Güncellemeler
+1 yıl
Blueweisin deşiğini yapacağım sonra olmaSa barbie bin arkadaşını arayacagım
Güncellemeler
+1 yıl
İstanbuldayım (: inşallah iki saate otogarda da olurum şarjım bitmişti otobüste de yoktu kusura bakmayın buraya giremedim
Şehir değiştirmem lazım param yok diye otostop çekerek gideceğim üzerimde eşofman Tshirt var neden yolluymuşum gibi davranıyorlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aslında bu kişiden kişiye değişiyor, yani elin yobaz tas kafası sana hayat kadını gözüyle bakar. Fakat ortalama bir insan normal der geçer.
Şehrime hoş geldin
y kız başına manyak mısın söyle nerden nereye gidiyorsan bıraksınlar seni
Kim bıraksın:)
Yaz bana yardımcı olucam sana
heal olsun barbie ama yer belli dğil
manisadaymış
Barbie harbi delikanli kadınsın cansın
Sabaha kadar caminin bahçesinde mi duracaksın, bir tanıdık vb yok mu bu saatte otostop çekersen yanlış anlamaları normal
Bu aaatte çekmiyorum durdum dedim
Durdun da, dışarda sabahlamanda tehlikeli olabilir. Kendine dikkat et, bir arkadaşın yok mu
Bu şehirde yok
Özel olmazsa o sehirde ne yapıyordunuz hanımefendi, sanki kaçar gibi İstanbul'a gitmeye çalışıyor gibisiniz
Yok şöyle İstanbul’da okuyorum ailem (aile denirse) İzmir'de evet şu an gerçekten kaçıyorum hepsinden... gittiğimi biliyorlar da işte biraz erken gitmeye karar verdim diyelim
Geri dönebildiğine sevindim. Bir daha kızgınlıkla böyle bir şey yapma
Herkesin önyargıları vardır onemseme ama tehlikeli bı iş yapiyosun dikkat et
Kanka arkadaş edin öyle çık derim otostop iş değil
Otogar polisine söyle yardımcı olurlar.
Ne diyeceğim
Hangi şehire gitmek istiyorsan söyleyeceksin param yok yardimci olur musunuz diyeceksin, onlarda otobuse bindirecek seni, polis otogardaki yazihanelerle konusuyor hangi sirkette boş yer varsa o otobuse bindiriyor ücretsiz.
Tamam bakıyorum hemen
Daha önce muavinlik yaptim oradan biliyorum, otobus şoförlerine falan söyleme taciz etmeye çalışırlar, polis yardimci oldugu zaman taciz etmeye biryerleri yemez şoförlerin
Gittinmi otogar, a
Sevindim, dedigim gibi mi yaptin
Yok şöyle otogara çok uzaktım emnıyete gittim hem otogara götürdüler hem biletimi aldılar
Sevindim🤗
Kız en iyi cevap seçseydin bari bunu
Canı sağolsun😊
bu saatte yyapmıyorsun değil mi
Yok şu an durdum maalesef aslında yol uzak değil ama tırstım su an bi caminin bahçesindeyim sabah devam edecegım
değişik bir insansın yolculuk nereye
Nerem değişik İstanbul'a
e şimdi neredesin
Manisa
oyyyy çok uzakmışsın, e Allahın günü varkn niye gece
daha öncede yapmıştın sen bu muhabbeti hatırladım
:) ben mi yapmıştım nerden hatırladın? İstanbul’da öğrenciliğim yenş daha 2. Sınıftayım ve ilk defa otostopla gidiyorum
annen baban sana nasıl izin verdi
Bi an kızgınlıkla çıktım ve gün aydınlıkken buraya kadar gelebildim
bizi işletiyorsun bence:))))
Ayrılar ve hayatlarında farklı insanlar var pek isimlik durum yok yanş
İstanbul'da kim bakacak sana
Öğrenci evim var çalışırım bursum da var yeter su an parasızım 7gün sonra burs yatacak iş bulana kadar idare ederim
bana ulaşsana
Yüreğimizi ağzımıza getirdin bücür
Size mesaj atamıyorum
Atarsın
Giyindigin kıyafetten dolayı
Haklısın Jartiyerle düştüm yollara ya
😂😂😂