görürüz dedi baya üzüldü yani
hmm biraz ilginç çözemedim senin olayın
Evet ya bendede takıntı haline geldi nedense bişeyler hissettigine çok inandım çünkü her şey numaraymis meğer sence hiçmi bir şey hissetmedi ufacık da olsa son anda sarılırken atanacaksin sakın üzülme dedi kulağıma bende hoşçakal kendine iyi bak dedim
Atanırsın inş , ama hissetmedi bence macera aradılar , olmadı salla gitsin yaptılar
Ve ben ve onlar hemşeri oluyoruz ben Zaten yerlilerini sevmezdim Kayserinin tam Kayserili çıktılar yemin ediyorum
senin hiç
erkek arkadaşın olmadımı ilk mi bir erkek belini tıttu elini tuttu , insan bu kadar tutulmaz be
Evet maalesef 🥴
saglık olsun , takma kafaya daha güzellerini bulursun seni hakeden
çok özel bişey sorcam gelsene özele ya
Dondurma aldık yedik baya hep gözü bendeydi ben yerken izliyordu dondurmayi alırken adam şaka yapıyor vermiyor dondurmayi bende gülüyorum oda bana bakıyor böyle gözlerini kısarak sonra yedik baya dondurmayı bana şey dedi ne güzel yiyorsun ben neden öyle yiyemiyorum dedi sanki benide öyle yesene der gibi orada biraz anladım ama çaktırmadim utandım 😅
onun cevabını biliyorum ama burada yazmıcam
Ya işte pe*isimi yala gibi bir şey söylemeye çalıştı ne olacak başka yerin dibine girdim eğer cinsellik yaşasaydık Allah bilir neler yapardı 32 yaşında adam gerçi çocuk degilya
emmeli gömmeli döşerdi , bakireligi bozardı öylece bırakıp giderdi
Ya sen bir kıza öyle bir şey dermisin bişey imâ etmek için dersin demi yani valla bakireliği bozmaya herkes Cesaret edemez benim sevişsem bile bozdurmam yatakda zorla bozacak hali yok
bozarlar be dayanamaz hale gelirsin
Pire ninem seviş öpüş ama orayı verme derdi😅😅🤣🤣 başına bela olur die kendi Cesaret edemez bence ne kadar da zevk alsam oranın kontrolü bende olurdu ama kontrolü ona versen yapar belki öyle çok bozmayacam diyip yapanlar zaten erkekler çok güçlü hiç o pozisyona getirmemek lazım
yani elini kolunu basdırıp yapar kıpırdıyamassın
Kesinlikle bide şu an mülakat aşaması güvenlik soruşturması falan yapılıyor otel kayıtlarına falan bakılıyor iyi ki gitmedim orada bizi belki videoya bile alırlardı Allah korudu ha istedim yalan yok bende arzuladim ama her şey arzulamak değil hem erkek olan benim kadar isteseydi beni bulurdu o erkek olduğu halde gelmiyor da benmi onu bulucam
senin niyetin otele gidip sevişmek cinsel ilişki olmadan dimi , hani gitseydiniz ya da gidelim deseydiler , tabiki her şey olur du , sen adını soyadını verdin mi ki , nasıl bulcak seni
Bak benle ilgili şunları biliyor adımı nereli hangi ilçeli olduğumu hangi üniversiten mezun olduğumu hangi bölümü okuduğumu biliyor soyadımi hiç sormadı o karışıklikta bende onun hangi ilçeli olduğunu adını biliyorum bide inşaatların ismini arkadaşimin memur olduğunu biliyorlar bakanlıkda orada sohbet ederken nerde oturduğunuzu söyledik İstanbul da yani onların bizi bulması daha kolay değilmi hiçbir şey yapamasa İstanbul gelip arkadaşımın çalıştığı bakanlığı bulup sorabilirler zaten Avrupa yakasındayiz onlarda bilgi çok
Senin gibi sakız gibi yapışan sevgilim olsun isterdim , arasın beni delirsin 🤪🤪
Ahaha aradığımdam acaba haberi var mı kendi beni bulmaya bile uğraşmadi
o şimdi kim bilir hangi kızın koynunda onu teselli ediyor ahh uh ahh uhh , sen ara dur , ara araaa belkide bulursun şarkısı aklıma geldi
Şarkıyı dinledim beni daha iyi ifade eden başka şarkı bulunmazdı herhalde 🤣 burada üzen şey belirsizlik mesela ben onu bulmuş olsam bana herşeyi açık açık söylemiş olsa biterdi yani hiç kafaya takmazdim ama belirsizlik çok kötü bir şey belkide ona ulaştigimda aramzida bir kıvılcım olacak böyle bitmesi çok kötü ne oldu ne bitti sebeb yok sonuç yok
ne kıvılcımı olacak direk yataga atacak seni 😁😁
Yaaa hiçmi bir şey hissetmez 🥴 sence neden o benim düşündüğüm gibi düşünmüyor hissettmiyor neden bu kadar duygusuz
tatlım elinde hazır vardır , yoksa seni kesin arardı numarasını verirdi , seni orada bırakmaz ısrar ederdi gel bu gece beraber kalalım tanısır konunuşuruz ayagına otel e götürürdü
Anladım 32 yaşında insan sevgilisi olabilir bide galata kulesinin orada gurbetcinin ne işi var biz Kayseriliyiz Almanya'dan geldik dedi yani Almanyadan Kayseriye gelmesi daha mantıklı değilmi İstanbul'da akrabalar var dedi
galata kulesi çok muşhur ya herkes orayı ziyaret ediyor , almancılar antalya ve İstanbul'da takılır cogu estetik olmaya geliyor , belki estetik oldular 1 gün sonra ondan aramıyo saç ektirmiş olabilir veya burun veya penis büyültme kalınlaştır ma ameliyatı , onların iyileşme süresi 2-3 ay , thy yi biniyorum istanbuldan valla acil servis gibi , almanya uçuşları kafası sarılı burnu sarılı full 😁😁
Keşke öyle olsa ama değil ameliyat ne alaka bizim aklımıza bize gidecekleri tarihî söyledilerya Ogün ki yolcu listesine bakabilirmiyiz die araştırdık yok ama hatta THY arayıp bizim bir arkadaşımiz vardı cüzdanı bizde kaldı falan dedik bugün Almanya ya gideceklerdi dedik neler yaptık bir arkadaş dediki boşuna uğraşmayın yolcu listesini hayatta vermezler dedi
vermezler o yasak , birde uçacagı şehiri bilmiyorsun , bence düsseldorf a uçtular benim çalıştıgım havalimanı , soy isim vermeden zaten bulamassın ki boşuna thy rahatsız etmişiniz , niye bukadar tutuldunuz yaw , başka erkek mi yok allah allah , sizde bi garipsiniz giden gider koy gtüne gitsin
Bu ilk zamanlar zaten 2 dk konuştu arkadaşim ben ilk başta dedim vermezler neden Düsseldorfa ucsunlar ki kendi şehirlerine uçarlar yoksa en büyük havalimani Düsseldorfmu herkes ordanmi evine gidiyor
yok tatlım , her şehirde havalimanı yok ,, d ile başlayıp ve Türklerin en yogun oldugu şehir duisburg , bende orada yaşıyorum , bize en yakın ve en çok uçagın uçtugu havalimanı Düsseldorf ve ben o havalimanında çalışıyorum , en büyük frankfurt havalimanı ama Türk en çok bizde yer gök Türk ,
Anladım insan hepşerisine şunu yaparmi be 😅
yapar yapar onlar hemşeri gözüyle bakmadıki , a dişi nefes alıyoooo gözüyle baktı
Evet onları zaten bulamam da ama o beni üzdü hakkımı helal etmiyorum ona Allah da gördü sonuçda insanları kullanıyorlar Allah bilir kimlerin canını yaktılar sen bu olayın onlar için ilk olduğuna inanıyormusun 😅 zaten her şey yavaş yavaş işlediler resmen önce çiçek ben ona siz diyordum bana sen de dedi sonrada masada oturduk öteki elini arkadaşimin omzuna attı sonra oda bana attı biraz koltuk altı omuz arası arada oraya elini bastırıyordu artık neyse sonra ayrı gezelimler bu sefer eller bele atıldı öpüldünu hiç farkettirmeden iletişim kurabilecegimiz bir şey de vermediler bizdede mojito kafa yapmış demekki ya Allah korusun alkolu azıcık daha fazla almış olsak şu an ne olduğunu bile hatırlamıyorduk herhalde 🤣🤣 arkadaşim nasıl öptüğünü anlattı oturup sohbet etmişler arkadaşima ben hayatı çok hızlı yaşadım demiş ben kimseye kötülük yapmam ama bana kötülük yapılırsa bende kötülük yaparim demiş sen sarı mikrofondski kıza benziyorsun falan demiş sonra saçını çekmiş çok güzelsin diyip öpmüş dili falsn değmiş yani öyle masum öpücük değil arkadaşim inkâr etti ilk başta 1 kaç gün sonra itiraf etti bana senin anlamani bekliyorum Dior bide
haha , bunlar içeceginize ilaç atmış olmasın wc ye hiç gittiniz mi , bitane hap var cocuk aspirinin den daha küçük pembe içecege atıyorsun saniyede yok oluyor , içen kontrolü kaybediyor , ne dersen onu yapıyor, genelde hollandalılar yapar ama almanya hollanda sınır 😉 mojito birden kafa yapmaz içinde biraz bacardi var hepsi bu soda limonete nane şeker
Gittik ne kadar sala*gim telefonun ses kaydedicisini açıp öyle lavaboya gidecektik hiç akıl edemedik içecek bitmişti herhalde ama zaten bünye alkole alışkın değilki etkilemiştir ama dediğin vardır onlarda otele saklamışlardir ne kadar safim sevişsemde bişey yapmam diorum ben sevişmeden önce bişey içelim dese hapı atar ona zaten sevişmeye başlayınca bayılırsin sonra bitti gitti bakirelik falan gitmiş sabah ta kaçmış
@atlas_du Nereye kayboldun kusura bakma ya sizi de kendi meselemle sıktım hakkıni helal et
antalyadayım tatilde denizde yüzmekten vakit bulamadım 🤪
güldürdün beni çatlak 😁😁 sabah uyanınca bakirelik makirelik gitmiş oda kaçmış olur haa 🤪🤪🤪🤪🤪
Öyle işte o hapı nerden temin ediyorlar dediğin hapı eczaneden mi bide bişey diycem ben Google ye inşaat firmasınin adını yazıyorum hiçbir şekilde çıkmıyor olsa çıkar demi arama motorlari global yani Almanya da olan da çıkar Türkiye de olanda mesela Google çıkmama ihtimali yok demi bide Google ayarlardsn arama bölgesi Almanya yaptım yani
tabiki çıkar , google isterse srilanka olsun çıkartır , o hapı genelde hollanda dan alıyorlar , orada her çeşit uyusturucu var , sen napcan birine içirip 😝 kaç kaç niyeti bozmuş kaçıyom ben
Yok ya sordum şey en popüler alman Instagram sayfalari biliyormusun ben Merkel in Instagramina baktım ama takipçileri sadece kendi görebildiği için aratamadim lanet olsun Instagram bide böyle bir şey çıkardi Almanya Cumhurbaşkanı Instagramina falan baktım belki takip ediyorlardır die ama takipçileri tek kendileri görüyor ya olmadı anlayacağın 😅😅😅
Türkler alman sayfalarını pek takip etmez orada , merkel emekli oldu tatlım , şimdi zartingen scholz var , zartingen scholz diye ara 🤪 kafaya koydun sen bulucan onları bulunca haber et merakımız gitsin
Onlarda aynı takipçileri biz göremiyoz lânet olsun ya ya varya onun evli olduğunu gözümle göreceğim ya yoksa rahat etmem ne beş para etmez biri olduğunu anlayacağım ama bu gidişle bulamam galiba ya bişey diycem Almanya da türk inşaat firmalar yazıyorum mesela bişey çıkmıyor hâlbuki Türklerin orada bir sürü firması falan vardır Türklerle ilgili nie bişey çıkmıyor Google de
Sana bir akıl vereyim onlar tamamen yalan konuşmuş bence , inşaat belediye atmışlar , ama belki yanliş arıyorsun , şöyle ara mesela yüce ismi inşaatın yüce bau gmbh yaz çıkar ali bau gmbh yaz cıkar
Anladim mesela inşaatın ismi Tuğba şöylemi Tuğba bau gmhb yazicam demi bide türk isimleri verebiliyorsunuz demi yani Almanca olarak aramiycam inşaat firmalari gmhb olarakmi geçiyor
aynen farketmiyor Türk ismi dolu dönmez bau gmbh falan , Türkçe ne yazıyorsa aynen almanyada yazar
Anladım bu arada dediğin gibi arayınca bir sürü çıktı çok teşekkür ederim ben şimdi eyaletin adını yazıp inşaatın adını yazıp bau GmbH yazıyorum böyle çıkıyor ama şöyle bir şey var bu eyaletlerin bide şehirleri var toplamda 79 tane şehir var galiba Almanya da bide şehirleri yazıp inşaatın adını yazıp bau gmhb yazicam daha mantıklı demi gerçi şirketlerin sahipleri yazmıyor tel numarası var bi
şirketin ismini yazarsan hangi şehirde olursa olsun çıkar , başka şehirlerde de varsa oda çıkar , bol sans inş bulursun
Çok saol inşaat şirketleri genellikle GmbH mi oluyor AG CO KG APS falan da var şirket türleri bunlar herhalde
aynen , ama cogunlukla bau gmbh olur , bulursan haber et , takip et beni burdan
Sahibinin kim yazmıyor ya onu nasıl öğrenebilirim acaba arayıp çaktırmadan ne desem
Almanca Geschäftsführer yazan sahibidir , ya da wer ist geschäftsführer von ( aylin bau gmbh ) yaz çıkar belki google da
Bu dediğini Nereye yazcam şirket sahibi yazmıyor ama işte vergi numarası falan filan yazıyor bazı siteler var üye olup şirket arıyorsun ona bakıcam bide mesela Instagram da ararken nasıl aramam gerekiyor ya da LinkedIn işte Facebook falan illaki vardır yaptıkları şeylerin fotolarıni falan paylaşıyorlardir
belki yoktur almanyada reklama gerek yok tatlım iş hep var
Anladim ne güzel ya Almanya da yaşamak işsizlik az insana değer veriliyor orada herkes evini arabasıni alıyordur tatile falan da çıkabiliyordur insanlar birbirini öldürmüyor sokaklar temiz
aynen öyle , bir problem olsun nerde olursan ol polisi ara 5 dk da orada bitiverir , sistem düzen her şey saat gibi işliyor
Ne güzel bizim burada ohohohoo polisi arayacaksın polis gelecek de falan da filan da bak senin de işin iyi havalimanı Türklerin yaşamı nasıl orada mesela ben baktım Almanya da evlilik yaşı 35 miş Türklerin Almanlarla ilişkileri nasıl çalışırken mesela memur ama etrafındakilrt hepsi alman mesela kültür olarak çokmu farklısiniz evde hep Türkçe konuşuyorsunuz demi yemekleri türk yemekleri yapıyorsunuz yani çok asimile oldunuzmu bide mesela orada yaşayan Türk erkeği illaki cinsellik yaşar demi alman bir kızla ya da alman sevgilileri olur demi oradaki türk erkeği almanmi tercih eder türk mü alman kızları güzel mi
Tatlım almanlar iyidir kurallara uyarsan , tabiki Aynı sen Türkiyede nasıl yaşıyorsan bizde orada öyle yaşıyoruz heryerde türk marketi var , benim kaldım şehir öyle , Türkiye gibi , seks yapmayan erkek yoktur çünkü genelevler var sokaklarda fuhus yapan var ve kızlar 20 yaşında çok güzeller , Almanlarda güzel türklerde degişir o , seni davet edeyim bi gel gör
Anladım güzelmiş şanslısjn valla iyi ki dedeleriniz gitmiş şu an Almanya da ki Türklerin sanırım yüzde 90 sını 1950 lerde Almanya işçi aldiya o zaman gidenler ben ona sordum baban ne iş yapıyor die maden dedi Almanya madenci falan aldiya o zamanlar işte sizde onlardan devam ettiniz nesil olarak
yok tatlım ben kendim gittim gittigimde 18 yaşındaydım 🤪 akp geldi ben kaçtım gelecegi çok önceden gören biriyim 😁😁 almanyada Türk cok cogu madenci , ama şimdi cok aşırı kaçak giden var iltica eden , söyle diyim istanbuldan antalyaya gider gibi 5-7 bin euro ya seni almanyaya uçuruyorlar
Oha nasıl kaçtın Almanya bu konuda çok sıkıdır madenci olmasınin bir sebebi var mı türklerin öyle dediğin gibi şey zor Almanya izin vermez hele zaten yakalandı mi çok yaptırımı var tekrar Avrupa ya giremessine kadar gider
ben kaçmadım normal yolla gittim evlilik , ama şimdiki gidenler kaçak gidiyor , sonra iltica ediyor , almanyada maden cokmuş Türkiyeden madenci almışlar , bunlarda genelde zonguldak kütahya manisalı tecrübelileri almış , almanya iyide gurbet zordur kanka, başını yastıga koydun mu özlersin memleketi herkes yapamaz gurbette
Anladım 3 milyon kişi yapıyor ama bak gelişmiş Deniz olan bir yerde yaşanılır bence bide şey şimdi mesela ben Almanya'da biriyle evlendim burada memurum oraya memur olarak gecemem demi istifa etmem lazım
Yokbe tatlım almanya başka ülke orada hayata sıfırdan başlayacaksın , eskiden ilk gittim ssne cok polis ögretmen komiser geldi , inşaata orada burada harap oldular , sana söyle diyim bebiş , eger memur isen işini bırakıp almanya gitmek sala klık olur , o hatayı yapma , almanyada markette kasiyerlik yaparsın sonra pişman olursun, almanya kim gitmeli işi gücü olmayan boş boş gezen , işi olan niye gitsin Türkiye cennet
Ya da evlenip ev hanımi olmayı düşünenler gidebilir yani kızların hayallerini süslüyor ya alamanci koca alamanci koca die
haha almanya gidince onların fikri degişir bebiş , ana baba yok kardes arkadas yok , koca olsa ne olacak , valla varsa evlencek beni bulsun, bahane ile ilanda vereyim 🤪
Bide şey mesela Almanya'da kaç saat çalışılıyor mesela memurlar ben ona sordum 2 de 3 bitiyor mesai dedi ben işime devam edebilecek olsam giderdim orada hayat daha güzel dir eminim
hayat cok güzel düzen var heryerde işde trafikte alışverişte , sana bi davet atayım gel gör
Yok teşekkür ederim çok para lazım onun için hem kalacak yer falan yok insanın yakın bir akrabası falan orada olsa kalabilir diğer türlü zor
Benim yanında kal kocaman ev derim ama ateş barut ev dar gelir bize 🤪 kovalamaca oynarız , yoksa sıkıntı degil , ama dürüst olmak gerekirse hayat böyle yapmam diyene inanma asıl 🤣
😂 zaten erkekler uzaktan ilişkiyi bu yüzden pek tercih etmiyor galiba cinsellik olmadığı için zor olur die düşünüyorlar
haha olabilir , ne seks no fun 😁
Ben onları bulursam sana haber veririm valla Türkiye de firmanın sahibi falan yazıyor Almanya şirketleri garip hiçbir şey yazmıyor
ver bekliyorum , birde nasıl buldunu sorarım
Bulmam zor ama bakalım
pes etme 🤪
Aynen hırs olursa mutlaka birşeyler oluyor ama yarım bırakınca belki çok yaklaşmış oluyorsun hayat hep böyle
vet kesinlikle 💪
şu an Almanya ya turist vizesi bile çıkmıyor ama orada olan biri beni davet etse gezmek için daha rahat mı çıkıyor vize
Aynen davet olursa daha rahat cıkar , çünkü davet eden sorumlu bişey olursa paran biterse vs, valla ruslar alıyor catır catır 😁
Türkler'in de çatır çatır alması lazım gezmek için sonuçda 3 milyin türk var
o 3 milyonun 1,5 milyonu almanlaşmış sen onları unut tatlım
Almanlasmis olanlar akrabalarıyla pek görüşmezlermi
Yok aynı alman gibiler yedikleri içtikleri düşünceleri , almandan farkı yok , namus falan da yok onla bunla yatıp kalkıyorlar
Asimile olmayanlar kimler mesela bunlar pek asimile olmuş gibi değillerdi Türkçeleri iyiydi benle olan çok hafif konuşmasindsn anlaşiliyordu
Edrafında Türk olmayanlar asimile olmuş , zaten Türkçeleri çat pat , direk anlaşılıyor , almanya yemiş yutmuş cogunu , sende öyle olma bakam gidince
O asimile olanlar orada doğmuş büyümüş ya da küçük yaşta gitmişlerdir ben nereye gidiyorum bir yere gidemem😅
bulsan almancı gidecen ama , niye arıyom o zmn , aranızda bişeyde geçmemiş
Ben memur olmaya çalışıyorum bulsam gidecem die bir şey yok hayat bu gidebilir insan eğer orada yaşıyorsa gitmeyedebilir aramanın sebebi meraktan evlimiydi acaba kimdi yani hem edeceğim 2 citf laf var bizim üzerimizden egosunu tatmin eden pisliklere 2 citf lafım var aramızda Allah'tan cinsellik geçmedi ama sonuçda zaman geçirdik duygusal anlamda bu bile yetiyor inanin canını acitmaya
157 yorum olmuş 😁
🙄bu arada şirket eyaletleri yazınca çıktı hep ama şehirleri yazınca gene aynı şirket çıkıyor farklı bir şey çıkmıyor
tm da sehir yazıyordur , resmini cek yolla bakim , eyalet yazması saçma
Yani tabi mesela şöyle Bremen bir eyalet işte Bremen... inşaat bau gmhb yazdin çıktı
Şehir olarak mesela straubing... inşaat bau gmhb yazdin gene aynı şeyler çıkıyor zaten eyaleti yazdığında hangi şehirlerde varsa o inşaat onu gösteriyor mesela frankurt su cadde yazıyor adres gösteriyor
Her şehirde var Türkler sen neresindesin
Ben Türkiye deyim 😅 biri bana d ile başlayip g ile biten bir şehirde yaşadığını söyledi Dubling mi dedi dowling mi ne dedi tam anlayamadım acaba yazılışı ve okunuşu farklımi benim dediğim harflerle nereler var
Evett