Gece mi yoksa gündüz yolculuğu mu size göre daha zevkli?

Gece mi yoksa gündüz yolculuğu mu size göre daha zevkli?
Gece yolculuğu başkadır. Yollar %90 senindir. Şoför işidir. Gündüz ise görmek için iyidir. İlk kez gidicek isen gündüz ama sık gidip geliyor isen gece candır.
Kesinlikle, çok güzel acikladiniz
Teşekkürler, o sizin güzel bakış açınız.
Eyvallah dostum
Aslında gece yolculuğunu daha çok severim lakin tek başıma değil, çünkü gündüz dahi tek başıma tenha bir yerde yürüyemem, ciddi manada hayvan fobim var, sağdan soldan köpek çıkacak diye aklım çıkıyor, yoksa gece yolculuk yapmanın keyfi bambaşka, kimse de olmayacak yanımda tek başıma lakin fobiler hayallere bile mani oluyor. Bir defasında annemin zoruyla gece dışarı çıkmak mecburiyetinde kalmıştım, inanılmaz ürkütücüydü benim için, köpek çıkmıştı karşıma, tenhaydı, yoldan geçmekte olanlardan yardım isteyip öyle evime gittim, gidebildim, o yüzden tek başıma gece dışarı çıkmam bir daha, aklıma gelen başıma geliyor çünkü. En son annem ve babamın zoruyla, biraz da mecburen kendi isteğimle iki şehre gitmiştik, emrivaki yapmışlardı bana, hatırlamak istemediğim bir gün olarak kaldı dimağımda o gün. Hiçbir yere kımıldamadan kendi köşemde kendimle kalmayı seviyorum daha çok ya da tek başıma Aydın'a gündüz seyehat etsem kimseler bana ilişmeden ne güzel olur.
Kocaeli Kandıra Seyrek Plajı'na gittim; ama 8 saatte gidip 4 saatte gelmiştim. Gidişte molalarımız uzun sohbetli geçti, dönüşte Sakarya'dan Eskişehir'e 200 km'lik yolu 2,5 saatte molasız gelmiştim. Aslında gündüz yolculuğunu severim; ama ilk defa uzun gece yolculuklarını yaptım. Normalde geceleri daha çok dernek gezilerinde çıkmıştım, sonra 15 yıl hiç çıkmadım.
Cevap
33Cevap
Ben en son 1 yıl önce Antalyaya gitmiştim öğle saati ama genelde gece yolculuk severim.
Antalya'ya tekrar yolun düşerse söyle abim
Söylerim abi tabi ki. iyi geceler
Sağ ol abim, keyifli günler
Yakın zamanda Ankara 'ya gideceğim gadası
Geçen motora atladım Kadıköy'e gideyim dedim kendimi Eskişehir Tepebaşında buldum 😃
😃
Uzun yolculuğa çıkmayalı baya oldu planlarım ters tepmesse yakında gidiş dönüş 20.000 kmlik bir yola çıkacağım
Hem gece hemde gündüz yolculuğu güzel, gündüz etrafı izleyerek gecede sohbet ederek güzel oluyor
Yarın yapacağım yolculuk, gündüz olacak. En çok ise gece yolculuğu tercihim daha çok severim.
Uzun bi yola çıkmak güzel olurdu 24 saatlik bi yolculuk yapmıştım. giderken üşümüştüm gelirken sıcaktan bunalmıştım
Gece yolculuğunu daha çok seviyorum. Sebebini tam olarak ben de bilmiyorum ama içimde gece yolculuğu daha ağır basıyor
Memlekete gittim. yolculuktada gün yeni yeni doğuyor ya o an guzel
Memleketime yolculuk yaptım. Gece yolculuğuydu
9 temmuzda kuzenimin düğünü için annem ve erkek kardeşim ile Günübirlik Samsun a yapmistim
Gece yolculuğu daha çok seviyorum 😄 en son İstanbul’du sanırım
Almanya İstanbul antalya eskişehir yine antalya ,, kova burcu gezmeden duramaz
Bence gece... Ama enerjik ve dolu dolu bir yolculuk olması için gundiz
İzmir'den Antalya'ya geldim, gündüz yolculuğu candır.
İzmir-İstanbul, İstanbul-İzmir. Birkaç güne yine uçuyorum
Uçakla İstanbul'dan vana gittim en son sayılır mı askerlik için
Niye sayılmasın:)
Pekala :)
Az önce bi ekmek aldım, hava oldukça güneşli 🙄
:))
En son memleketime gittim, sen biliyorsun zaten🤍
Evet bebeğim ❤
Yarin uzun bi yolculuk bizi bekliyor
Nereye gidiyorsun?
Hayat , İstanbul , İzmir , Kayseri , Maraş gündüz değil yolculuk gece yapılar.
Artvin’e
Daha da gece gitmem korkutucuydu
Depremden sonra İzmir ' e gittik
Tatil için 4 saatlik bı yere arabayla gitmistim
Düşlere yolculuk yaptım
Kendime
Uzun zaman oldu İstanbul
Seminer için İstanbul'a geçen haftasonu
En son Eskişehir'e gittim trenle
alanyadan memleketime mardine yani
led farlardan gece yolculuğu zulüm
En sonn tekirdağa gitmiştim
Ankara'ya gittik geldik
Gece yolculuğu severim
Geçen sene günübirlik Ankara'ya gitmiştim
İzmir'e yaptım. Gece daha zevkli
Bulunduğum ile biraz uzak olan bir orman köyüne…
Sarmalaşmalığımın yanına tın tın gittim
Tatil için Dikiliye gitmiştim
Aliveris yaptım yolculk yok bize
En son İzmir'e gittim
Oturma odasından lavaboya kadar
Gecee
Gece Alanya
konyaya
2019 subat ayında 😎
Bodrum
Ahirete
Dün bodruma geldim